på elsas macbook

Elsa kom för en stund sen. Nu sitter jag här med hennes MacBook. Den e fett nice, hoppas att vi också får vars en sån i skolan snart! Elsa står och ja sminkar sig? Haha vid den tiden och sen snackar hon glidmedel, haha ja Elsa är ju Elsa.. Vi ska ta och se på någon film ikväll, blir nog beck och säkert någon skräckfilm.

Jag älskar dig Elsa Josefine Hansson.



smart angelica & alexandra, smart..

Ja som ni kanske vet så är ju jag och Angelica inte sådär världens klokaste. Jag trodde nämligen att jag skulle hem nu för vi trodde att klockan var halv 6 men nej den är bara halv 5. Så ja vi eller ja jag har stressat att fixa mig o packa. Haha, vi är ju bara såååå smarta. Så nu har vi en liten tid kvar och då tänkte vi nörda oss med lite star wards tv spelet. Det spelade vi faktiskt första gången vi va. Så vi ska uppleva lite gammla minnen, det är alltid lika mysigt, haha.

Här har ni en riktigtriktigtriktigt bra låt.


skrääääääck

Jag och Angelica har ju blivit helt galna så mycket skräckfilmer vi sett. Och vi slutar inte kolla, för det e as nice. Vi har ungefär sett 4-5 stycken. Jag har inte sovit så mycket inatt för jag gick i la mig runt fem eller sex sen vid elva i morse så kommer Angelicas hund in i rummet och hoppar upp i söngen. Haha, ganska störande faktiskt. Ikväll kommer Elsa till mig. Äntligen, haha. Men nu måste jag faktiskt kolla på filmen, den verkar väldigt bra. Om ni vill veta vilken det e så heter den when a stranger calls.


00.17

Ligger här i Angelicas säng o tjockar mig med en massa godis o annat. Angelica blev lite rädd så vi fick kolla på en komedi. Men snart ska vi sätta på en skräckfilm till. Inte för att jag kollar så mycket utan jag håller typ för med mobilen, haha. Men nu ska Angelica fixa något på datan, tror det var en header till hennes nya blogg.


hos angelica baby

Sitter här hemma hos världens bästa Angelica. Vi har varit och handlat en massa godis, chips och energidricka. Muuums. Nu ska vi sätta på skräckfilm så vi hinner se alla.

Bild på Angelica.


30 oktober 2010

30 oktober 2010. Ja då blev det vi två. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är lycklig.

William <3.


städa hela huset

Snart ska jag sätta igång och städa hela huset. Får 100kr inte så mycket men måste ha några pengar så jag kan köpa present till William som fyller år på tisdag. Runt klockan 4 så sticker jag hem till Angelica och sover där inatt, vi ska ha det suuuuper mysigt, se en massa skräckfilmer o så. Imorron runt klockan 6 på kvällen kommer Elsa hit. Hon stannar nog till fredag tror jag. Kommer bli så jävla kul att få träffa henne igen! Kommer vara väldigt off i bloggen ikväll. Men kanske händer att det kommer ett inlägg när jag e hos Angelica.

Haha, bilden säger ju bara minnen, älskar dig Angelica Holmstedt.


17.11

Har nyss tagit en snabb städning. Ska snart ner o möta upp William vid bussen. Vi ska bara ta det lugnt, kolla på en film o mysa typ.
Någon fråga om jag inte kunde lägga in en bild på William, jag hade kunnat men nu är det så att jag får väldigt många kränkande komentarer så jag vill inte hänga ut han eller vad man ska säga. Men längre fram om det nu skulle utvecklas mellan oss så kommer det ju såklart komma bilder.

Hannah har åkt iväg till Södertälje, saknar henne redan vafan!


paradise hotel

Kom hem för ungefär en timme sen. Dagen idag har varit chill. Men mamma, Lovisa och Edvin mår inte så bra, hoppas dom blir bättre och inte smittar ner mig för då blir hela mitt lov förstört! Skulle ju ta o träffa Elsa i malmö idag men så blev det inte pågrund av att mamma inte mår bra. Men vi ses ju på söndag så. Just nu är det paus på paradise hotel så jag passa på att blogga men det tittar jag i alla fall på. Sen blir det att plugga till ytterligare ett matteprov imorron. Och imorron blir det fredagsmys med William, längtar!


