alexandras topp 5

Idag kör jag en topp 5 om mina favorit tvserier.

1. One tree hill.

2. Paradise hotel.

3. Desperate housewives.

4. Las vegas.

5. Fångarna på fortet.


nudlar e mumsfillibaba

Skolan idag har varit relativt kul, har varit lite deppig och så men mår i alla fall lite bättre nu med mina underbara vänners stöd. Nu hade jag tänkt ta och koka nudlar o sätta mig och kolla på one tree hill. Absolut världens bästa tv program!

biffsmaken är absolut godast, muuums.


...

Riktgit olyckligt kär, riktigt jävla olyckligt kär.
Tårarna dom bara strömar ner för min kind..


i am never alone

Because i always have my best friend.
I love u Bella.














18.08

Sitter här o gör absolut ingenting. Bella gick nyss hem så. Vi har fikat lite o tittat tv o bara snackat. Mår inte alls bra just nu så jag orkar inte skriva, vem vet det kanske kommer ett inlägg ikväll men det tror jag inte för jag är verkligen nere..


hemma från bion

Kom hem från bion för en stund sen. Filmen var helt okej, väldigt bra faktiskt. Nu ska jag äta o sen plugga. Om jag orkar haha, kan ju det redan så. Ska nog ta o kolla på film också och kanske snacka med Sebastian om jag får tag på han.

Jag älskar dig min underbara lillasyster!



bio med lillasyster

Vaknade nyss o sitter här o snackar med Olivia i skype. Idag ska jag gå o kolla på toy story 3 med min lilla syster som faktiskt e 5 år så mobba inte. Sen blir det la att plugga för vi har så sjukt mycket läxor. Aja bloggar mer senare tror jag.


00.23

Sebastian har nyss åkt och jag har det fett tråkigt. I alla fall vi hade det sjukt mysigt, titta film o lite så. Nu har jag ingen lust alls att skriva, är riktigt trött o ska sätta på lite paradise hotel, skriver mer imorron.

Den här söta lilla saken var hos oss idag.


mini kräftskiva

Då har gästerna kommit o så. Mitt rum ser fortfarande för jävligt ut men måste fixa till det nu för om en stund kommer Sebastian.

Så här ser jag ut just nu.


12.36

Har nyss duschat mitt hår. Ska städa o lite så o snart kommer Olivia baby. Vi hade tänkt åka in till Malmö o gå i stan lite där. Ska ta o kolla på jeans på weekday för dom hade tydligen en stor rea där. Ikväll så ska vi ju ha gäster och ingen i min egen ålder kommer, kuuuuul. Så jag får nog ta o titta lite film o så för Olivia kunde inte sova över. Bloggar mer sen när jag kommer hem.


burlöv center med bella

Va på Burlöv center med Bella idag. Hann inte vara där så länge för jag slutade tjugo i fyra, fett jävla drygt. Aja nu ska jag typ äta chips och titta paradise hotel. Imorron ska vi ha en liten kräftskiva, haha.

Leggings från vero moda; 130 kr

Tjock tröja från gina tricot; 199 kr


bilder sen malmöfestivalen

Ska plugga lite nu hade jag tänk, så det blir ett snabbt inlägg med dom få bilder Olivia hade sen malmöfestivalen. Va i alla fall på NRJ igår, silket ös! Aja kommer bli ännu bättre nästa år hoppas jag. 

I skolan innan vi skulle ta skolfotto


Bilder sen malmöfestivalen
Jag älskar dig världens bästa Olivia!




dåligt uppdatering, i know

Bloggar väldigt sällan just nu men det e allt dethär med skolan o så. Pluss att det har ju varit malmöfestivalen o så denna veckan så har ju haft jätte dåligt med tid men jag ska försöka blogga lite mer om dagarna. Snart ska jag passa lillebror, yyyeeeeeyyy. Haha, aja bloggar mer senare och då kommer bilderna påmig och Olivia som jag lovat.

Grymt bra låt!


malmöfestivalen

Kom nyss hem från Malmöfestivalen med Olivia baby Fy fan vad kul vi hade det asså! Människan är bara helt otroligt underbar. Aja hoppas det kommer fler såna dagar. Idag tog vi i alla fall skolfotto, fy fan vad man såg ut! Haha, jaja bryr mig inte så mycket. Nu ska jag sätta igång med mina fransk glosor, 16 stycken till fredag... Sen ska jag kolla fångarna på fortet med mammsen. Någon bild sen dagen kommer när Olivia har skickat dom till mig.


06.44

Var ju på Burlöv center igår med Elin. Köpte inte så mycket utan bara lite smink, men aja blev i alla fall nöjd med det. Nu ska jag ta o fixa mig för idag ska vi ta klassfotto. Kanske slänger in ett inlägg innan jag sticker till skolan om jag hinner.


