utbyggnaden

Jag och lillasyster blev inte ute i solen så länge i och med att solen försvann, buhu. Nu sitter jag och väntar på att Felix ska ringa mig. Antar att det blir o plugga lite fysiken sen, eller ja titta igenom det.
Jag tänkte också visa er bilder på hur utbyggnaden blev för er som ville se det. Vi har dock inga möbler men det kommer väl förr eller senare, då får ni ännu fler bilder, haha.

Före


Efter




outfit for today

Har nyss hämtat upp min lillasyster från förskolan och nu hade vi tänkt gå ut o sola, underbart!
Uppdaterar mer senare, promise.

Hahahaha, benen ser helt mörka ut på bilden, men inte irl så ni vet! (har dock nylonstrumpbyxor på mig)

Byxdress - H&M


18.08

Första dagen i skolan idag på två veckor. Det var faktiskt en väldigt bra och chill dag. Jag gick hem till My på luchrasten och fixade lite spel till min mobil i och med att jag inte kan göra det hemma än.. Tråkigt men så är det.
Vädret här nere i skåne är bara så underbart! Gick ut och solade i två timmar när jag kom hem från skolan, hoppas på en bränna så småningom.
Nu måste jag öva in mitt tal och göra lite andra läxor, men uppdaterar mer senare.

Innan jag börjar med det tråkiga ska jag kolla på 16 and pregnant, looove it!



outfit for today


T-shirt - new yorker
Jeans - ginatricot


just nu

Kollar på ''Irene Huss'' på kanal 5. Hoppas ni också kollar på den för hennes filmer är grymma!


shopping på senaste

Nu tänkte jag börja blogga så smått igen. Vi får se hur länge det håller, men vi kan ju hoppas på det bästa!
Äntligen är mitt rum helt färdigt, lampan och gardinerna är uppe, fasta telefonen funkar på mitt rum, tv boxen fungerar så jag äntligen kan kolla tv på rummet! Är så sjukt glad!
Praon var också bra, kommer sakna hundarna och personalen så sjukt mycket.. Och imorron bär det av till skolan igen, jag vill verkligen inte! Bläääää. Men vi går i och för sig bara tills ondag ju, super härligt! Nu måste jag fortsätta renskriva min praorapport, bloggar mer senare!

Här kommer bilder på min shopping på senaste





19.58

Blogg paus i någon vecka tills jag kommer på något vettigt jag kan blogga om.


18.58

Det har varit en seg dag på praon och jag är helt slut. Måste göra lite astronomi sen blir det att kolla på sex and the city resten av kvällen.
Imorron ska jag till min pappa efter praon så då kommer det inte någon uppdatering över huvud taget så ni vet det.


prao; dag 1

Nu drar jag mig snart mot min prao. Slutar klockan fem och måste sen ta bussen hem som kan ta en stund. Men ni får uppdatering såfort jag kommer hem! Och juste jag ska vara på hunddagis jägersro för er som undrar.


söndagsmys

Konfirmationen idag var kul, men lite drygt att sitta i kyrkan så länge, haha. Jag hann inte ta någon bild på vad jag hade på mig innan jag tog av det. Men ni får i alla fall någon bild på dom som tog konfirmationen idag.
Nu ska jag bara ha lite söndagsmys med sex and the city. Imorron börjar praon, kommer bli super kul att jobba med hundar!




mot kyrkan

Nu drar jag mig mot kyrkan för att kolla Angelicas konfirmation. Ni får bild på var jag har på mig när jag kommer hem.


fix till konfirmation

Nu ska jag ta och fixa mig för halv 11 kör vi och hämtar upp Hannah och kanske hennes kille. Aja måste skynda på nu, men vi hörs senare.

Det är den här filuren som ska konfimeras


18.42

Nu har Vitoria stuckit hem och jag håller på att städa. Ikväll ska jag bara ha en allmän myskväll med mig själv och glo på sex and the city, love that!
För er som ville veta så är det sjukt dåligt väder här, regnar som f*n..




good morning

Nu är jag och Vitoria vakna och ska ta något att äta. Efter det ska vi in till Malmö för ja måste handla konfirmationspresent till Angelica som jag ska till imorron. Hörs sen!


sex and the city

Efter en lång kväll ute så ska jag och Vitoria relaxa framför första säsongen utav sex and the city. Hoppas ni alla har en underbar kväll, för det har jag med min bästa vän!

Nu får ni lite bilder från dagen







17.43

Nu är jag hemma med Vitoria. Stack till henne runt två och efter det åkte vi in till en läkare för hon skulle kolla sitt öga. Nu ska vi fixa oss och sen hitta på något.


studiedag!

