filmpaus

Hejsan bloggen. Nu har jag o Anna filmpaus. Vi har hunnit se två filmer. Det blir ett snabbt inlägg för nu ska vi sätta igång med filmerna igen så.

Vill ni ha fler läsare på kort tid?
bli då medlem på; www.bloggtrafiken.se


18.12

Nu startar våran filmkväll. Kommer nog inte blogga förrens inatt. Men hoppas ni alla får en roligt o trevlig kväll för det kommer i alla fall jag ha!


filmkväll mes systeryster

Så då var man färdig med rummet då. Det gick ju väldigt snabbt för att vara mig haha, ungefär 1 timme. Så stolt jag e. Men nu ska jag nog färga min hårförlägning för gjorde jag ju aldrig i går, menmen. Om någon timme så sticker mamma, pappa, Lovisa o Edvin. Så jag och Anna ska vara ensamma hemma, sjukt nice! Vi har hyrt en massa bra filmer o köpt riktgit mycket godis, hihi. Sen ska vi beställa pizza också. Haha vi låter ju som värsta fetton, men när det e mamma o pappa som betalar så får man ju fan passa på, haha. Här kommer några bilder på filmerna vi ska se. Tryck på bilderna för att få dom större.



15.24

Hej alla mina söta bloggläsare.
Vaknade för ungefär 20 minuter sen. Va riktigt trött sen igår/imorse. Men nu måste jag faktiskt städastädastäda, usch ja! Men det är ju ett måste, man vill ju inte leva i en svinstia hela tiden. Haha men nej, nu måste jag faktiskt gå som jag sagt några gånger nu, haha. Men jag bloggar mer sen när jag e färdig

Dom kläderna hade ju inte varit helt fel när man ska städa, haha.


05.55

Sitter här och ska se dom sitter 3 minuterna utav paradise hotel. Anna ligger här bredvid mig o sover. Ska snart väcka henne o säga till henne att hon ska gå in och lägga sig i sin säng. Det fick bli ett kort och tråkigt inlägg. Aja, godnatt. Eller man kanske säga godmorron. Haha, skit samma.


03.01

Vi har klarat oss såhär lång i alla fall, mohahahah. Nu ska vi ta glass o jag ska se paradise hotel. Hihi that's me. Bilderna e nyss tagna, och vi e riktigt cp, hahhahaha ! Och ofixade e vi, eller i alla fall jag.





dagens hiss & diss


Jag hissar verkligen mitt läppstift! Har fått en massa snälla komentarer om läppstiftet. Det håller i sig länge och ger en otoligt fin rosa färg på läpparna. Det finns nog att köpa lite över allt. Men jag brukar köpa mitt på H&M eller på kicks. Det kostar runt 95 kr. Jag rekomenderar alla er tjejer att testa detta läppstiftet!


En stor fet diss på vädret! Det regnar nästan varje dag nu. Eller det e i alla fall mulet. Ingen sol alls. Här i Skåne i alla fall vet ju inte hur det e hos er andra. Vill ha tillbaka solen nununu så man kan ligga på stranden o få färg!


14.01

Passade ju mina syskon i 5 timmar. Haha, lite jobbigt var det väl men fick i alla fall 130 kr för det så. Snart ska jag och Anna upp till ica och handla hårfärg o något gott. Vet inte hur många gånger jag har skrivit att jag ska handla hårfärg, haha men dena gången blir det att färga hårförlägningen för jag e så trött på att det blir fel färg i mitt eget hår hela tiden. Ska sitte uppe vid datan hela natten med bästa syster, så jag tycker att alla ska vara sociala på msn, sms o ja allt det där.


hemma från helsingborg

Hejsan bloggen.
Kom hem från Helsingborg för en stund sen. Har ju varit och kollat på en teater. Ni känner säkert till Eva Rydberg. Tittade på den senaste 'Den gröna hissen'. Nu tror ni säkert att jag e en sån tjej som sitter o tittar på en massa teatrar, men nejnej. Tycker bara att dom e himla bra och det va faktiskt mormor och morfars födelsedagspresent så. Hade det riktigt trevligt. Skönt att bara få umgås med dom i sin släkt ibland. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag vet det är tidigt, men jag ska upp riktgit tidigt imorron o passa mina småsyskon. Ville bara att alla skulle veta att ingen kan ha så roligt i en bil som mig och Anna, hihi.

Jag älskar er alla så mycket!














helsingborg

Färdig för Helsingborg. Bloggar mer när jag kommer hem.


