till bussen

Nu går jag och Vitoria snart till bussen men först måste jag packa. Våran valborg firas med bio. Kommer bli mysmys. Aja ni får ha en trevlig valborg så hörs vi imorron!

How to fake a smile..


14.03

Jag och Vitoria har varit vakna nu ett tag och som vi är så har vi gjort ingenting. Bara chillat och det är skönt så på morgonkvisten. Men nu hade vi tänkt fixa till oss och sen hitta på något. Och juste jag sover hos Vitoria ikväll så kommer inte bli någon uppdatering fråns efter 6 ikväll för då är jag där.

Min vackra bästavän!


popcorn o film med vitoria

Nu har jag och Vitoria suttit vid skype ett tag och haft det roligt. Vi spelade också in en väldigt söt video och här har ni länkningen till den ifall ni blev lite nyfikna; http://www.facebook.com/video/video.php?v=204215309619070#!/video/video.php?v=204215309619070
Aja nu ska vi poppa popcorn och kolla på film. Vi hörs imorron!


dagens köp

Jag och Vitoria har nyss kommit hem från Malmö. Har varit väldigt trevligt! Vet ni vad jag gjorde? JAG KÖPTE BYXORNA!!! Dom är bara så perfekta! Det blev lite mer små saker också som behövdes. Aja nu ska vi hitta på något så vi hörs.

Love it!


filmtips #1

Nu när jag har varit sjuk så har jag ju såklart sett massa filmer. Tänkte tipsa er lite om dom. Tar också med två stycken som jag såg hos pappa i helgen som var grymt bra! (recensionerna har jag dock inte skrivit själv, så lat är jag). Lägger inte in alla filmerna idag, utan resten kommer imorron för jag har annat för mig.

Anton arbetar på Läkare Utan Gränser och pendla mellan ett flyktingläger i Afrika och sitt hem i Danmark där han har två små söner. Han har svikit sin älskade hustru, Marianne, och de försöker nu att vänja sig vid ett liv utan varandra. Samtidigt börjar Antons 10-årige son Elias lära känna och bli vän med en ny pojke i klassen. Denna ovanliga vänskap utvecklas snart till en oroande allians som hotar att förstöra landsbygdsidyllen för alltid.

Min kommentar om filmen: En riktigt bra film, en av dom bästa jag sett! Man lever sig verkligen in i hur Elias har det. Rekomenteras starkt!
Betyg: 5/5 helt klart!


Hur långt skulle du gå för att rädda allt du den han älskar? Russell Crowe spelar John Brennan, en man vars älskade fru blir arresterad för mord. Efter tre års lönlös kamp mot myndigheterna inser John att det bara återstår tre dagar innan hans fru hamnar i fängelse för resten av livet. Det enda hopp som återstår för deras gemensamma framtid tillsammans är en dödlig kamp mot klockan... och omöjliga odds.

Min kommentar om filmen: Detta är ett tecken på äkta kärlek, såhär ska det vara! Det är en väldigt bra och spännande film.
Betyg: 5/5 finns inget snack om saken!


Redan första dagen i high school drabbas Victor av akut "Anya-feber" - han blir huvudlöst och hopplöst förälskad i den vackra Anya. Hopplöst, för Anya är snygg, populär, kommer från en rik familj, är oskyldig och rar ? och går i avgångsklassen. På alla sätt och vis långt utanför en sådan gröngölings räckvidd. Det gör inte saken lättare, att hon redan är tillsammans med den smarte Peter, som kör en dyr sportbil, går klädd i märkeskläder och har koll på allt. Den sortens faktum avskräcker dock inte Victor, som med sin klumpiga charm och lite hjälp från en spindel och Anyas småbröder, förvandlar sin hopplösa kärlekshistoria till en katastroffilm, och till allas förvåning lyckas vinna över Anya. Men så är det ju det här med första gången...  