Viva la diva glitter eyeliner; 65kr

Isa dora läppstift; 95kr


dagarna i göteborg

Dagarna i Göteborg var helt underbara. Alltid lika kul att få träffa min Elsa bebis. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för om jag skriver för mycket kanske jag bara tråkar ut er, haha. Men vi var i alla fall i stan dom första dagarna o färgade Elsas hår brunt och lite sånt. Sen till helgen åkte vi ut till Hönö o va där hela helgen. Mysigt! Saknar det redan faktiskt. I alla fall ett perfekt slut på sommarlovet.

Elsa Josefine Hansson jag vill bara att du ska veta att du är en av mina absolut bästa vänner och du betyder så sjukt jävla mycket. Sån stark vänskap vi har ät svår att hitta men just vi fann den. Vi har bara träffats fyra gånger men det känns som mer. Känns som vi känt varandra i flera år fastän att det bara är ett halvår. Snart träffas vi igen och det kvitta vilket väder det är eller om vi e sura vi har ändå alltid lika roligt! Jag saknar dig mitt hjärtegull. Du är den undrbaraste personen jag vet. Jag älskar dig.






























back to school

Då var man tillbaka till helvetet. Dagen har väl varit okej men sjukt drygt att sitta o lyssna på en massa information i typ fem timmar. Mem nu ska jag o Elin dra till Burlöv center o köpa lite smink, hihi. Bloggar om dagarna i Göteborg när jag kommit hem och då kommer en massa bilder också.

Jag älskar dig min barndomsvän


back to lomma

Hejsan bloggen. Sitter här med Elsa baby o ska snart sticka till tågstationen för jag ska ju hem idag. Kommer sakna min Elsa så jävla mycket men vi får se till att träffas snart igen! Bilder från dagarna kommer antingen ikväll eller imorron får se hur trött jag är när jag kommit hem.

Elsa Josefine Hansson, jag älskar dig!


resultatet på Elsas hår

Lovade ju att jag skulle lägga in bild på hur Elsas hår blev så nu gör jag det.
Före

Efter



15.21

Tänkte göra ett snabbt inlägg för Elsa sitter o syr i sin nya hårförlägning. Yeeeees hon har blivit BRUNETT! Hihi, fett nice tycker jag. Vi fick i alla fall sitta hos i frisören i två timmar, drygt men det var det värt hoppas jag att Elsa tyckte. Kommer en sån före och efter bild på hennes hår lite senare men nu ska jag o Elsa typ ta pizzan sen igår och äta upp, mums. Som sagt imorron så ska vi till dyrön och stannar tills på söndag så kommer inte blogga i helgen.

En riktgit sötisbild haha!


framme

Nu är jag här hemma hos Elsa. Tog en jävla tid som ni kanske själva kan räkna ut. Skulle komma fram 12.17 men jag kom 14.35 istället. Tåget från Lund kom 40 minuter försent. När jag äntligen hade kommat det tåget så säger dom att man inte kan åka igenom Helsingborg så vi skulle stanna i Landskrona och sen ta en buss därifrån till Helsingborg och sen ta ett tåg därifrån till Göteborg. Ni anar inte silken panik jag fick men hitta en mamma och hennes dotter som också skulle till Göteborg så åkte med dom hela vägen. Tack gode gud säger jag bara! Men nu ska jag och min bäbis Elsa gå och beställa pizza sen ska vi kolla på paradise hotel. 
Min bääääääääbis på bild, love u !


gör er redo göteborg, för här kommer jag!

Då drar jag iväg till tågstationen nu då. E framme i Göteborg runt 12. Bloggar mer ikväll antar jag.

Lite sisådär slappiga kläder kan vara skönt när man ska sitta i ett tåg i 3 timmar.


20.07

Då har man kommit halvvägs med packningen. Har lagt upp alla kläder på sängen, men det ska ju i väskan också. Och det är ju inte allt jag ska ha med mig en massa andra saker som; plattång, necesär, skor o såna små saker. Plastpappa Sven ska sen försöka få ner några filmer på dvd skivor så jag kan ta med några filmer till Elsa. Kommer lägga mig väldigt tidigt idag så jag orkar gå upp imorron så det blir inget nattbloggande idag, haha.