22.14

Nu hade jag tänkt dra o lägga mig. Jag är sjukt trött och behöver verkligen vila ut till morrondagen så matten går bra. Imorron så är det dags för flaskposten igen så jag kommer inte blogga förens vid 7 tiden. Men jah lovar att göra det direkt när jag kommit hem!
Sov så gått alla underbara bloggläsare!


jag har världens bästa mamma!

Min mamma kom hem för ett tag sen och hon hade med sig ett linne till mig! Skit fint är det, och hon vet ju att jag älskar leopard mönstrade kläder, hihi. Och jag har ju dock inte råd att köpa något själv för jag gjorde av med alla mina pengar i söndes som skulle räcka i hela november. Smaaaart alexandra. I alla fall tack världens bästa mamma!
Och jag testade nyss om det gick att lägga in bilderna och det funkade tyvärr inte.. Men ska försöka lägga in dom på den stora datan nu på helgen eller på lovet.

Leopardmönstrat linne från Ginatricot; 129kr


matte prov imorron

Imorron har jag mitt matteprov. Eller vi har det rättaresagt 2 dagar. Så det är lite jobbigt kan jag tycka. Snart ska jag sätta mig och kolla på paradise hotel sen blir det väl att plugga? Ska se om det går att lägga över bilderna sen Tyskland fastän att kameran e isönder, hoppas! Imorron så ska jag träffa Elsa, ni vet hon från Göteborg. För hon och hennes familj ska bila ner till Tyskland så dom åker förbi och säger hej, ska bli riktigt roligt! Och sen på söndag när dom ska hem till Göteborg igen så lämnar dom av Elsa hos mig så stannar hon här några dagar, wiiiie.
Mina favorit tjejer, ni är bäst Emma, Moa & Stina!


deeeepp

Idag har jag varit hemma från skolan. Var fett deppig igår så jag stannade hemma från skolan idag. Men nu mår jag bättre. Snart ska jag kolla desperate hosewifes. Orkar inte blogga så mycket mer. Men vi hörs imorron. Tror jag ifall jag har tid o så.


shopping med hannah

Sov ju hos Hannah inatt. Vi båda somnade i hennes säng först precis då jag kommit. Sen halv 6 i morse så la jag mig på golvet, på en madrass såklart, haha. Idag så stack jag och Hannah till Èntre och shoppa. Det blev en massa fina köp. Det var en massa rea på New Yorker då där blev det en del. Tack för dom två underbara dagarna min älskade Hannah!

Det är dåliga mobil bilder för kameran e ju sönder som ni vet, men det får ni stå ut med tills den är lagad!

T-shirt från New Yorker; 49kr.

Linne från New Yorker; 35kr.

Några leggings från New Yorker, mest för att det var kul och dom var billiga; 49kr.

Någon blandning mellan en t-shirt och ett linne från New Yorker; 79kr.

Tröja från New Yorker; 99kr.

Sjukt fint linne/t-shirt från New Yorker; 169kr.

3 par string trosor från New Yorker.

Mascara från Cubus; 58kr.


drar hem och sover hos hannah

William stack nyss hem. Har haft en otroligt mysig kväll. Tack så mycket William! Men nu ska jag dra hem till Hannah och sova där inatt. Vet att det blev lite sent, menmen så kan det gå. Bloggar mer imorron.

Hannah på biiiild.


med hannah bby

Nu är jag med Hannah och vi ska snart ner till busstationen och hämta William. Sen drar jag och William hem till mig och Hannah till sig och sen vid 12 så åker han hem och jag sticker hem till Hannah baby o sover där i natt. Kommer bli en fett nice kväll!