Min kommentar om filmer: Det var faktiskt en ganska rolig och små gullig film. Den försöker ju ge ett budskap om att till och med alla kan ha en chans, det gäller bara att våga satsa!
Betyg: 4,5/5 den fick lite extra poäng för att killen är så charmig!


En amerikansk flicka på semester i Italien finner ett obesvarat "brev till Julia" - ett av tusentals brev som lämnats kvar på den fiktiva älskarens gård i Verona, som normalt besvaras av "Julias sekreterare" - och hon beger sig ut för att finna de älskande som nämns i skrivelsen.

Min kommentar om filmen: Jag bara älskade att se den här filmen! En typiskt romantisk film och att hitta sin ¨romeo¨.
Betyg: 5/5 en klockren film!

Beth vill ha allt. Ett bra jobb, goda vänner, och en fin pojkvän att dela allt med. Det sistnämnda visar sig vara svårast. Hon faller för den unga sexige Wall Street-höjdaren Tommy, och precis när allt verkar gå åt rätt håll så dyker Tommys känsliga stiliga arbetskollega upp... Det visar sig snart att kärlekens spel i den stora staden, inte är helt olikt Wall Street. Stora risker, stora belöningar, och alla vill ha sin del...

Min kommentar om filmen: En helt okej film. Kanske inte världens bästa, men det kan också vara för att jag blir lite äcklad av filmer där man e otrogen haha! Men det är helt klart en se värld film.
Betyg: 4/5 härlig film fylld med kärlek!


simkortet har kommit!

Mamma öppnade nyss ett brev och gissa vad det var där? Jo mitt simkort till min iphone! Gud va roligt jag ska ha med den nu asså, är super glad!


bilden har ni sett förr

Det blir att stanna hemma från skolan imorron också. Mest för att vila upp mig men också för att jag inte kan äta ordentligt än.
Snart ska jag sätta mig och göra lite matte tillsammans med mamma. Men innan det så måste jag ringa Vitoria och Sara, så vi hörs!

Dagens låt: The Ready Set – Love Like Woe

Jag kallar det en gammal goding


svar på kommentar #12

lilly om mår bättre idag:
har du anorexia eller nåt , stackare :O ?

Svar: Nej jag har inte anorexia! Jag har alltid varit smal ända sen jag var liten och kan inte hjälpa det. Har försökt lägga på mig men det hjälper inte så särskilt mycket. Och som jag sa det ser värre ut på bild än i verkligheten, det kan du fråga dom som träffat mig!

elsa hansson om mår bättre idag:
ååh, skit i fulefan flanet ovanför! du har sjukt fin kropp som du ska vara stolt över gumman glöm inte de <3

Svar: Åh, tack mitt hjärta det värmer verkligen när du säger såhär! <3

Anonym om 21.57:
var har du köpt linnet& piercingen ? :)
älskar din blogg, kram !

Svar: Linnet har jag fått av Mimmi och det har hon fått av Birgitta och hon har fått det av någon så jag vet faktiskt inte riktigt var det är köpt :/ Men min piercing är dock köpt på India inne på triangeln.
Tack så mycket! Kram.


länk byte

http://nightmarecandyy.blogg.se/


mår bättre idag

Mår mycket bättre idag, är fortfarande svag i benen men det löser sig. Men jag har gått ner ungefär 2 kilo under gårdagen, det tycker jag är bra enligt mig men min skolsköterska kommer inte gilla det. Jag har dock blivit väldigt smal om magen och det ser faktiskt väldigt läskigt ut på bilder. Hade tänkt visa er en bild som den ser ut nu. Så det är väl ett måste att börja äta upp sig igen, fastän att man inte vill.
Nu hade jag tänkt ta lite yoghurt och räkna matte i och med att jag missar matte lektionerna idag.



sjukling

Ligger hemma och är sjuk. Förmodar att det är kräksjukan, inte kul! Har feber och super ont i huvudet också.. Aja orkar inte blogga över huvudtaget just nu. Vi får se om jag mår bättre sen annars fåt ni uppdatering någon annan dag då jag mår bra.

anonym om pengapåskägg:
ska du gå fram med enkronor när du ska köpa jeansen..?