Ni kanske tycker att det e mycket för 5 dagar, men för mig e det ingenting, haha.


packa packa packa

Ja då var det dags att packa till Göteborg. Vet själv att jag kommer att ta med mig riktigt mycket menmen det e ju jag som ska orka bära det, haha. Hoppas verkligen att det är fint väder där så man kan få gå i shorts, haha. Kommer i alla fall göra ett inlägg per dag förutom då vi ska till en ö. Men jag kommer hem på söndag och sen börjar skolan igen på måndag, F-U-C-K! Aja, bloggar mer sen när jag packat.


time to sleep

Ja då har vi kollat klart på filmer och e sjukt jävla trötta! Så vi ska gå och lägga oss. Imorron blir det att beställa biljett o packa till Göteborg. Men aja, bloggar mer imorron hoppas ni sover gott för det kommer vi snart göra.

Min söta Bella som låtsas sover, hihi gullunge.


filmfilmfilm!

Tänkte att jag kunde göra ett sista inlägg för sen orkar jag verkligen inte blogga mer. Vi har nyss kollat klart på percy jackson & the olympians the lightning thief. Fett bra film! Har sett den innan på bio men den kan man verkligen se fler än en gång utan att tröttna. Nu ska vi se på aquamarine både jag och Bella sett den innan men det va ett tag sen så det kan vara kul. Vet att jag har bloggat en massa om film idag men så blir det när man har film marathon, haha. Imorron kommer jag blogga om en massa annat kul.


paus i film marathonet

Då har vi tagit en liten paus i vårat lilla film marathon för Bella skulle iväg o träna så jag kan ju passa på att blogga lite sålänge. Sitter här o lyssnar på lite skön musik o sånt.
Ville bara att ni alla skulle veta att jag har absolut världens bästa kompis, hihi. Världens galnaste också. Isabelle Anna Werner, jag älskar dig tills döden skiljer oss åt, och till och med efter det!

Min bästa vän e bara så cool och så gullig!



film marathon

Jag och Bella har nyss tittat på the last song. Fy fan vad bra film asså! Verkligen en av dom bästa filmerna jag sett. Som sagt vi har ju film marathon och ska se en massa filmer. Men nu ska vi ta något att äta och titta på one tree hill (det räknas faktiskt i film marathonet för att man kollar på tv, haha).


alexandras topp 5

Vaknade för en timme sen och Bella kom för en liten stund sen. Nu ska vi har film marathon hela dagen/kvällen/natten.

Tänkte köra en alexandras topp 5 också. Och dena gången ska det handla om snygga/söta unga skådespelare.

1. Nathan Scott ur one tree hill.

2. Jacob ur twilight

3. Jamie ur one tree hill

4. Liam ur 90210

5. Stifler ur american pie


förlååååt

Förlåt för så himla dålig uppdatering idag! Har inte haft så himla mycket tid i och med att jag sov så himla länge. Var ju ute o gick en runda med mamma innan också, haha. Men nu har jag laddat ner kick-ass o hade tänk titta på den. Imorron ska jag sova över med Bella och då lovar jag att det blir mer uppdatering!


zzzzzzzzz

Haha, idag vadknade jag o syster vid 4. Asså vi e helt galna vad fan håller vi på med? Nu hinner man ju inte göra något, haha. Tur att vi ändå bara ska se klart filmen som vi började se på igår Amarican pie the naked mile. Anna hittade en sån riktgit grym sida där man kan se dom nyaste filmerna fast utan text.


dagens hiss & diss


Jag hissar min vanilla fun perfym. Den luktar så otroligt gott! Luktar som om du luktar på en färsk vaniljstång. Lukten håller dessutom riktigt länge. Köpte min på ullared för runt 20-30 kr.


Dissar åskan totalt! Det är det värsta som finns. Om man är ute eller har datan igång så tror man att den ska slå ner precis där. Så tänker i alla fall jag, haha.


21.30

Okejokejokej. Jag sa att jag skulle blogga efter att plastpappa hade fixat med datan men ni anar inte hur dåligt jag mår just nu. E sjukt varm o har jätte ont i ögonen kan knapps se. Inte bara det utan jag e sjukt jävla trött också. Men jag har i alla fall kunnar fixa ny header med lite ansträgning men det tog sin tid. Samma typ av design som den förra men lite nya bilder. Blev ganska nöjd. Ska se om jag kanske gör en dagens hiss/diss lite senare ifall jag orkar haha.




windows 7

Vaknade nyss o så kommer plastpappa o frågar ifall jag och anna vill ha windows 7 på våra datorer o det e klart att vi vill ha, haha. Idag vet jag inte vad jag ska göra, måste i alla fall ringa Elin för jag har för mig att vi skulle sova över idag. Får se hur det blir med det hon kanske gör något annat. Bloggar mer sen när jag fått windiws 7.


rääädd

Okej, det var ju fredag den 13;de igår, i och med att klockan e över 12 på natten. Men i alla fall jag satt på mitt rum för ungefär 20 min sen o Anna satt o titta på tv i soffan. Så hör jag en massa rykningar i ytterdörrshandtaget. Fy fan vad jag blir rädd asså! Ropar på Anna och vi båda får panik o hon tar till och med en kniv. Haha, men jag hoppas att det bara va som jag inbilade mig, men nu ska vi se film uppdaterar mer imorron.


hoppa studsematta klockan 1 på natten

Haha jag o anna e helt galna! Vi gick ut och hoppade studsematta klockan 1 på natten. Sen så ritar vi gubbar på våra magar o anna leker kille, silken humor vi har asså! Snart ska jag o syster kolla film, ikväll blir det 'yes man' tror jag. Tryck på bilderna för att dom ska bli större.