Tjejen e grym!

Tjejen e otroligt grym! Hon kan sjunga & 'spela teater' rikgit jävla bra och hon får verkligen en att skratta!
klicka här för att komma till hennes blogg





12.50

Hejsan bloggen.
Sitter här och e riktigt trött, men jag kan inte somna om. Men min syster Anna ligger däremot här bredvid mig i min säng o verkar sova rikgit tungt. Lyckost henne. Aja, vet inte när hon gick o la sig igår, vi skulle ju egentligen sitta uppe hela natten men jag somnade vid 4. Haha, då vi egentligen skulle äta glas, menmen. Idag ska våran familj, mormor, morfar, kusin Anna & hennes kille titta på en sån Eva rydbergs teater i helsingborg, haha.

Bilden är exakt 1 år gammal


härlig kväll på taket med anna

Hejsan bloggen.
Nu sitter jag här med färg i håret. Blev ju inget med att färga håret igår, så det fick bli det idag istället. Nu hoppas jag verkligen att det blir bra för en gångs skull! Aja, efter att jag o Anna hade ätit så stack vi hem till hennes mamma för hon skulle göra några små saker där. Hennes mamma är ju i Bulgarien så vi va helt ensamma hemma, härligt. Vi smälte vit choklad och tinade några jordgubbar, mums. Vi satte oss på taket och åt det, fy fan vad skönt det var. Satt där och kastade i oss jordgubbarna och bara snacka, måste göras om! Tack för en underbar kväll hjärtat.








funny time med elin

Här sitter jag med Elin och snackar i skype med bästa Ludde & Billy. Elin ska hem om typ 10 min. Så då blir det att titta på paradise hotel, hihi. Men nu får ni några hm, söta bilder på mig och Elin. Haha. O ja, jag är osminkad på bilderna.





13.39

Tjena tjena bloggen.
Vaknade nyss. Haha, är en riktig sjusovare nu på sommarlovet. Ska ta något att äta sen kommer Elin. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi ska i alla dall fixa till hennes blogg. Sen kanske det blir att sola en stund, alltid skönt ju. Slänger in en bild på min underbara Elin.




färdig

Så, äntligen färdig med min header. Silken jävla tid det tog asså! Men blev faktiskt ganska nöjd. Ska nog fixa till bloggen lite mer. Haha, bara för att jag inte har något annat att göra.


ny header påväg!

Sitter här och försöker fixa till en ny header, går la sådär men det kommer väl att bli bra till sist (hoppas jag). Julia hade fixat någon till mig men hon skulle dra så jag hann inte spara dom. Menmen, alltid kul att försöka. Kommer nog bli något i stil med hennes header för då har man något att gå efter o då e det så mycket lättare. Haha, förlåt Julia! Aja, nu måste jag fortsätta annars kommer jag ju aldrig bli färdig. Ni får i alla fatt en tokig bild på mig med höga toffsar, haha! Tycker att alla ska kolla extra noga i höger hörnet där nere där den söta lilla Elsa sitter, hihi.


20.29

Sitter här med fötterna utanför fönstret och tänkte titta i 'H&M autumn season 2010'. Ska se om det finns något fint att beställa hem, haha.
Det blev ett kort o tråkigt inlägg, men jag har inget att skriva för jag har inte gjort något idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Men det ska man ju också göra ibland så. Imorron ska jag va med Elin. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska äta. Bloggar kanske mer ikväll.


färga håret för tredje gången

Hejsan bloggen.
Ja rubriken säger ju det hela, idag så ska jag färga mitt hår för den tredje gången på 4 dagar, haha. Men ni kommer inte få någon bild på resultatet för när jag lägger in dom får jag bara en massa dumma komentarer. Men i och med att Elin inte kunde va idag så ska jag göra nudlar och sätta på en film.



wtf?!