Svar: Haha nej det ska jag inte. Ska växla dom först :)


18.46

Kom in för en stund sen. Har legat ute i solen och försökt få lite färg. Tråkigt att skolan har börjat igen för då är det lite svalare när man väl har dit till att sola. Nu blir det att plugga lite engelska. Men vi hörs senare!


pengapåskägg

Fick ett påskägg hos pappa fyllt med pengar. Satt nyss och räknade ihop allt och fick allt till 754 kr. Det är helt sjukt hur bara dom mynten kan vara sååå mycket pengar! Nu har jag i alla fall råd att köpa dom snygga jeansen, happy!
Nu ska jag lägga mig, hann inte kolla någon film. Tidigt upp imorron ju för då börjar helvetet igen..

daniel om inte haft tid till att blogga idag:
vem är Tim , kram :)

Svar: Tim är bara en kompis :)
Kram!


21.57

Kom hem från pappa och Birgitta för en stund sen och hade tänkt sätta på en film innan jag lägger mig. Har varit två riktigt mysiga dagar i hos pappa och Birgitta. Igår var vi inne i Malmö och gick runt sen åt vi kvällsmat på världshuset, super gott! Efter det åkte vi och hyrde lite filmer sen när vi hade kommit hem så slappade vi bara och kollade film.
Imorse kollade jag och Birgitta på film. Efter det så köpte vi lite lunch och la oss på gräsmattan och solade. Underbart väder! Sen blev det bara slapp på kvällen.
Fick i alla fall med mig lite saker hem; brun utan sol, hårspray, navelpiercing och ett linne.

Är helt förälskad i både linnet och piercingen!



21.06

Är hemma hos pappa så det är därför det inte har varit någn bloggning idag.
Vi har varit i stan och gått runt lite och kollat på saker. Fick också en navelpiercing. Det kommer upp en bild på den imorron. Aja nu ska jag kolla på film med pappa och Birgitta. Vi hörs mer imorron när jag kommit hem till mamma igen.


påskägg = mums

Fick nyss mitt påskägg. Och som ni alla vet så äter jag ju inte godis så mitt påskägg bestod utav nötter och naturgodis, mums!



länk byte

Jag tycker att ni alla borde kolla in Angelica Holmstedts blogg. Den är riktigt intressant att läsa. Hon skriver om blandannat mode, sin vardag, träning och en massa annat skoj!

Jag är så otroligt stolt att kalla dig min bästa vän!


påskmat

Nu har mormor och morfar kommit och vi ska snart sätta oss och äta påskmat. Det ända jag tycker om är lax och potatis, haha. Hoppas ni alla har en trevlig påskafton!

Anonym om 11.41:
E det sånna bilder du ska ta nar du ska stå modell ?
vill så garna ser bilderna om du blir model, tror på dig finis!!!
puss

Svar: Jag ska inte stå modell, vart har du fått det ifrån?
Kram.



11.41

Vaknade för en stund sen. Måste hoppa in i duschen så jag hinner göra vid mig innan mormor och morfar kommer. Hade också tänkt sätta mig ute i solen en stund. Aja det blir mer uppdatering senare.

sandra ohlsson :) om 10.35:
varför skulle du till ungdomsmottangen ? :)
kram

Svar: Det var en kompis ärende och ganska privat :)
Kram.


hahahaha, lilla vitoria...