   
   
     
  


bilderna sen igår

Kom nyss hem från Burlöv center och tänkte lägga upp bilderna som jag och Bella tog igår, så här kommer dom. Det e inte så många på oss men vi tog mer på andra saker, haha. Det finns inte någon bild på Bella för dom gick inte att ladda in, menmen. På bilderna med min kanin så har han en kula runt halsen, och för er som undrar vad det e så e det en cancer kula. Ni som kallar mig djurplågare för att jag har kvar han kan bara helt och håller hålla käften för han ska snart avlivas..

Det blev en stor bildbomb, men hoppas ni gillar dom.
























myskläder

Kör på mysiga kläder idag till 'shoppingen'.

Gråa mysbxor
Vanligt vitt linne
Blå tjocktröja


14.25

Vaknade för drygt en timme sen. Haha min morron bestod utav resten av hitta nemo och resten av choklad bollarna, muuuums! Men nu ska jag o Anna sticka till Burlöv center för hon skulle handla något litet.

Sköna låtar







01.57

Klockan är snart två på natten och min mage kurrar som fan. Så jag o Anna har gjort chokladbollar o ska sätta oss o titta på hitta nemo som vi aldrig hann se på igår. Haha. Imorron blir det Burlöv Center med syster.


17.39

Bella stack nyss o nu sitter jag här o snackar i skype med Olivia o en massa andra. Snart kommer plastpappa hem med min nys mobil, fyfan vad jag längtat asså! Ikväll ska jag titta film med Bella o ha lite mys. Hon ska nog lägga in bilderna på datan ikväll om hon hittar sladden, haha. Så dom kommer antingen ikväll eller imorron. Men nu ska jag se på one thre hill.


11.43

Vaknade för lite mer än 1 timme sen. Igår blev det ju inte riktgit som jag o Anna hade räknar med. Vi trodde ju att vi skulle se alla 3 filmerna med det blev bara den första, hihi. Dom andra ser vi nog ikväll istället. Snart kommer min baby Bella med sin systemkamera så ska vi ta en massa bilder. Åhh älskar det, hihi. Har inget mer att skriva just nu men bilderna kommer in ikväll.

Bild på min underbart vackra baby Bella.


fiiilm

Har vilat en stund o nu har jag o Anna bestämt oss för att titta film. Det blir; Jönssonligan o stjärncupen, Hitta nemo & Yes man.
Haha, ja vi har ju inte sett filmerna på ett tag så mobba oss inte, hihi. (klicka på bilderna för att få som större).
   


Nikon D3000

Här e lite av Olivias bilder som hon tagit med sin Nikon D3000. Skit fina bilder blir det i alla fall tycker jag!










lääängtar!

Då har jag o Anna bestämt oss för att spara till en system kamera. Vi ska ha en Nikon D3000. Det kommer ta ungefär 2-4 månader att få ihop pengarna. Den tar desutom superfina bilder. Har ju testat Olivias o så. Föresten dom bilderna som jag la ut igår på mig och Olivia e ju tagna med den kameran. Längtar så mycket!



12.25

Sitter här helt nyvaken o mascara i hela huvudet, haha fråga inte hur det har kommit dit för jag tog faktiskt bort mitt smink igår, menmen. Dåligt väder så kan inte vara ute som jag hade tänkt idag. Så jag o syster hade tänkt titta på en massa filmer. Mysmys.


åh, så bra låt!

Tittade ju nyss på paradise hotel o där hörde jag VÄRLDENS bästa låt! Ni som gillar Rasmus Seebach med natteravn kommer bara älska denhär låten!

 


Jag bara älskar min olivia engdahl holm!

Sitter här o har fett tråkigt. Ska se ett avsnitt av paradise hotel o sen ska jag faktiskt gå o lägga mig för jag har ingen lust att sova bort hela dagen imorron. Här kommer bilderna jag o Olivia tog innan ikväll. Åhhh, vad jag älskar Olivias systemkamera asså! Blir nog att köpa en själv när jag har pengar, haha. Ingen hårförlägning i, i know.

Jag älskar dig så jävla mycket min alldeles egna bästa vän!