Idag var ju jag, anna, mamma, lovisa & edvin på brulöv center. När vi hade varit innte på cubus så gick jag o anna till några andra affärer. Och precis när vi kom ut från gina tricot så kommer vakterna o säger till oss att dom vill prata med oss. Jag blev riktigt rädd asså!
Vakt 1; Dom som jobbar på cubus är 100% säkra på att ni har tagit något därifrån.
Jag & Anna; va? vi har inte tagit någonting.
Jag; du kan ju lika gärna titta i min väska (gav han väskan)
Vakt 1; ja här verkar ju inte finnas något.
Anna; det e bara papper i min väska, men kolla du.
Vakt 2; varför är det papper i den?
Jag; vi köpte den på ullared i lördes.
Vakt 2; okej.
Vakt 1; Men då verkar allt okej ju, förlåt för att vi störde och ha en trevlig dag. Nu ska vi in och skälla på dom på cubus, haha.
Fattar ni rädd jag blev eller?! Men det va inte slutet. Sen ringde Anna pappa som ringde mamma o då ringde hon såklart mig och va helt hysterisk. Så vi gick till henne sen gick i o leta upp vakt 1. Så sa vi att vi ville snacka med hon som sa att vi hade tagit saker, så vi gick till cubus tillsammans med vakten. Haha pinsamt eller vadå?
Då anklagar hon mig att ha tagit sakerna bara för att det låg prislappar inne i just det provrummet som jag hade varit inne i. Men hon hade inte sett mig ta något. Haha konstig brud som kan anklaga mig då. Och sen sa mamma ju att vi kommer ju aldrig vilja handla där igen. Och hon bara; jag förstår men jag sköter bara mitt jobb. Vadå 'sköter mitt jobb'. Trodde inte att anklaga oskyldiga personer ingick i hennes jobb, haha! Sen stod Vakten där o typ skämdes för att vi hade ju inte tagit något så han sa ju förlåt till oss, men tjejen i butiken sa förlåt till mamma. Så mamma bara; det e inte mig du ska säga förlåt till, det e till tjejerna. Till slut så sa hon förlåt, men gud silken tid det tog. Haha, riktgit kaxig tjej kan man säga!
Men sen ringde pappa o sa att han hade skickat ett mail till cubus, vi bara WTF?! Haha, så hoppas dom svarar på mailet, så ska vi se vad dom har till sitt försvar.
Oj, detta blev ett riktigt långt inlägg, men nu orkar jag faktiskt inte att skriva mer. Eller jo en sak jag har färgat håret igen. Blev ganska bra, bättre än det förra i alla fall. Men ska bara va ute i solen mycket nu så det blir lite ljusare o då e det perfekt. Nu ska jag faktiskt sitta o titta på paradise hotel hela kvällen, haha silket liv. Aja, ha det bra allihopa!

Så ser mitt hår ut just nu, och så får det faktiskt fortsätta se ut för nu orkar jag inte slösa mer pengar på hårfärg, haha.



*ingen bra rubrik*

Hejsan bloggen.
Vaknade för ungefär en halvtimme och har nyss ätit lunch. Ska till burlöv idag och köpa ny hårförg, woho. Mamma kunde va så snäll o skjyssa mig och anna istället för att vi skulle cykla. Snällt av henne, ohja! Men nu ska jag bara fixa mig lite. Bloggar mer senare, och då får ni också ett nytt resultat på mitt hår (om det blir bra dena gången..)

Bild på världens vackraste syster!


01.15

Hejsan bloggen.
Tittade på 'alien 3' för ett tag sen. Så nu har jag sett alla tre, fy fan vad bra dom är! Ska lägga mig i sängen o snacka lite tele med Mathias, som e lite konstig, haha!
Bloggar mer imorron, ha det!


18.42

Hejsan bloggen.
Har precis packat upp o städat mitt rum. Hatar verkligen o städa typ det tråkigaste som finns. Ändrade om lite på rummet också, blev väldigt nöjd. Inte så stor skillnad men alltid något. Igår skulle ju jag o Anna se 'alien och återkomsten'. Men det blev inte av för vi båda var så trötta efter att ha förgat varandras hår, hihi. Men nu ska vi i alla fall se den och ikväll blir det att se 'alien 3'. Haha så beroende vi e utav dom filmerna.
Aja, bloggar mer senare ikväll. Ha det bra sålänge.


resultatet av håret

Hejsan bloggen.
Här har ni resultatet av håret, blev väl sådär. Men ska försöka tvätta ur det lite så det passar in till min hårförlägning. Men blev ganska nöjd. Alltid kul med förändring, right?
Och nej, det e inte svart, det e bara riktigtriktigtriktgit mörk brunt.

Hur tyckte ni att det blev?


fan !

Fan också! Färgade ju håret med det blev ju så jävla mörkt. E så jävla sur nu asså, o det va ingen toning utan färg, fanfanfan! Aja, får väl lugna ner mig o titta på 'Alien och återkomsten' med syster. Bloggar mer imorron.


hemma i lomma igen

Hejsan bloggen.
Kom hem för någon timme sen. Har haft det riktigt kul i Varberg. Fick ju träffa min efterlämngtade Julia en hel dag! Och det var riktgit kul som jag skrivit innan. Vi åkte ju in inom ullared idag. Köpte lite små saker som perfymer, klämmor, plånbok, väska, täckstift, hårfärg o lite annat. Blir inget långt inlägg för nu ska jag o Anna färga håret, woho.
Kommer lite bilder från veckan.