Jag älskar dig världens bästa!


vuxen kalas för lillasyster

Nu ska jag hjälpa till här hemma så jag får dom pengarna jag inte hann tjäna igår. Sen kommer gästerna för vi ska vuxenkalas för Lovisa idag. Senare kanske William skulle komma hit eller så ska jag ringa någon jag kan sova hos. Bilerna sen Tysklandsresan kommer förmodligen idag.
Desutom har plastpappa börjat hugga ner alla träd som vi hade på framsidan för snart någon gång kommer byggarna och ska bygga ut vårat hus. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Det kommer ju också se dubbelt så bra ut. Men just nu ser det inte så himla fint ut, men det får man stå ut med tills det är färdigt.


fett nice kväll

Kvällen har varit riktigt nice. Vi kollade film 'barnhemmet'. Den var faktiskt inte så bra som jag förväntat mig, blev riktigt besviken. Sen såg vi någon annan thriller, men det var ju knappt någon som tittade. Haha. Efter det så spelade vi lite GH. Sen stack alla tjejer hem så jag o killarna tog o spelade wii. Sen klockan 12 så stack jag hem. Tack för en underbar kväll allihopa!






hemma från tyskland

Kom hem vid 12 tiden igår natt. Va skit trött och somnade med jackan o allt på mig. Snart ska jag hjälpa mamma att städa huset så jag får lite pengar, hihi. Sen ikväll ska jag träffa Elin, Angelica, Åsa och sen ska vi kolla film med JD och lite andra tror jag att det var.

Resan till Tyskland var helt okej, men det var inte så som Angelica, Elin o Olivia hade varit med. Alla känner ju varandra så mycket medans jag knappt vet vem någon e. Men tack till My, Stina, Moa, Anna-Emilia och Emma.W.

Och Angelica, Olivia o Elin, jag saknar er som in i helvete, att vi ska behöva skiljas åt såhär det e fan inte okej. Jag önskar att inget någonsin hade hänt. Ni kommer föralltid vara mina favorit tjejer, det vet ni..

Råkade föresten ta isönder min kamera, woops. Så jag har ingen just nu. Men jag ska försöka lägga in bilderna som jag i alla fall tog. Blev inte så många menmen. sen ska jag lämna in kameran för den måste lagas! Bloggar mer senare när jag har ork och så.

Elin, Angelica & Olivia, jag kommer älska er tills döden skiljer oss åt.


hejdå sverige hej tyskland!

Imorron klockan 05.30 så drar min klass (8c) och 8d iväg till Tyskland. Vi kommer att vara där en natt och två hela dagar. Vi kommer sova på 4stjärnigt hotell, fett nice. Vi kommer åka och kolla på en massa saker, bland annat den biten av berlinmuren som är kvar och ett koncentrationsläger och såklart en massa mer! Men nu ska jag kolla klart på desperate hosewifes och sen ska jag lägga mig. Bloggar mer på fredag och då är vi föresten lediga så då kommer jag förhoppningsvis blogga ganska mycket.


grattis världens bästa lillasyster!

Idag fyller min underbara lillasyster hela 6 år! Ett stort grattis till henne!
Av mig fick hon ett hundspel till hennes nya nintendo ds.

Jag älskar dig hjärtat!


vååågigt

Vågade mitt hår hos Hannah, haha blev väl sådär. Har ju ganska kort hår så det blir ju välsdigt kort.

Men nu ska jag plugga matte, franska och religon. Och föresten på Onsdag åker klassen iväg till Tyskland! Kommer inte blogga på onsdag och torsdag, men sen på fredag så e vi lediga från skolan så då kommer det säkert en hel del massa bilder från under resan.



hos hannah

Sitter hemma hos Hannah just nu och hon gör nya flätor på mig för dom andra var väääldigt slitna. Vi ska plugga lite matte o så. Men nu orkar jag inte blogga mer, gör det sen ikväll.

Bild på Hannah älskling.


barnkalas

Idag så hade min lillasyster och hennes kompis Elin barnkalas. Det var ett slags gjympa kalas och ja i en gjympa sal då och så hade dom en massa lekar. Jag fick vara med o hjälpa till, kulkul. Efter det så stack jag och Bella till dansen, va faktiskt kul idag. Och nu ligger jag i min säng och ska börja plugga på franskan.

Bilder under barnkalaset.






dagens klädsel

Dagens klädsel för min lillasysters barnkalas.