Hemma från en underbar dag på Nova Lund

Så då är jag hemma igen. Det har varit en helt galet underbar dag på Nova Lund med bästa vän Olivia. Haha när vi skulle ta bussen tillbaka till centralen så sprang vi som fan sen när det va 10 meter kvar så bara körde den, hahahahahaha, som vi såg ut asså. Men vi tröstade oss i alla fall med vars en smothie medans vi fick vänta på den andra bussen, hihi. Inte nog med det vi sprang som fan till bussen när vi va i centralen, men silken tabbe det va, haha det va ju inte ens den bussen vi skulle med, menmen alexandra borde nog skaffa glasögon. Men nu ska jag bara äta sen sticker jag till Olivia igen o då ska vi typ titta film o mysa sen ta bilder (?). Tack för dagen, jag älskar dig snäckan! 
Här kommer lite bilder på det jag köpt och på mig o Olivia babe.





jeans shorts från bik bok; 249 kr

ett rosa linne från bik bok; 29 kr ( man får linnet för den priset om man köper något annat i butiken).

blått linne från H&M; 49.50 kr

mössa från carlings; 99 kr

datsmus från kjell & company; 79 kr ( den är pyyyyytte liten!).


12.22

Vaknade nyss o ska fixa mig nu. Sen sticker jag o Olivia till Nova Lund. Det blev tydligen inte Malmö för hon skulle dit imorron. Men jaja.

Riktigt grym låt!


I'm so sick of love songs

Ja rubriken säger ju det hela. Vad fan är egentligen kärlek? Jag är så jävla trött på det. Så nu ska Alexandra skita i kärleken o satsa på skolan ett tag. För jag kan ju tydligen inte koncentrera mig på båda sakerna samtidigt. Men när vi ändå talar om kärlek vad fan är vänskap då? Jo vänskap handlar om tillit. Och det e inte många jag kan lita på. ungefär 5 stycken. Och på tal om vem som stöttar en när mna mår dåligt? Ja där e en ännu mindre siffra kanske 3-4 stycken. Nämner inga namn men jag tror att ni vet vem ni är. Välja någon som du känt i någon i nån månad framför någon som du känt i mer än halva ditt liv vad fan är det för något? Nej usch, sånt e bara vidrigt att uppleva. Men nu har jag typ inget mer att skriva o det e ju toppen bra för jag ska ändå lägga mig o lyssna på musik på min äääälskade gröna ipod. Och bli inte lika chokad som Bella när jag säger att jag ska lägga mig såhär tidigt, ska faktiskt till stan med Olivia imorron så det gäller att gå upp i tid då ju.

Grönt is the shit, efter rosa såklart, hihi.


grattis på bröllopsdagen!

Inte nog med att det är Olivias födelsedag, det är min mammas o plastpappas bröllops dag idag också! Så ett stort grattis till er två. Det bröllopet glömmer jag aldrig, fastän att jag bara var sju år så kommer jag ihåg precis allt. Ett stort fett minne för livet!
Bättre föräldrar finns inte, jag älskar er.











ett stort Grattis till min bästa vän!

Ett stort grattis till min bästa vän Olivia som fyller hela 14 år idag. Äntligen en äkta fjortis, hihi. 
Det här är värkligen en äkta vän. Första gången vi träffades var när vi började i 7;an och vi hade kommit i samma klass. Vi höll ihop som Romeo och Julia, vi va nästan oskiljbara. Men någon gång händer det o vi gled isär. Men jag älskade dig ändå o har alltid sett dig som en av mina bästa vänner, ända sen dag 1. Vi fann tillbaka till varandra o e riktigt tajta nu. Även fast vi bråkar ibland så blir vi alltid vänner och det e så man kan se ett band på äkta vänskap. Hoppas att det håller livet ut för du är vekligen min stjärna på himlen o min blomma på jorden. Jag älskar dig min underbara bästa vän Olivia Engdahl Holm! <3

Absolut världens vackraste tjej.


snart miiiiiin

Ja snart är denhär skönheten miiiiiin. Seriösr jag längtar ihjäl, haha lite konstigt för det e ju bara en mobil. Men jag har faktiskt velat ha den i ett halvår nu. Och min samsung S-U-G-E-R! Rekomenderar er verkligen att inte köpa samsung för dom e inte så bra enligt mig, sony ericsson is the shit!


14.52

Vaknade nyss. Måste verkligen börja lägga mig i tid. runt 3 kan ju vara lagom så jag ska se om jag klarar att lägga mig så 'tidigt' (enligt mig) ikväll. Men min fruskost bestod utav en kaka. Haha, muuums. Men det e ju inte så bra för jag måste ju verkligen gå upp i vikt. Men nu när Lovisa o Edvin har börjat på förskola/dagis igen så e det ju ingen som gör lunch till en o det pallar man ju inte göra själv. Men om ungedär 40 min (?) ska jag se på one tree hill. Det e ju bara det bästa tv programet som finns. i love it!