Jag har studiedag idag, riktigt najs! Härligt väder ute, tummen upp på det.
Men nu ska jag faktiskt ta och städa upp på mitt rum för det ser ut som ett helvete. Men innan det blir de att ta en dusch och smörja in mig med brun utan sol x2.


svar på kommentar #14

Sitter här o mumsar på min glass, hihi. Imorron har jag studie dag, woho! Och efter det har jag två veckors prao att se fram emot, dom veckorna kommer jag sova över med My så uppdateringen kommer bli lite sisådär.

Anonym om svar på kommentar #13:
varför rynkar du pannan på varje bild?

tker du det e snyggt?

bra blogg du har :)!
kram

Svar: Jag har svarat på denna frågan förr. Nej jag tycker inte att det är snyggt men jag har så lång panna så om jag inte rynkar på pannan så ser jag dum ut.
Tack!
Kram.

Hehe, Julia gjorde en väldigt vacker tatuering på mig idag


18.13

Nu blir det att sticka klart mina vantar (som ska vara färdiga imorron!) så snabbt som möjligt så jag kan ta en dusch. Efter det hade jag tänkt att glo film och käka popcorn!

va du också med och tävla!

Jag tävlar om en ögonskuggspalett på http://hiilen.blogg.se/index.html.
Klicka HÄR för att komma till tävlingen



svar på kommentar #13

Har absolut inte haft något intressant att skriva på senaste. Undrade om ni kanske ville ha en frågestund? Eller så kan ni ju ge mig tips om vad ni vill ska finnas här, så jag blir mer aktiv.

Anonym
om sola:
vad för något tal ? :)
skriv gärna det i bloggen. kram!
ps. din blogg är skitbra, sluta INTE med den nån gång !!

Svar: Det är bara ett tal vi skriver i skolan, inget speciellt men ändå ganska privat så vill helst inte skriva det här i bloggen så alla kan se det. Hoppas att det är okej!
Awh, tack det är såna här kommentarer som inte får mig att sluta blogga.
Kram på dig!

Någon bild från idag





sola

Hade tänkt lägga mig ute och sola lite och skriva på mitt tal. Vi hörs ikväll!


ska bli duktigare

Ska skärpa mig med uppdateringen fram över. I alla fall försöka..
Nu blir det plugg i och med att jag har ett prov och ett läxförhör imorron, vi hörs senare!

Tänkte bjuda på lite bilder från idag







.

För deppig för att uppdatera, hörs imorron.

astronomi

Blev inget gjort med astronomin igår i och med att jag somnade. Så jag sitter och gör det nu och har två timmar på mig att bli klar, sen blir det fix och efter det gå och möta upp Johannes.

Dagens låt; Papa Roach – Hollywood Whore


snabb dusch

Nu ska jag ta en snabb dusch och efter det smörja in mig med brun utan sol. Sen ska jag ta och fixa till fysik inlämningen så jag slipper sitta med den på söndag.

Jag älskar dig underbaraste!



dagens klädsel

Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen. Nu sitter jag och äter en glass och ska snart sätta igång att städa. Min fredag består utav plugg så jag slipper sitta med det på söndag. Aja ni får mer uppdatering senare.

Såhär såg jag ut idag.

Jeans - New yorker
Linne - Bikbok
Skinnjacka - H&M
Väska - Turkiet


blogg paus denna veckan

Jag kommer ha en blogg paus denna veckan pågrund av att det är så mycket i skolan. Ni får antagligen lite uppdatering i helgen.
Ett stort grattis till min älskade mamma som fyller år idag!

Elsa om 22.32:
Kan inte du göra ett inlägg om hur du sminkar dig? alltså bilder från basen tills du är helt klar? skulle uppskattas! :)

Svar: Det kan jag väl göra men det tar ett tag tills jag gör det för jag har så mycket just nu.


22.32

Jag har haft en väldigt trevligt om mysigt avslut på min helg. Nu ska jag käka för det gjorde jag inte då min killkompis var här, höhö. Vi hörs mer imorron.

Hanna om dagens köp:
Vart har du köpt dom byxorna?:)

Svar: Dom kommer från new yorker :)


bio med vitoria

Jag kom nyss hem från Vitoria och ska städa upp på mitt rum innan en killkompis kommer.
Igår så kollade ju jag och Vitoria på ''i am number four''. Den var grymt bra! Ni som inte har sett den borde verkligen göra det. Aja nu måste jag skynda mig, blir antagligen mer uppdatering ikväll.



RSS 2.0