HAHA, wtf?



























Liseberg

Hej bloggen.
Igår var vi på liseberg. Hade riktigt kul. Träffade Sanna och hennes kompis Amanda där, kul att äntligen få träffa Sanna. Efter ett tag så skulle dom gå så jag och Anna gick runt och åkte en massa. Asså jag och Anna e helt sjuka vi tycker inte att något är läskigt utan vi bara sitter och skrattar HELA tiden, haha riktigt kul! Men hatar att man alltid blir så konstig på såna bilder, usch ja. Men i alla fall när jag och anna stod och åt glass så kommer det ett killgäng och ställer sig vid oss och frågar ifall dom får ta bild på oss och dom tillsammans. HAHA! Men vi går bara därifrån så snälla som vi är, hihi. Men nu ska vi ner till bryggan här vid stugan. Kommer hem imorron och då bloggar jag mer. Kommer upp bilder imorron också. Ha det bra sålänge.


Dag i varberg med julia

Hejsan bloggen.
Anna va snäll och lät mig göra ett snabbt inlägg på hennes mobil för det funkar inte att blogga så min egna. Men idag var jag i alla fall inne i stan med den efterlängtade Julia. Riktigt kul att äntligen få träffa henne. Vi träffade i alla fall först hennes killkompisar sen så stack alla vi ner o badade. Sen stack bara jag och Julia o åt pommes, haha. Efter det så skulle Julia med bussen hem och jag satt o väntade på att mamma och dom andra skulle hämta mig. Riktigt rolig och mysig dag. Nu kommer säkert inte jag och Julia träffas förrens till jul men vi får hoppas att vi träffas innan det. Saknar henne redan vafan! Men nu ska jag och Anna fortsätta titta på amarican pie och sen ut i tältet hihi. Kan inte lägga in någon bild från mobilen, riktigt dåligt


hejdå lomma, hej varberg !

Då e det dags, nu åker vi till Varberg !
Ska bli riktigt skönt faktiskt men kommer sakna väldigt många :/
Bloggar när jag kommit hem igen för jag kommer ju inte ha någon data med mig.
Så ha det bra alla bloggläsare ! :D

En bild på mig sen förra året i varberg


LÅTEN !

Fy fan vad grym låt !
vad tycker ni?



igår kväll

Hejsan bloggen.
Skrev ju inget om igår kväll när jag och Olivia va på bio. Vi såg i alla fall Eclipse. När vi va inne i malmö så bara satt vi någonstans inne i stan o snackade. För det va typ en timme tills bion skulle börja. Så kommer den en helt random kille som sätter sig bredvid mig.
han; vet ni nu hur den där låten går ( så började han nynna på den )
jag; olivia du vet väl det ;)
han; asså jag går runt o sjunger på den hela tiden ( så började han nynna på början )
så satt jag o Olivia helt tysta för vi visste inte vad vi skulle göra.
han; hur gammla e ni?
jag; 14
han; oj, jag måste nog gå nu.
vi; ehm, hejdå då.
han; asså inte för att ni e för fula, men ni e bara lite för unga för mig.
han; hejdå, ha det bra
vi; hejdå
HAHA, silka sjuka människor det finns inne i malmö asså. Men i alla fall filmen var SJUKT bra, verkligen den bästa utav alla tre! Haha, jag och Olivia blev sjukt pissnödiga så vi satt där hur länge som helst o sa; jag måste på toa, jag måste på toa, jag måste på toa. HAHA, o typ alla som satt nära oss hörde det, höhö. Men nu hinner jag inte blogga mer för nu ska jag ut i solen en stund o sen packa, för imorron drar det iväg till Varberg.

omg, jacob e så sjukt jävla snygg!


bio med baby

Tjena bloggen.
Om ungefär en timme så åker jag och Olivia in till malmö och kollar bio. Vi hade tänkt se 'Eclipse'. Alla säger ju att den är den bästa av dom tre som kommit ut, så vi får väl se vad jag och Olivia tycker. Men nu ska jag kolla på lite paradise hotel innan vi sticker.