Linne; H&M.
Kjol; gina.


starkare än någonsin

Tyckte faktiskt inte att filmen var någon höjdare. Förväntade mig så mycket mer utav den. Men hade i alla fall en underbar dag/kväll med min älskade kusin. Men nu ska jag kolla film, det blir 'sex and the city 2' älskar den filmen!

Jag älskar dig världens bästa kusin!


kvällens klädsel

Slänger in en kvällens klädsel också.

Tröja från H&M.
'Hög' kjol från Gina.
leggings från någonstans, typ H&M eller lindex


bio med kusin

Skola idag, efter det kom min kusin och hämtade mig. Nu ska vi snart dra in till Malmö och äta på resturang och sen ska vi kolla på bio. Vi hade tänkt kolla på 'Tusen gånger starkare', hoppas den än bra.
Ni får ha en riktigt trevlig kväll mina kära bloggläsare!


20.23

Har varit på flaskposten idag. Det var faktiskt ganska kul. Men nu ska jag typ käka och sen kolla på paradise hotell på datan för jag har missat lite avsnitt. Jag kommer vara väldigt off i bloggen på vissa onsdagar och på alla torsdagar. 


16.09

Har nyss kommit hem från skolan. Tog en macka och två kanelbullar, mums! Snart ska jag sticka iväg igen. Sen ikväll är det konfermation. Segt men jaja. Kommer inte hinna blogga mer idag tror jag. I så fall ikväll, vi får se.


natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Kommer få sitta i skolan i 40 min imorron innan vi ens börjar, sjukt drygt. Men kan i alla fall plugga där då ju.

Fråga; a om 8C, ni är bäst!:
man kan inte säga att man älskar någon när man knappt känner männskan :s

Svar; Jo jag känner Anna-Emilia. Så sluta snacka om sånt du inte vet något om, och jag kan älska henne hur mycket jag vill för det finns ingen lag på det. Och tänk efter att det är bättre att visa vem man är för o sitta bakom en dataskärm och fega är inte till någon stor nytta.



orkar inte blogga..

Det har varit en riktigt tuff dag idag.. Så jag orkar verkligen inte blogga. Kanske blir så att det blir ett inlägg lite senare ikväll för just nu ska jag sätta på en film och tröst äta.

Olivia Engdahl Holm. Jag är så jävla stolt över att få kalla dig min bästa vän!


8C, ni är bäst!

Idag var jag ju på min nya skola. Och jag vill bara säga att alla i klassen (8c) ni är helt underbara. Riktigt snälla. Haha längtar faktiskt redan till skolan imorron, knaaaas. Och ett stort tack till Anna-Emilia som har varit helt underbar och varit med mig hela tiden så jag inte skulle känna mig utanför, jag älskar dig bruden! Men nu ska jag ta och äta något är sjukt hungrig. Sen har jag franskglosor till imorron också som jag måste öva på. Sen ska jag nog ta och se 'hip hip hora'.
Och just det för er som gillar paradise hotel så börjar det idag! På tv6 klockan 19.30!

8c, världens bästa!


23.21

Har nyss kollat klart på filmen 'salt'. Den var en riktigt höjdare! Rekomenderar den! Men nu ska jag gå och lägga mig för imorron är det skola. Och ja första dagen på den nya skolan, ska bli spännande.


ansiktsmask med angelica

Jag och Angelica har nyss haft ansiktsmask. Gud vad man känner sig fräsch efter det asså! Kommer göra det en gång i veckan från och med nu för att få finare och bättre hy. Angelica stack i alla fall nyss för hon måste duscha innan vi sticker på dansen. Så nu ska jag städa upp på rummet och sen sätta på en film tror jag.





13.15

Igår kollade ju jag och Angelica på filmer eller ja vi båda somnade efter första filmen, haha. Så klockan 9 imorse kommer min mamma o väckte oss i soffan så vi gick in och la oss på mitt rum och sov. Gud vad trötta vi var asså! Men nu ska vi typ ta något o äta sen ska vi ha ett eget litet mini spa. Ska göra egen ansiktsmask och om det inte funkar så tar vi mina två som jag har. Och sen ska vi typ ha fotbad, haha. Aja bloggar mer sen.


