känner mig inte så bra

Mår inte så jätte bra. Har hög tämp och är allmänt hängig. Vi får se om det går över under natten. Men nu hade jag tänkt kolla ett avsnitt av one tree hill innan jag lägger mig.

Har ni föresten hört spotifys nya lista? För er som tycker om hardstyle, jumpstyle och sånt. Den är ganska bra faktiskt.
HANDS UP 2011


hämtat lillasyster på förskolan

Har nyss kommit innanför dörren. Var och hämtade min lillasyster på sin förskola idag för jag hade glömmt nycklarna hemma så mamma fick komma hem och lämna dom och då fick jag ju göra en gentjänst kan man väl säga. Men nu ska jag ta något att äta för min mage kurrar ihjäl!


svar på kommentar #7

Louise om nu är vi typ pigga?:
har du tagit ut din navelpiercing? ser ut så på en av bilderna

Svar: Nej jag har inte tagit ut min navelpiercing.


ska man ha en frågestund?

Nu ska jag sätta mig och glo på one tree hill som går på 5:an, och äta min fruktsallad. Funderar också på om jag ska ha en frågestund eller inte, vad tycker ni?


hannah ska snart hem

Snart ska Hannah hem. Riktigt tråkigt kommer jag ha det.. Men måste skriva på min saga som jag inte ens börjat på. Och sen måste jag träna till mitt engelska prov som jag har på onsdag och fredag.


nu är vi typ pigga?

Vi har sovit nu i några timmar och tog nyss av sminket och är typ pigga nu? Detta funkar faktiskt inte, vi måste sova! Men jag vill inte, haha.. Men nu kommer lite av bilder sen innan. Resten av bilderna hittar ni på facabook.

Riktiga flipp bilder!
       


vitlöksbröd

Vi sitter just nu och äter vitlöksbröd eller jag gör för Hannah har ätit upp sitt och sitter och snackar med sin kille. Men vi har tagit lite bilder som snart kommer komma upp i bloggen, yey.

Muuums, sjukt gott med vitlöksbröd!



sova över med hannah ikväll

Kom nyss hem från Nova Lund och det blev bara en concealer från H&M. Men jag har dock kollat in en massa jag ska handla när jag och mamma ska ha våran shopping dag, najs! Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla filmen som jag somnade till igår. Sen ikväll kommer Hannah hit och sover här.

Concealer från H&M; 50kr


nova med hannah

Vaknade för typ 3 kvart sen och snart kommer Hannah och hennes familj och hämtar upp mig så drar vi till Nova Lund så kommer inte bli mer uppdatering förens senare.

Någon mer än jag som märkt att jag alltid tar bild med min tandborste i munnen? Haha


keeeebab

Nu är mamma och hämtar pizzorna, fast jag valde kebab med pommes idag mums! Sen blir det iväg till Hannah. Inget bloggsug idag, sorry.


nyvaken

Har nyss vaknat och ligger i sängen och typ bara slappar. Märkte att jag inte hade stängt av min data eller tagit ner den från mitt nattygsbord, smart gjort haha. Men nu måste jag städa, duscha och fixa mig innan halv 3 för då kommer Robin. Om jag hinner så blir det mer uppdatering innan dess.


nu blir det film

Nu ska jag kolla på easy a och käka mina popcorn. Har också bytt ut läsk mot en extremt god multivitamin dryck, gött!

Rekomenderar stark!


till angelica

Nu drar jag mig till Angelica. Vi hade tänkt spela lite guitar hero, haha det är faktiskt väldigt kul speciellt om man är ett gitarr freak som mig. Kommer hem runt 11 i och med att min cykel är snodd så mamma måste hämta mig 11 för hon jobbar imorron, drygt. Och vem pallar gå hem i 30 min en iskall kväll? Inte jag i alla fall! Men nu drar jag mig, blir med uppdatering när jag kommer hem.


boooring

Angelica stack typ nyss och jag sitter här och har tråkigt. Mormor och morfar är också här, har inte träffat dom sen i julas så skönt att få träffa dom igen. Fick min försenade fördelsedagspresent också och det var 1000kr till min tv jag sparar till. Ikväll blir det att dra hem till Angelica en stund.




nu blir det bak

Nu ska jag och Angelica baka paj, gött! Sen blir det väl o kolla film och bara ha det allmänt mys.


snart kommer angelica

Måste verkligen göra vid mig för klockan 12 kommer angelica till mig. Vi ska göra paj och sen hitta på något mums. Desutom är ingen hemma så vi har hela huset för oss själva, najs! Aja fick i alla fall en väldigt konstig komentar..