kvällens outfit; linne från new yorker
väska från accent
jeans shorts från h&m

 



god morgon

Hejsan bloggen.
Sitter här med Bella som kom nyss. Vi ska se klart filmen som vi började titta på igår.
Det fick bli ett kort inlägg för Bella kan inte hålla sig, haha ;)

Gammal bild på Bella och mig, typ ett halvår sen, PINSAMT!


fett roligt kväll

Hejsan bloggen.
Kom hem för en stund sen. Har varit nere vid t-bryggan och badat med Olivia & Clara. Fett kul var det. När vi cyklade ner dit så tappade några random något på andra sidan vägen. Och dom bara ' ey, ni får hjälpa till att leta !'. Vi bara cykla så jävla snabbt vi kunde där ifrån. Men dom följde efter oss, sjukt läskigt! Sen när vi väl e där nere så vinkar ett utlänskt par till mig. För jag har typ ''passat'' deras barn när jag och Elsa bada. Haha, så sjukt gulliga. Och olivia & Clara e ju som dom e, så dom håller på o snacka med alla som va där. Jag menar verligen ALLA! Haha, så sköna brudar, gud vad jag älskar er asså. Sen stack vi till Claras mammas kompis typ, och där fick vi lite fika, haha. sen stack vi hem. Skulle egentligen sovit över med dom ikväll men jag tänkte att dom kunde ju vara ensama för dom har inte träffats på över länge o så. Så jag ska sitta här o ha lite filmkväll med mig själv. Blir väl mysigt, haha. Ska först se paradise hotel och sen ska jag se farsan. Bloggar mer senare. Ha det !

Jag just nu







19.46

Hej bloggen.
Idag vaknade jag runt 3, ganska skumt faktiskt för jag gick inte o la mig särskilt sent igår. Bella kom till mig då direkt efter att jag vaknat så vi gjorde lite mat sen satt vi o kolla på one tree hill, las vegas och sen början på the children som vi ska se klart i slutet på veckan innan jag åker till Varberg. Ja ni hörde rätt jag sticker till Varberg på lördag o stannar där en vecka. Ska träffa min underbara Julia. Ska bli sjukt kul! Kommer inte kunna blogga för jag har ingen data med mig, men bilder o allt kommer upp på bloggen så fort jag kommit hem igen :)
Men nu ska jag fixa mig o sen sticka till Olivia, och där sover jag inatt också, kommer säkert ett litet inlägg när jag väl e där.

Besök julias blogg; http://jjuliaogren.blogg.se
Bild på världens vackraste Julia


bästa dagen på länge

Idag va jag med Olivia. Vi snackade först i skype med en massa randoms. Sen skulle vi göra pankakor så vi stack upp på ica och handlade lite saker till det. När vi väl gjorde dom så la vi i sån där kakao, usch, det va inte så gott kan jag säga. Sen helt plötsligt kom Johan, Ess & Stoffe från ingenstans :o
Så vi va med dom o typ hade as kul! Sen stack alla hem vid sex och jag gjorde absolut ingenting. Men nu sitter jag här och snackar i skype med Patrik, Robin och en annan random kille, haha.

Lite bilder från dagen
Världens skönaste personer, ohja !









fuck vädret

Hej bloggen.
Idag skulle jag egentligen med Olivia och hennes pappa till stranden ju, men det e ju helt monligt o super dåligt väder så det blev inget med det. Men Olivia kommer hem till mig och vi ska bara chilla. Typ göra pankakor, äta glass o snacka skype med någon social (y'
ikväll kanske det blir att träffa Bella, vi får se lite vad som händer och hur länge Olivia stannar. Men nu ska jag faktiskt gå och tvätta mitt ansikte, haha.
Ha det bra !

Jag älskar dig världens bästa Olivia !    ( bild i repris )


tomt :(

Hej bloggen.
Det är rikgit tomt nu när Elsa inte e här längre. Saknar henne förjävla mycket !
Mamma tvingade ju mit att typ storstäda mitt rum klockan 12 på natten, usch säger jag bara. Men nu är det i alla fall rent, för rent, och för tomt som jag sa innan. Imorron kommer Olivia och hennes pappa o hämtar mig någon gång så sticker vi till stranden i Klagshamn, roligt att prova på någon annan strand än bara den i Lomma ju. Det ska i alla fall bli riktigt roligt. Men nu ska jag faktiskt sova, är ju skit trött sen städningen !