Angelica sover här

Angelica ska sova här inatt så jag kommer inte  blogga ikväll. Men just nu sitter vi o snackar i skype med min nallebjörn Ruben. Hihi, fast han har typ försvunnit?! Saknar han! Haha, bloggar mer imorron.

Jag älskar dig Angelica sötaste Holmstedt!


15.07

Sitter här med Ida och vi ska snart åka in till lund för Ida ska ju åka hem till Höör idag. Kommer sakna henne mega mycket.
När jag har kommit hem från Lund så kommer Angelica hit så ska vi kolla film och typ sånt. Ha det mys i alla fall. Bloggar mer senare.


ni måste se den här!

Ida visade mig nyss denna. Skit rolig! Spola fram till 5:05 o fortsätt framåt. Skit roligt asså!



ida baby är här

Har nyss kommit hem från tågstationen och tog med mig en liten uteliggare vid namn Ida. Gulligt, erbjöd henne att sova här inatt, så snällt! Men nu ska vi käka pizza så ha det gütt.



mina faceprodukter

Tänkte göra ett litet inlägg om mina faceprodukter. Allt finns på apoteket.

Först så blötar jag två bomull pads och sen häller jag lite av min 'ACO ögonmakeup remover'. Gnuggar det där jag har mascara/eyeliner/kajal eller vad man nu har. Sen skjöljer jag bort det och torkar ögonen med en handduk.

Sen blöter jag ansiktet bara så det blir lite fuktigt. Sen tar jag min 'ACO spotless deep cleansing' och smörjer in i hela huvudet. Fast inte på ögonen och munnen. Sen sköljer jag ansiktet med vatten igen och torkar av mig på en handduk. Det blir nästan som lite skumm när man sköljt av huvudet med vatten.

Sen tar jag en bomull pad och häller lite av min 'ACO spotless blemish treating' och sen tar jag bomull paden och kör över huvudet.

Till sist så tar jag en liten klick av min 'Visibly clear oil-free moisturiser' och smörjer in det i huvudet. Det är till för torr hud. Och den funkar verkligen!


färdigt!

Nu är det färdigt. Börjar på Måndag i den nya skolan och jag kom i den klassen jag ville. Riktigt nice! Någon gång under nästa vecka ska jag i alla fall sticka till piläng o säga hejdå till lärarna o klassen och sånt. Men nu ska jag fika med familjen och sen måste jag städa innan jag sticker in och hämtar Ida på tågstationen.

Olivia hjärtat, i'm going to miss u.


dagens klädsel

Körde på en enkel klädsel idag.

Vanligt svart linne från GinaTricot.
Blåa jeans från BikBok


12.28

Vaknade nyss. Nu ska jag fixa till mig och så. Sen kommer mamma o hämtar upp mig och så sticker vi till en skola jag ska byta till. Så nu kommer jag förmodligen få veta vilken klass jag ska gå i. Hoppas verkligen på 8C. Aja vi får se vad det blir. Ikväll kanske Ida från Höör kommer hit och sover här. Hoppas det för jag saknar henne riktigt mycket! Men nu har jag faktiskt bråttom så bloggar mer när jag kommer hem.

Slänger in en bild på Ida också.


ny jacka och halsduk!

Idag efter att jag hade varit på flaskposten så stack jag, mamma och lillebror till Nova Lund och handla en ny jacka och en halsduk till mig. Så nu är jag väl förberedd för vintern. Imorron har vi studiedag, fett nice.

Halsduk från GinaTricot; 99kr

Everest jacka från stadium; 999kr


bilderna

Det blev inte så många bilder. För vi hann inte fotta så länge och sen tyckte jag inte att det blev någon av bilderna blev speciellt bra. Så hoppas det blir bättre bilder i helgen om vi skulle fotta då. Och då blir det ju någon annanstan där det blev finare bakrund o så.










haha

Haha, så sköna, eller vadå?


bilderna kommer imorron!