Och Nathan e ju bara sååååå snygg! (han med svart hår).


alexandras topp 5

Filmen var riktigt bra. Tror redan att alla sett den men för er som inte sett den, GÖR DET!

Men nu hade jag tänk göra en 'alexandras topp 5'. Och dagens topp 5 ska handla om hårspray såklart. Haha, nej men jag har redovisat om hårspray i skolan en gång så det kan ju vara kul att skriva om det här lite. Som på bilden ser ni ju att mitt favorit hårspray e '2 sexy'. Tycker att den e riktigt bra men den e också dyr. Det  e mindre än i dom andra flaskorna också. Och jag som andvänder ganska mycket hårspray så håller inte en flaska så himla länge, hihi. Men jag andvänder i alla fall nummer 2. Det är ett jätte bra hårspray och dessutom är det väldigt billigt. Har testat alla hårspray och alla e ju faktiskt bra men ja ni ser ju själv vilka jag tycker e bäst o sämst. Nu orkar jag inte blogga mer, haha. Hörs kanske mer ikväll annars imorron.



23.15

Klockan e mycket men filmkväll med familjen skadar väl inte. Haha vi ska i alla fall se baksmällan. Men jag bloggar mer när den e slut.


dagens hiss & diss


Dagens hiss blir verkligen MTV. Haha jag vet inte ens varför men dom har så sjukt bra program där. Låg fan o tittade på den kanalen i tre timmar innan om inte mer, haha tv nörd är jag, ohhja!


Dagens diss är att skolan börjar om bara två ynka veckor. Man har ju knappt hunnit göra något, usch ja. Och sen gillar jag faktiskt inte min skola så jätte mycket, menmen får väl stå ut antar jag.
(gammal bild, har hänt mycket förändringar nu).



14.41

Tjena tjena.
Vaknade för ungefär en timme sen o e skit trött för Jakob ringde mig vid fem inatt så låg vi o snacka. Haha, nu hade jag tänkt ta något att äta o sen titta på det här dating marathonet på MTV. Aja bloggar mer sen.

Åhhhh, jag är förälskad i bilden!


alexandra tycker till

Alexandra tycker till om.. lägga ut lättklädda bilder på bilddagboken.
Tycker faktiskt inte att det e så smart att lägga ut bilder på en halvnakna på bilddagboken. Lixom vem som helst kan ta dom, o vem vet vad det leder till för konsekvenser. Jag tycker verkligen inte att bilddagboken ska låta både tjejer och killar lägga in så lättklädda bilder. En sak e ju bekini som hon i mitten har, o hon med blå (jag ser inte vad det e men jag chansar) e ju en helt annan sak. Men nej det gillar vi inte. Jag har ju själv lagt ut bilder på mig själv i bekini här i min blogg men det e ju lixom ingen sån som kan vara pedofil som direkt går in på min blogg o komenterar. Och det e självklart att alla bestämmer vad dom vill lägga ut, jag bara säger min åsikt om det. Håller jun själv på att läsa den här boken som heter 'alexandramannen'. Och när man läser den så tänker man ju mycket på vad som kan hända en själv med lättklädda bilder o så.


01.08

Kusinen o hennes kille stack för ungefär en timme sen. Nu sitter jag bara här o gör absolut ingenting. Men i alla fall har haft en riktigt trevlig dag. Min släkt har ju fan bara bäääääst humor, haha. Nu kommer det i alla fall lite bilder från idag.
















ont om tid

Har vekligen haft ont om tid att blogga idag. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag, syster, mamma, plastpappa sven, kusinen o hennes kille ska se på film. Men senare så kommer det bilder från dagen. Det lovar jag! Men nu ska jag inte sitta här o vara osocial mot våra gäster, haha.


fiiiiix

Vaknade nyss o gästerna kommer om 40 minuter, FUCK! Så det gäller att fixa sig snabbt. Så honner inte blogga mer just nu, men jag gör det senare.


videos

Video sen vi cyklade hem från burlöv center, helt yra!

En gammal video

Videon från ikväll 


hahahahahaha!

Just nu sitter jag o min bästa Annag syster hääär i miiiiiin säng. Vi har fett kul men nyss så öppnades mammas o plastpappas svens sovrumsdörr. Dom typ sa att vi skulle vara tysta, haha, men vafan ni anar inte hur jävla kul vi har! Aja, snart kommer det några videos som vi nyss spelade in. Haha vi har galen humor. Jag älskar dig världens bääääästa syster!

En gammal o go bild på mig o min älskade syster!