När Elsa hade varit här i 1-3 dagar

Dagen då Elsa åkte hem

Nystädat


booring

Hej bloggen.
Idag har jag inte gjort något speciellt. Va och klippte mig vid elva, så fick ju gå upp vid halv elva, riktigt segt. När jag kom hem så la jag mig igen o sov till typ fem. Nu måste jag verkligen städa mitt rum. Bloggar mer senare ikväll.

Riktigt gulligt utav av Justin Bieber



13.38

Hej bloggen.
Vakndade för ungefär en timme sen. Ganska trött faktiskt, men jag får inte sova mer för Elsa ska ju hem idag :(
Så vi måste packa hennes saker, göra vid oss och äta frukost. Så jaja, får sova längre imorron. Men nu kan jag inte blogga mer för vi ska äta.
Ha det bra !


muuuums

världens godaste frukost klockan fyra på eftermiddagen, ohja !
pankakor, frukt, socker & chokladsås, muuuuums !



14.28

tjenatjena bloggen.
Igår gick jag och Elsa o la oss runt 7-8, så vi sov ganska länge idag. Eller Elsa sover fortfarande men jag vaknade för en halvtimme ungefär. Snart ska vi göra en liten video på mig och Elsa. Den kommer bli ganska pinsam men håll ändå utkik efter den (y'
Idag kommer ju världens efterlängtade syster hem !
Så har jag och Elsa förberett att ikväll ska vi titta på 'paranormal activity' när Anna har kommit hem. Jag är den ända som har sett den så dom andra två kommer fan bli sjukt rädda, haha !
Men nu ska jag faktiskt försöka väcka Elsa så vi kan göra våran fina video.
Ha det bra alla !

sömntutan på bild, ohja !


07.30

hejsan bloggen.
Här sitter jag och Elsa bebis o snackar skype med en massa och vi e absolut inte trötta, hihi. Jag har faktiskt inget mer att skriva, men vi hörs lite senare.
Ha det bra !

jag & världens bästa Joakim (a'


RÄDD !

Fy fan, den filmen e INGET att leka med ! Den verkade inte så läskig, men asså när man väl ser den blir man fan skit rädd. Om ni verkligen vill se en skräckis med mycket dödande och blod, se den då. Och om ni då gör det kalla inte mig och Elsa fegisar ifall ni inte alls tyckte att den va läskig. Vi e faktiskt lätt skrämda ;$
Aja, nu ska Elsa blogga och sen ska vi ligga och snacka i sängen.

Imorron kommer Anna hem, YEEEY :D
Och på söndag åker Elsa, buuhuhu, kommer sakna den sköna bruden så sjukt mycket asså!
Ha det bra alla !


movie time

Då var det dags att titta på film då. Är väldigt trött, klockan är trots allt 02.30, men skit samma filmen verkar ju bra så! Det e i alla fall en skräckis, mohaha.
Bloggar mer imorron !


23.39

Här sitter jag o ska göra ett litet inlägg med dom bilder jag och Elsa tog idag. Blev inte så många för vi hann inte, det blev mörkt o så. Men imorron kommer det fler. Hinner inte skriva mer för jag och Elsa ska se på paradise hotel nu och sen ska vi se skräck film.
ha det bra !











anna, kom hem !

Det va nästan en hel jävla vecka sen vi träffades. Helt jävla sinnesjukt.
Men du kommer hem imorron, riktigt skönt asså ! Vill fan aldrig vara borta från dig så här länge till.
Jag älskar dig mest i världens bästa syster ! <3



stökigt? nä inte alls!

hej bloggen :)
Elsa e ju här som ni alla vet. Och rummet e ju R-I-K-T-I-G-T fint & städat (y'
haha, eller inte ! Aja ingen idé att städa nu för Elsa bara stökar ner direkt. Har faktiskt testat !
Men nu ska vi göra pommes och typ doppa dom i choklad, mohahah.
Ikväll ska vi åka o hyra film för det va stängt igår. Elsa vill hyra 'paranormal activity' men jag verkligen HATAR den filmen, as läskig ju :(
Bloggar mer sen ikväll o berättar vilka filmer vi hyrdeo lite sånt.
Ha det bra !

mitt rum nu, haha !