Ligger just nu i sängen och kollar runt lite på datan. Kollade på en bra film innan på 5an som heter Rush hour, ni borde se den.
Snackar med Vitora på facebook som just nu är i Holland så skickar hon en låt till mig. Hahahahha, och enligt henne är den likt mig.. Höll på att skratta ihjäl! Videon är väl inte direkt den bästa..


sola med angelica

Det är riktigt härligt väder ute! Jag och Angelica ska snart ut och lägga oss i solen. Aja ni får en bild på mig och min lillsyster. Vad säger ni kommer hon bli en lika stor datanörd som mig när hon blir stor?


angelicas data

Sitter just nu vid Angelicas data för min vill verkligen inte som jag vill. Den bara stängs av efter ett tag, sjukt störande! Vi ska snart till banken för vi va aldrig där igår.
Vädret här i Lomma idag är underbart. Det är 17+ grader!

Vackra Angelica!



inte haft tid till att blogga idag

Idag har jag inte haft tid alls till att blogga. Var med Vitoria imorse. Vi låg ute och solade och drack smothie. Efter det så åkte jag hem till Tim och var där. Vi låg bara inne och myste. Sen stack jag hem och nu är jag med Angelica och vi ska ner till banken och ta ut pengar till mig.


film med vitoria

Jag och Vitoria kom hem för en kvart sen ungefär och ska snart kolla film. Vi hade tänkt se 2012 och den har båda sett men den är ju så otroligt bra! Glass blir det ju också till, yammi!

anonym om iphone 4!:
köpte du den med eller utan abonnemang? ifall du köpte utan, vardå? :)

Svar: Min är begagnad :)

Jag älskar denna flickan otroligt mycket!


med min vitoria

Jag är just nu med Vitoria och hon ska sova här inatt. Vi va nyss nere och åt glass, åt också min första mjukglass detta året. Underbart gott! Aja nu ska vi fortsätta att göra inegnting tills Gustav ringer.

Bilden är tagen med min iphone



åkarp ---> lomma

Nu håller Vitoria på att packa för vi ska snart ta bussen hem till mig. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men i alla fall ta en glass nere på stefans kiosk. Och ikväll ska vi väl försöka få tag i någon att träffa.


hemma hos vitoria

Sitter just nu hemma hos Vitoria. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Antagligen träffa några. Ni får mer uppdatering imorron.

Bilden har ni sett förr, men ni får se den igen för den är så söt!


iphone 4!

Efter att jag hade kommit hem från Hannah så stack jag och mamma och hämtade min iphone 4. Är så fruktansvärt glad! Men kommer inte kunna andvända den förens fredag nästa vecka för måste ha ett nytt simkort.



till lund med hannah

Nu drar jag och Hannah till Lund. Blir antagligen att fika o så. Vi hörs sen.


10.35

Vaknade för en stund sen och tänkte ta något att äta. Idag ska jag och Hannah in till Lund och en sväng inom ungdomsmotagningen. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, bara ta det lugnt antar jag. Kanske går ner till stranden i och med att det är väldigt fint väder.

Morronfrilla och allt, yeeeeah


alexandra tippsar


Om ni har ett par byxor/jeans som ni inte andvänder, släng dom inte! Klipp istället dom till ett par shorts. Jag gjorde det med mina gråa byxor. Dom är så tråkiga och fula, men när jag hade klippt dom till ett par shorts så blev dom mycket snyggare!



hemma från tim

Kom hem från Tim för en stund sen. Har varit riktigt mysigt. Aja nu vet jag inte alls vad jag ska göra, blir väl att kolla one tree hill.

Min bästa vän och jag på bilden, saknar henne förjävla mycket!


dåligt med bloggandet

Jag har varit riktigt kass med bloggandet men Sara sov här igår till idag och vi har bara chillat och kollat på scream 1, 2 och 3. Dom var riktigt bra! Längtar tills vi ska kolla på scream 4 i veckan. Träffade också farmor nyss, det var ett tag sen så skönt att se henne igen. Men nu kan jag inte blogga mer för jag ska in till Malmö och träffa Tim. Hörs mer ikväll.


städ time

Har varit vaken sen 9. Väldigt tidigt om jag får säga det själv, haha. Nu ska jag städa och sen hoppa in i duschen så Sara kan komma sen.

emilia om grymma videos:
vad är det för grupper?