Bilderna som Bella tog på mig i söndags kommer imorron. Hoppas jag i alla fall..
Nu ska jag ta o göra vid mig sen bara chilla lite vid datan sen går jag nog o lägger mig, är riktigt trött.


dagens hiss & diss


Dagens hiss är Jockebois blogg, den är sjukt underhållande! Och ett skratt förlänger livet, right? Tycker i alla fall att alla ni som inte läser den ska göra det!



Dagens diss är skolmat. Jag tycker inte om det över huvud taget. Ibland kan det väl vara helt okej men inte en stor höjdpunkt. Men vad ska man göra? Skolan erbjuder i alla fall mat så då får man ju äta o knipa igen.


mina vänner är bäst!

Jag mår prima ballerina rent ut sagt! Elin, Åsa, Olivia & My var här innan och höll mig sällskap när dom hade lunchrast. Jätte gulligt utav dom. Vi tog kanellbulle och bara snacka. Sen så kunde vi ju inte motstå att ta några otroligt konstiga bilder med den stora datans fett roliga webb. I love u girls! Men nu ska jag fortsätta med min hemkunskaps inlämmningsuppgift som ska vara inne på torsdag. Och sen kollar jag på 'Morgan Pålsson världsreporter' En sjukt rolig film, haha.

Olivia och jag.





Elin, Olivia och jag


tatuerings uppgiften

Sitter här och gör tatuerings uppgiften som skulle varit inlämnad förra veckan. Men bättre sent än aldrig. Sitter vid den stora datan eller ja familjens data, så jag ska kunna skriva ut det. My kanske skulle lämna in den till mig eller så ger jag den till Bella så hon lämnar in den för jag ska inte till skolan imorron iheller.

Lite kul med webben kan man ju få ha mitt i allt det tråkiga, haha.





19.25

Har kollat på king kong idag. En riktigt bra film rekomenderas! Men den är ganska hemsk haha tycker i alla fall jag. Plastpappa har också bakat kanelbullar som vi ska äta sen, mums! Men nu ska jag äta kvällsmat och sen ska jag göra min läxa om tatueringar som skulle vara inlämnad förra veckan, hihi.


19.52

Sitter här och gör ingenting. Bilderna som Bella tog på mig idag kommer inte jag kunna lägga ut idag för hon har inte lagt upp dom på datan. Så förhoppningsvis så får jag dom imorron. Nu ska jag ta o städa lite på mitt rum och sen ska jag lägga mig i sängen o läsa eller något.


fotta med bella

Nu ska jag o Bella fixa oss sen sticker vi till Alnarp och fottar en massa.


färdig med rummet!

Nu är jag äntligen färdig med rummet! Bara lampan som ska upp, fett nice. Garderoben fick stå kvar för mamma tror inte att jag kommer klara av att kunna ha alla mina kläder i byrån, menmen vi får la se vem som har rätt. Så förr eller senare ska den ut. Men blev faktiskt ganska nöjd. Inget skit på golvet längre i alla fall, skönt!
Jag ska såklart sätta in bilderna i ramarna men det har jag inte hunnit.

Före


Efter




ikea med clara

Kom hem från IKEA för en stund sen. Va där med Clara och mamsen. Köpte en massa små saker som ljus, kuddar, stenar, matta o sånt. Nu ska jag ta o städa på rummet sen ska jag få plastpappa att ta ut min garderob så jag kan fixa till det sista på rummet.



olivia & clara

Sitter här med mina galningar. Vi ska snart spela Buzz, HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jaja lite töntig får man väl va.
Har hänt en massa också. Saker som jag kommer skriva på bloggen senare. Dom närmsta vet och tack för allt erat stöd, jag älskar er alla.

Mina söta ungar.



jag älskar er!

När jag va som ledsnast just idag. Ja då kom ni. Tack för att ni rädda mig mina hjärtegull. Ni får mig alltid på bättre humör, jag älskar er!














17.48

Dagen var helt okej fram tills sista lektionen. Orkar inte ta det nu. Bara för jobbigt just nu. Men nu ska jag ta o städa mitt rum sen ska jag passa mina småsyskon och tjäna 100, yeeeey. Fett nice. Måste komma på något jag kan blogga om, skirver bara tråkiga saker!

Min lillabror och lillasyster är fett söta!


RSS 2.0