 


09.52

hejsan bloggen :)
Elsa vaknade riktigt tidigt idag o började spela musik. Riktigt jobbigt eller vad ? :o
o sen går hon o lägger sig i sängen NU ?!
Haha, elsa då :(
men nu sitter jag här i lyssnar på 'skaka rumpa' med Sean Banan
men i alla fall, idag ska vi ut o sola i min trädgård, ändå ganska mysigt förutom att det e en massa småkryp -.-
och sen ska vi fixa oss o ta en massa fina bilder, så håll utkik för bilderna kommer ut ikväll :)
ha det bra !



trött som fan

Hejsan bloggen.
Va på stranden med Elsa idag. Kulkul :)
Vi va först på stranden o solade lite, sen stack vi till t-bryggan för att bada.
Haha, när vi gick på bryggan så kom det en tant o vi bara började knorra mot henne, HAHA ! x)
När vi skulle hem så stack vi in om ica och köpte nudlar. Sen stack vi hem o satt o åt dom o titta på 'patrik 1,5'.
Om ett tag, alltså när mamma kommit hem så sticker vi o hyr några skräckfilmer som vi ska ha hela helgen (a'
här kommer några bilder från dagen idag,
ha det bra alla !

elsa baby

jag (pinasm bild till max -.-)

Elsa

jag

Elsa

jag


stranden med älskling

tjääääna bloggen :D
vaknade nyss, och när jag vaknade så satt redan Elsa uppe, wtf? ;o
nu ska vi äta lite frukost, sen sticker vi till ica och hanldar något gott att ta med sig (a'
bloggar mer när vi kommit hem, ha det bra ! :D

bara för att Elsa & Alexandra ÄLSKAR låten ;$

02.44

då har jag och Elsa tittat klart på filmen,
den va helt okej, men inte så bra som jag hade väntat mig :/
imorron ska vi till stranden o sola (h'
sen på kvällen ska vi nog hyra lite skräckfilmer, hihi (a'
men aja, nu ska Elsa ha datan :D
ha det bra alla !


inköpet

två bilder på det jag köpte :)



svart väska från accent; 249 kr
linne från gina tricot; 149 kr
och sen köpte jag ett par armband från accent för 49 kr


filmkväll :)

sitter här med elsa,
fast hon e riktigt osocial, för hon snackar med någon, inte fan vet jag med vem ;p
men vi ska i alla fall se film när hon e färdig (om hon ens kommer bli det..)

filmen vi ska se (y'


elsa älskling

MODELL ELLER VAD ?!


stan med elsa

hej bloggen :)
va i stan med elsa, riktigt kul var det :D
kom fram ett gäng o satte sig vid oss när vi åt, o bara frågade vad vi hette, var vi bodde o så ;p
sen när dom frågade Elsa hur gammal hon va, så sa hon; 97:a :)
alla bara stack där ifrån, inte ens ett hejdå :(
shoppade lite saker, kommer bild på det sen.
Men nu ska jag o Elsa till stranden o bara ligga o snacka :)
ha det bra alla :D

Elsa och jag innan vi stack till malmö


vakna nyss

sitter här med elsa älskling :D
vi vaknade nyss o ska snart käka lite o sen fixa oss.
Kommer ett snabbt inlägg innan vi sticker så hörs sen ;p

jag och elsa (bilden är sen i jul)


chill med elsa

ligger här i sängen med datan o elsa bredvid :D
snackar fortfarande med dennis & robin :)
imorron åker jag o elsa in till malmö, så smsa om ni har lust att träffas ;p

resultat på håret (y'


ELSA BEBIS E HÄR :D

hhej bloggen,
här sitter jag o e över lycklig för min elsa har kommit, YIPI ! :D
vi sitter här o snackar med några roliga killar :)
och hon stannar här tills söndag, o vi ska ha det B-Ä-S-T
aja, hejdå o ha det bra alla !



stan med olivia älskling

tjenare bloggen :)
har varit med olivia i stan idag RIKTIGT kul var det ! :D
vi yrade mest runder, men vi fick en massa fina köp också (y'
köpte en hårförlägning som va aldeles för tunn, och det va ändå den tjockaste dom hade -.-
blir jävligt irriterad på sånt, men får väl tunna mitt eget hår då, ska försöka göra det imorron (y'
i alla fall, tack för en underbar dag älskling
älskar dig gummano ! (L)





hårförlägning; 1050 kr

linne från gina tricot; 99.50 (rea)

tub linne från bik bok; 49.50 (rea)

svart linne med spets från vero moda; 40 kr (rea)

IsaDora läppstift från H&M; 95 kr

armband från JC; 39 kr (rea)