Svar: Jag vet inte ritkigt, hittade dom på en annan tjejs blogg. Men det finns fler videos av dom på youtube :)


grymma videos

Hittade två grymma videos. Tycker verkligen att ni ska kolla på dom!


svar på kommentar #11

Anonym om nötter!:
e det din bild du har tagit ?!
fan vad fin , om du vill kan du ställa ut den på en utställning, hade passat in där tror jag :)
älskar din blogg och ditt sätt att blogg!!
kram
PS. du e skitfin!!!!!! DS.

Svar: Ja det är jag som tagit bilden. Tack så jätte mycket!
Gud vad kul att höra, då vet man ju att man ska fortsätta :).
Awh gulligt sagt!
Kram.

yngvesson om nötter!:
Hej dra åt helvete dra åt skogen din f12a du ska inte leka dig passa dig noga jag känner maffia dem kutta fingrarna på dig.
du har en varning. Lägg ner din jävla skit blogg
jag ska ta aden o ta den i svens gump

puss

Svar: Detta är ju bara så pinsamt för er för jag vet att det inte är Anna som skriver det. Fegt att lägga över det på någon annan. Och om du inte gillar min blogg, läs den inte då för jag kommer fortsätta att ha den :)

linda <3333 om nötter!:
NICE NUTS !
hur mycket kostar piercing att ta och hur mycket kostar det att köpa bara smycket ?
kram <3333

Svar: Tack! :).
På india inne på triangeln kostar det 450 kr inklusive navelsmycket. Men andra navelsmycken som man har sen när piersingen läkt är dyrare. Eller i alla fall dom jag vill ha. Och jag vill ha såna som på bilden nedan, och dom går väl på runt 200-300 kr. Så det är väldigt mycket pengar man lägger på bara ett smycke till navelen. Men enligt mig är det värt det.
Kram!


nötter!

Utvecklingsamtalet gick super bra! Höjer mig i betygen och att går bra, riktigt skönt. Efter utvedklingsamtalet gick jag och mamma inom ica i Bjärred och handlade nötter till mig.
Snart ska jag passa mina syskon i någon timme och vi ska bara kolla film, najs. Bloggar mer senare.

amanda om brun utan sol:
haha, brun utan sol är bara bullshit! du måste smörja in varenda liten fläck, plus att den gör dig orange och fläckig! tror inte att du kommer bli nöjs med resultatet

Svar: Jag blev faktiskt riktigt nöjd och om man smörjer in det ordentligt så blir det inte fläckigt. Tråkigt att du ska vara så negativ om just brun utan sol för det är inte alltid dåligt! Häldre fläckigt än cancer säger jag :)

Anonym om inte på blogghumör:
piercingen e verkligen skitfin, har du fått byta den än? :)
love your blogg !

Svar: Jag får byta den men har inte gjort det än för mmåste köpa en piercing först, hihi. Men det ska jag snart göra för jag är såååå sugen på att byta den!
Awh, tack så mycket!

Min bild


inte på blogghumör

Jag är inte alls på blogghumör idag så det blir nog bara detta inlägget. Har mått ganska dålig dom två senaste dagarna i skolan men jag kämpar på för nästa vecka är det ju lov. Men i alla fall, vi hörs mer imorron. Och antagligen kommer jag ha utvecklingsamtal så då blir det uppdatering lite senare.

Angelica  ([email protected]) om brun utan sol:
hur mycket kostar sån och var köper du den ?:)<3

Svar: Jag vet inte ritkigt var den är köpt för att det var mamma som köpte den. Men den finns i alla fall på apoteket och där kostar den 89kr.