400 kr fattigare

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Har varit på Burlöv center med syster. Blev finfina köp! Har i alla fall pengar kvar till tågbiljett till Göteborg. Åker den 16;de och kommer hem någon gång under veckan. Ska till min underbara Elsa bebis. Ska bli riktigt kul. Men nu ska jag faktiskt städa mitt rum för imorron så ska vi ha vuxenkalas för min älskade lillebror. Så det måste ju vara fint, haha.


Haha, ta den inte seriös den va på rea o så, kan va bra om man måste vara 'finklädd' någon gång.
ginatricot 49kr (rea)

Underbart fin trekvarts tröja.
H&M 99 kr

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!
veromoda 240kr


burlöv center

Då sticker jag o syster till Burlöv center, jag vet det e lite sen men skit samma. Bloggar mer senare.

Redo för shopping!



12.33

Idag har jag passat mina syskon, igen. Haha, andra dagen i rad menmen får ju pengar för det så de e ju bra. Om det snart slutar regna så hade jag tänk fråga Anna om vi kunde cykla till Burlöv center. Men nu ska jag hoppa in i duschen o sen äta. Blev ett tråkigt o kort inlägg, men jag bloggar mer sen när jag e färdig med det jag ska.

Ritkgit härlig bild.


ska ha!

Då har jag tittat igenom alla butikerna som dom har på Burlöv center. Hittade en massa fint jag vill/ska ha. Men kan får ju komma ihåg att dom kanske inte sitter lika fint på en själv. Aja, får väl ta o testa allt, haha. Men nu ska jag titta på lite paradise hotel o äta glass, mums!

Jag är fullkomligt käääär i kläderna!












lång tråkigt

Åhhhh, vad jag har tråkigt. Anna stack ju till sin mamma så jag har absolut ingen att snacka med. Så istället sitter jag och sysselsätter mig själv med at kolla kläder på internet. Ska försöka få någon att hänga med mig till Burlöv center snart, mååååste shoppa. Asså jag får panik helt seriöst. Vet inte när jag köpte något sist, kanske en vecka sen. Så jag mååååste verkligen ha något nytt!

Fråga inte ens varför jag har hårband, haha!



18.37

Vaknade ungefär för en timme sen. Riktgit skönt att bara få sova ut för en gångs skull! Men det dåliga är ju att man sover bort en hel dag. Men en dag i livet är ju inget speciellt. Får bara inte fortsätta såhär. Har titta runt lite på mobild, jag vet exakt vilken jag ska ha. Det blir en Aino svart. Men vet inte vilken operatör jag ska ha. hmm, om ni har något förslag på någon operatör som e bra skriv det då!


såååå bilder från dagen

Nu kommer alla bilder från dagen. Tryck på dom för att dom ska bli större.
(vissa bilder funkar inte att trycka på, jag vet faktiskt inte varför).















hemma från en långlång dag

Hejsan bloggen.
Nu är jag hemma. Han inte göra ett inlägg innan jag stack för jag råkade ju somna efter att vi hade grattat lillebror. Åkte först till skånesdjurpark haha, djuren där e ju bara fööööör roliga. Haha, sen åkte vi till ivön där jag, Anna, mamma, o plastpappa sven har spenderat en massa sommrar tillsammans. Ganska kul att få komma tillbaka dit o se hur det va. Men nu hinner jag inte skriva mer, ska ut med Anna o träffa Malmros o hans kompis. Sen ska mamma, plastpappa sven och Anna titta på beck. Och efter det så får ni bilderna från idag. Det blir ganska många för jag o Anna bara äääääälskar att fotta.


grattis världens bästa lillebror!

Grattis världens bästa lillebror! Äntligen 2 hela år. Kändes ju fan som att du kom igår. Menmen, ingen kan få en så go lillebror som jag har. Han e bara helt underbar. Bara man ser hans leende så blir man helt varm. Aja grattisgrattisgrattis!
I alla fall idag ska vi hitta på något hela familjen. Mamma o pappa säger att vi ska till ven o titta på en grotta, haha jätte kul för dom små lixom. Men jag o Anna säger emot o säga att vi ska till skånes djurpark. Lixom vad skulle ni valt? Gå runt i en grotta eller se era små syskon lyckliga o skratta åt alla djuren? Inte så svårt val eller hur. Men vi får se hur det blir. Men här kommer lite bilder sen nu i morse.

Haha, kortet är bara såååå sant!



















mys med anna

Då ska jag o anna sätta på en film. Det får bli den som jag och Bella såg igår för att den var så otroligt bra! Rekomenderar er verkligen att se den filmen. Aja, ska få henne att komma in med hennes data på mitt rum nu, haha. Men jag bloggar mer efter filmen. Här får ni i alla fall en trailer av filmen vi ska se 'the dead will tell'.


my baby

Så nu ska jag lägga upp alla bilder från idag. Och jag har världens bästa vän! Vi har en video också, den kanske också kommer ut men vi måste först fixa med den så det kan ta ett tag, haha.