örhängen från bik bok; 24.50 kr (rea)


trött

Hej bloggen.
Vaknade nyss o e skit trött :/
ska va med olivia idag :)
förhoppningsvis så sticker vi snabbt in till malmö o köper min hårförlägning sen sticker vi nog hem o solar ;p
bloggar mer sen (y'


dag på stan med angelica

Va i stan med angelica idag.
Riktigt roligt var det :)
skulle ju hanlda hårförlägning, men det va ju såklart stängt -.-
o sen skulle jag handla en väska, men den jag ville ha hittade jag inte,
så jag får väl ta o andvända min gamla ;s
köpte i alla fall en vit bh :)
o lite godis, men inget mer :/
vi orkade inte lägga pengar på buss, o angelica hade inga iheller så vi ringde hennes pappa så han hämtade oss :)
så han hämtade oss med deras Cadillac ! :o
haha, fy fan vad läskigt det va att åka, utan bälten o allt ;o
sen blåste det som fan också ;s
bloggar mer ikävll, ha det bra

bh från H&M; 129 kr


riktigt fina byxor

riktigt sugen på dom här byxorna,
tycker ni att dom e världa 499 kr?


09.02

hhej bloggen :)
gick upp halv sju imorse ;p
skulle med anna o lämna av henne vid tågstationen,
saknar redan ihjäl henne fast att hon bara vrit borta i en och enhalvtimme :(
sen stack jag hem till elin, va där o sa hejdå för idag åker hon också sportscamp.
Så båda mina bästa vänner e där nu :(
och det suger, RIKTIGT mycket !
nu ska inte göra någonting förräns till Angelica kommer o vi sticker in till malmö :)
ska köpa ny hårförlägning, Ä-N-T-L-I-G-E-N ! :o
hihi, ska köpa en väska också, o kanske ett gulligt linne :)
kommer i alla fall bilder på det jag köpt sen när jag kommit hem (y'


turkiet 2010

hhej bloggen :)
tänkte lägga upp lite bilder från turkiet nu (y'
det kommer fler än dom här, men mamma o pappa måste bara hitta sladden så jag kan lägg in dom på datan, haha :D
och för er som undrar så har vi bara mascara på bilderna, och jag har lite rouge på kindbenen o sen täckstift, och om det ser ut som mer så e det för att bilderna e redigerade, okej?






<3

idag vaknade jag runt 1.
Städade rummet, men va inte färdig förräns vid 4,
man gör ju en massa emellan åt för att slippa, haha ;)
sen kom anna,
då smörjde vi in oss i sån solkrämsolja o la oss o solade :D
sen kom lillebror o lillasyster o ville vara med, haha x)
så då låg vi där alla fyra :)
o nu sitter jag o anna här i min säng o typ sitter vid våra datorer ;p
imorron åker hon, faaaaaaaaaaaaaan också ! :(
kommer sakna dig som in i helvete syster min.


mina underbara syskon, ni betyder allt !







01.16

här sitter jag o snackar med anna i tele :)
såg nyss paradise hotel, skit bra e det ju !

dom tre musketörerna :D
jag älskar er världens bästa systrar !
( ofixad bild på mig -.- )




*ingen rubrik*

hejsan bloggen :)
blir ett kort inlägg ;p
idag har jag varit med elias o anna en stund :)
kulkul ;p
sen vid 6 så stack jag till bella,
så titta vi film o sånt :)
om en stund så ska jag hem till henne igen :D
bloggar senare ikväll :)
ha det bra alla !

världens sexigaste syster ! ;o


skön dag

tjeeeena bloggen :)
idag så väckte mamma mig o anna kl: 9,
för vi skulle passa lillebror ;p
efter det ladda vi ner låtar o fixade med våra ipodar ;d
sen kom angelica o vi låg ute o solade :)
sen va jag bara hemma o ringde anna.
Så kom anna, robban & john :)
så stack vi till isabelle o sen ner till t-bryggan och badade.
Riktigt skönt i vattnet.
Sen stack jag hem,
o nu sitter jag här o ska se lite paradise hotel :D
ha det bra alla ;p
köööööööss

mobil bild suger (n'


nice dag med annag :)

hejsan bloggen :)
Burlöv center idag med anna :)
sjukt roligt va det !
när vi kom hem så satt vi oss vid datan direkt,
o nu ska vi sitta uppe hela natten tills klockan 9 då vi ska passa edvin i 4 timmar ;p
kommer säkert något mer inlägg senare, för jag kommer inte ha något att göra ;)

men här kommer några bilder på det jag köpt :)

ett gulligt linne från only; 199 kr

linne från vero moda; 100 kr
( man ska såklart ha ett svart skärp till )

röda hotpants från H&M; 79.50 kr

världens bästa syster !


RSS 2.0