Anonym om brun utan sol:
men piercade inte du dig för över tre månader sedan? då borde du ju kunna sola solarium :)

Svar: Nej jag har haft min piercing i 2 månader och 1 vecka tror jag. Så det är bara någon vecka kvar innan jag får sola solarium :).


brun utan sol

Testade nyss att smörja in mig med brun utan sol. Ska fortsätta med det och se hur resultatet blir. Vill ju verkligen inte se ut som ett spöke när solen börjar skina! Det är ju också bättre och billigare än solaruim. Men sola solarium kommer jag ändå göra någon gång ibland, när min piercing har läkt.


tråkigt med regn

Kom hem för en liten stund sedan. Mamma fick köra och hämta upp mig vid bussen för det regnar riktigt mycket!
Nu ska vi i alla fall fika lite och sen hade jag tänkt hoppa in i duschen.


svar på kommentar #10

Nu har jag precis tagit bort sminket och ska gå igenom läxan en gång till innan jag lägger mig. Upp tidigt imorron ju, det är bara att stå ut denna veckan sen är det lov!

Anonym om fått tillbaka mina kläder:
vem e simon, din pojkvänn?:)
kram<3

Svar: Haha, nej Simon är inte min pojkvän. Vi är bara gamla barndomskompisar. Har gått i samma klass som Simon från 1;an till 6;an.

Gammal bild på min lågstadieklass. Det var tider de..


fått tillbaka mina kläder

Kom nyss hem från klädbytet med Hannah. Vi satt ute och bara snackade, ritkigt skönt! Simon kom också förbi, kul att se han för det var ju snart ett halvår sen sist. Nu ska jag bara försöka få ner alla mina kläder ner i garderoben. Efter det ska jag plugga till kemin imorron.


16.45

Kom hem för en stund sen och snackar just nu med Hannah i telefon. Vi ska antagligen träffas snart och ge tillbaka varandras kläder som vi har haft väldigt länge nu, höhö.
Fottade också lite när jag kom hem så här får ni några nya bilder.




gjort paj

Har nu i en timme stått och gjort hallon & jordgubbs paj till familjen och Lovisas kompis såklart. Den blev faktiskt väldigt god. Men vaniljsåsen blev mindre bra. Råkade ta lite för mycket mjölk, menmen ibland gör man ju fel.
Jag ligger just nu och tittar på Sanctum. En riktigt bra undervattens film, rekomenderas starkt!


moblerat om på rummet

Ligger fortfarande bara i sängen och slöar mig. Verkar vara väldigt fint väder ute men jag orkar inte ens resa mig upp, haha.
Tänkte i alla fall visa före och efter bilder på mitt rum nu när jag har moblerat om. Och jag hade också fått en fråga om hur många tum min tv har och det är en 32 tums tv.
Det är ju inte riktigt färdigt än, utan det ska in matta och lite andra saker. Sen ska väskorna som ligger på en pall bredvid byrån hängas bakom dörren så dom kommer försvinna och det blir mer plats.



Vitoria har nyss stuckit hem

Vitoria stack precis hem och jag ligger ensam och kollar på en film. Idag tror jag bara att jag kommer ha en chill dag hemma med plugg och film, mysigt. Men nu ska jag fortsätta äta mina bullar, hörs sen!


med vittistittis

Jag och Vitoria kom hem från Henrik för en stund sen och har nu laddat upp med lite gott och film såklart! Bloggar mer imorron

Anonym om hemma från entré med Angelica:
vad kostade dem ? :)
kram

Svar: Dom kostade lite mer än 500 kr.
Kram

Mina underbara syskon!


hemma från entré med Angelica

Kom hem från Entré för en stund sen och är nu med Vitoria. Vi vet inte alls vad vi ska göra ikväll, men något kommer vi väl komma på. 
Handlade inget på Entré men hittade ett par sjukt snygga jeans men dom kostade ganska mycket. Men dom ska bli mina.. någongång!


idiot - noll disciplin

Nu har Angelica kommit och vi ska fixa oss sen dra in till Malmö. Jag kollade också runt på min data och då hittade jag gamla bilder från förra året på mig och Angelica då vi älskade den här låten. Vi bjuder också på en bild från förra året när vi sitter i bilen och sjunger på den låten.