Jag älskar dig Isabelle Anna Werner.











Förlåt!

Förlåt för att jag knappt bloggat idag/igår. Men det blir ju så när man e med kompis, så violl man hitta på andra saker istället för att bara sitta vid datan. Det vet ju ni alla. Men nu ska jag iväg o hanlda present till lillebror som fyller hela 2 år imorron, stor pojke nu ju! Bilder sen idag får ni när jag kommit hem.


tidig morron för alexandra

Hejsan bloggen. Tidig morron för mig idag, bara för att Bella inte kunde sova mer så hon väckte mig vi halv 11. Usch! Blev inget inlägg igår, förlåt för det men Bellas internet funkade inte. Vi låg i alla fall o titta skräckfilm sen la vi oss i kälaren o bara snackade i 3 timmar, det som vi e bäst på haha. Vi bestämde oss också för att åka till Helsingborg på fredag för att träffa Mathias, ska bli fett kul. Men nu e vi faktiskt fett sura för Bellas föräldrar har tagit med sig deras systemkamera. Så vi får se om vi orkar sticka hem till mig o hämta min dåliga kamera. Så ni får helt enkelt hålla utkick i bloggen o se om det kommer bilder eller inte. Haha, nu blev det ett väldigt långt inlägg. Men nu ska vi gå o käka frukost. Ha det så bra alla mina söta bloggläsare.

Min alldeles egna ängel, min aldra bästa vän, mitt fucking allt!
Isabelle Werner, jag älskar dig över allt annat på denna jord.


ääääääntligen!

Nu har jag fan fått till håret! Asså ni anar inte hur glad jag är, haha. Hinner inte blogga mer för nu ska jag packa o sen dra till Bella.Har ingen bild på håret, men det kommer imorron tillsammans med alla bilder som jag o Bella kommer ta idag. Bloggar lite hemma hos henne.


Bella bebis här

Här sitter jag med min älskade Bella bebis. Hon visade en helt otroligt grym kille som kan sjunga som en tjej också! Shit man blir fan helt chockad. Men snart ska min älskling dra, buhuhu. Men ikväll ska jag o hon sova hos henne, kommer bli fett bäst! Så det blir inte så jätte många inlägg, kan ju passa på nu när hon ska träna o så, haha. Men det kommer i alla fall ett inlägg hemma hos henne.



13.47

Hejsan bloggen. Sitter här o ska snart fixa mig sen ska jag ringa Bella o så ska hon komma till mig. Vi vet inte vad vi ska göra men kanske titta på en filme eller något? ska i alla fall bli riktigt kul för jag har inte träffat henne på över 3 veckor. Det e fan sjukt att inte träffa sin bästa vän på så länge..
Men nu ska vi i alla fall det, haha. Jag älskar tjejen till max!


längtar redan!

Då har jag och Angelica bestämt oss för att börja på hip hop dance efter sommarlovet. Det ska bli riktigt jävla kul asså. Och sen få göra det med en av sina bästa vänner, det e fan guld! Längtar som fan.



hjääääälp

Nu får ni hjälpa till! Vad ska jag skriva om på min blogg? Någon som har något förslag? Skriv det då! Vill få fler att läsa min blogg o tycka att den e intressant, så ge mig en massa förslag. Och det blir precis vad ni läsare vill, ni har makten!

Bilden får mig verkligen till att skratta, haha!

eclipse med kusin o syster

Va o kolla eclipse med syster o kusin idag, kulkul. Den filmen är i alla fall riktigt bra! Andra gången jag såg den också. Men nu orkar jag inte skriva mer.


14.37

Asså jag vet inte vad det e med mig. Jag vaknar runt 3 varje dag nu. Det betyder att jag kommer komma försent till varje dag till skola. Fast det gjorder jag innan också, men skit samma. Jag måste börja skärpa mig! men nu ska jag fixa mig och färga hårförlägningen som jag inte gjorde igår. Sen blir det in till lund o se på bio. Ska bli fett kul. Aja ha det bra allihopa!

Bild på min älskade kusin


säng dax

Ja då var det säng dax för mig. E riktgit trött asså. Kvällen har varit ritktigt nice. Så himla skönt att få vara ensam hemma med sin syster ibland o bara titta filmer. Imorron blir det att gå på bio med syster och kusin. Vi ska se Eclipse. Andra gången för mig, hihi. Men det e den värld!

Bjuder på dom två gammla bilderna, haha.



RSS 2.0