Som man såg ut asså...


uppe tidigt idag

Jag är redan vaken, lite ovanligt för att vara mig. Men det är ändå skönt för då slipper jag sova bort hela dagen. Men nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill på min nya data. Är snart inne på sjunde säsongen, yeah!



hjälpa mamma att laga mat

Nu har mamma kommit hem med min tv, är superduper glad! Men innan vi kan få ut min garderob och få upp tv;n måste jag hjälpa mamma att laga mat. Så vi hörs senare!


äntligen!

Äntligen så har jag köpt en platt tv. Mamma kommer hem med den om en stund och jag är så fruktansvärt glad! Den kommer antagligen komma upp idag men annars blir det någon annan dag denna helgen. Men nu ska jag städa på mitt rum så det är rent när tv;n kommer upp.

moa om macka och oboy:
hej !
varför har du alltid rynkor i pannan när du tar webbbilder?
tycker du det e fint?:)
DU E RKT SNYGG !
TYCKER FAKTISKT ATT DU SKA BLI MODELLL!
FÖR DU HAR EN VÄLDIGT FIN KROPP OCH PERFEKT ANSIKTE !
men försök att ta bort rynkerna i pannan bara ;)
KRAM LOVE YOUR BLOGG!<3

Svar: Hej!
Det är såhär att jag har väldigt lång panna och mina ögonbryn sitter ganska lång ner. Så om jag inte rynkar pannan så ser jag jätte sur och äcklig ut, så det är därför jag gör det.
Tack för alla snälla och gulliga komplimanger!
Kram.

Sommras




macka och oboy

Kom hem från skolan för tjugo minuter sen och nu sitter jag och käkar mackor o dricker oboy. Ska snart ta och träna till mitt engelska prov imorron. Bloggar mer senare för just nu har jag inget att skriva.


hemma från mormor och morfar

Nu har jag kommit hem från mormor och morfar. Det har varit jätte mysigt, och jätte roligt att träffa dom!
Idag så var vi på brandstationen i Lomma, kommer lite bilder sen. Efter skolan så har jag inte gjort så mycket mer än o varit på flaskposten och hos mormor och morfar.





22.55

Så trött jag är, somnade under desperate housewifes, synd.. Men nu hade jag tänkt gå och ta bort mitt smink sen göra läxan snabbt och sen sova, så jag verkligen får sova ut inatt!
Imrgon kommer jag inte blogga förens jätte sent, för det är flaskposten och efter det ska jag till mormor och morfar.

Miss the times with you.


varit på entré med stina

Idag har jag och stina varit på entré, det är därför jag inte bloggat. Men blev ett fynd och det var en jeansjacka. Funderar på att köpa en lika dan fast i mörk, får se. Köpte också med mig lim till lösnaglarna. Men nu ska jag sätta igång med pluggandet så jag hinner kolla på desperate housewifes också.

Ellinor om vet inte vad jag ska skriva:
Märkeskläder i Turkiet och Thailand och sånna länder där är dem ju inte äkta ! ?

Svar: Nej jag vet, men man kan ju lura folk att det är det, för själv bryr jag mig inte om dom är äkta eller inte äkta.

Liam om smart alexandra, smart...:
Har du lärt dig det på hemkunskapen ?
Isåfall är det svårt att göra och tar det långt tid ? måste man ha några tillbehör till tomaterna med vinäger och salt?
älskar din blogg!
kram

Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt var jag har lärt mig det.
Det går jätte snabbt. Du skivar bara upp tomaten och lägger skivorna på en talrik. Sen tar du vinägern och häller på och sen lite salt på det så är det färdigt!
Tack så mycket.
Kram

Min nya jeansjacka



vet inte vad jag ska skriva

Asså jag har ingen idé alls om vad jag kan skriva i bloggen, behöver verkligen tips! För om ni vill ha en bra uppdaterad blogg så måste din hjälpa till att ge mig idèr annars är det ju inte lönt att ha bloggen överhuvudtaget.
Nu har jag precis duschat av mitt hår och ska fixa till det så jag slipper fixa med det så mycket imorron på morronen. Sen blir det att lägga sig i sängen och kolla igenom engelska glososrna.

Anna om shoppingen sen igår:
Hej!
Fina kläder men varför handlar du alltid på H&M?
Tycker dem är väldigt stil lösa och har inga märkes kläder.
Brukar du använda märkes kläder?
Kram
Anna

Svar: Hej!
Jag tycker om deras kläder och deras priser. Jag hatar att lägga en massa pengar på bara ett klädesplagg. Får häldre mer för pengarna som inte är märkeskläder än mindre för pengarna som är märkeskläder. Men utomlands passar man ju på att köpa märkeskläder, absolut!
Kram.

Jag saknar min hårförlägning och min aldra bästa vän Bella.


smart alexandra, smart...

Haha, jag skulle ta bussen hem från skolan som vanligt och då är jag van vid att 137:an står och väntar innan min buss kommer. Så då ser jag en buss där framme och tänker att det säkert e 137:an. Men sen när jag väl står där och ser att 137:an kommer så kör min buss iväg för då har jag bara trott att det var 137:an som stod där men skitit i att titta. Så jag fick åka till Lund och bli upphämtad av mamma där.
Nu har jag fixat till tomater med vinäger och salt som jag ska äta, hörs sen!


shoppingen sen igår

Har inte bloggat så mycket dena helgen för igår när jag kom hem från Lund åkte jag direkt till pappa och Birgitta i Malmö. Har haft en riktigt trevlig helg faktiskt och har haft det riktigt mysigt hos pappa och Birgitta. Snart ska jag kolla på 'Taken' med mamma och Sven. Lite söndagsmys innan man går och lägger sig är ju inte helt fel. Innan jag drar mig mot tv;n så får ni mina köp sen igår.

Från H&M

Från H&M

Från H&M

Från H&M

Från Ginatricot

Från Ginatricot

Från Ginatricot


till nova lund med sara

Nu ska jag börja fixa mig för att åka till Nova Lund med Sara. Bussen går 11.30 så måste skynda mig!


sortera mina toppar

Har nu städat färdigt hela huset. Hade tänkt sätta igång med mitt eget också, ser ju förjävligt ut. Börjar med att sortera alla mina toppar, det är lixom kaos i lådan...


onödig tid...

Blir så irriterad att mina vågor i håret försvann direkt när man kom ut. Jag la ner en och en halvtimme igår för att fixa det en halvtimme idag och sen är det bara borta. Snacka om onödig tid!
Nu hade jag tänkt städa hela huset så jag får lite pengar. Efter det funderar jag på att åka in till mormor och morfar för att hjälpa dom med en sak som jag då också får pengar för. Men vi får se hur det blir med det.
Ikväll ska jag bara vara hemma för mamma ville faktiskt ha mig hemma för jag har varit borta så många helger nu. Aja får väl ta och börja med städandet så det inte blir för sent.

hanna om 17.26:
HEJ !
e du nöjd med ditt utseende eller vad skulle du vilja ändra på?:)
KRAM

Svar: Hej!
Nej det är jag inte. Jag skulle vilja göra min näsa mindre och få fina ögonbryn. Jag skulle också vilja få finare hy och större bröst. Hoppas du fick reda påd et du ville.
Kram


Anonym om kör på lockigt idag:
varför går d i skolan i bjäred och inte i lomma?

Svar: Jag trivdes väl inte i skolan i lomma antar jag.


Blev trött på alla webb bilderna så fottade lite med systemen




kör på lockigt idag

Har vågat till mitt hår nu och ska alldeles strax gå till bussen. Vi hörs när jag kommit hem.

johanna om 17.26:
varför ska du t ungdomsmotagningen ?

Svar: Vi ska dit med klassen på besök.


RSS 2.0