Elin om hemma från hannah:
Haha hur många bästa vänner har du egentligen? Så fort du e med ngn du barA älskar dig mitt hjärta osv e alla dina vänner dina bästa vänner haha

Svar: Ja jag kan älska folk om dom är nära men kanske inte den bästa vännen. Asså det var en väldigt omogen komentar faktiskt.. Men mina 4 allra närmaste vänner är Hannah, Elsa, Sara och Angelica. Rästen är också nära vänner men känner inte dom lika bra. Och snälla sköt du ditt liv så sköter jag mitt, för fan!

Vackraste Angelica!


glass med hallon

Nu håller jag på att fixa med min glass o hallon. Kommer bli super gott och jag är såååå sugen! Har just nu kollat klart på säsong 4 av one tree hill så nu blir det att börja på säsong 5. Imorron ska jag träffa Angelica och vi får väl se vad vi hittar på.

Börjar faktiskt sakna mina flätor riktigt mycket..


hemma från hannah

Kom hem från Hannah för ett tag sen och det har verkligen varit skönt att få träffa henne igen! Min bästa vän verkligen, och ja hon förstår mig. Jaja vi skulle egentligen gjort 3 rätters middag igår men det blev bara två. Först vitlöksbröd och sen tacos. Sen kollade vi en massa tv och bara snackade om.. ja privata saker, höhö. Idag så har vi duschat våra hår och haft ansiktsmask, skönt som fan! Sen träffade vi Johanna på ett fik och käka lite och nu sitter jag här hemma. Ikväll blir det bara en sån slappkväll med en massa one tree hill. Som ni nog har märkt så blev det inget med Göteborg iheller för då hade jag bara fått åka till Elsa på fredag för Elsas mamma och då är det knappt inte lönt med tanke på priset. Synd men vi får ses nästa lov istället. Här kommer det också lite bilder från igår och idag.

Jag älskar dig min aldra bästa vän!





till hannah

Nu drar jag mig till Hannah, mer uppdatering blir det imorron men vet inte när. Ha en trevlig kväll!


duscha av håret

Sitter just nu här med mamma och Edvin. Haha fråga mig inte hur dom kom in här men jag och mamma kollade på lite trailers på filmer som går på bio just nu. Måste faktiskt duscha av mitt hår nu för Hannah väntar, höhö. Vi ska laga mat för vi e typ ensamma hemma och sen ska jag sova där inatt, mys!

Jag älskar er!


shoppingen med julia

Jag är riktigt nöjd med mina köp!

Ring från ginatricot; 99kr

Solglasögon från bikbok; 69kr

Body från bikbok; 129kr

Jeans från ginatricot; 499kr

Linne från ginatricot; 49kr (REA)

Skinnjacka från bikbok; 499kr


riktigt dålig uppdatering

Det har varit riktigt dålig uppdatering igår. Sov ju hemma hos Julia inatt, kollade en massa filmer mysigt! Just nu provar jag mina kläder jag köpte igår, haha typiskt mig att testa det flera gånger.. Men bilder på det jag köpte kommer när min kamera laddat färdigt.

Miss this girl


är hos julia

Är just nu hemma hos Julia och jag kommer sova här inatt så inget mer bloggande förens imorron. Köpte i alla fall en massa fint och bilder på det kommer då upp imorron.

nu drar jag mig

Nu drar jag mig mot bussen. Julia sitter redan där, höhö. Hörs ikväll!


skön morgon

Jag började min morgon med en dusch och ansiktsmask. Riktigt skönt var det och känner mig väldigt fräsch nu. Ska snart käka lite frukost och ringa Julia o väcka henne om hon inte redan vaknat för vi ska till entré idag. Kommer nog bli en massa fint med hem.


läst lite

Har läst lite ur besatt. Det är verkligen en bra bok. Har inte kommit så jätte långt menmen det är en början i alla fall. Nu hade jag tänkt kolla på one tree hill. Får se om jag orkar blogga mer ikväll annars hörs vi imorron.

nina om svar på kommentar #6:
jävlar : o
vf har du så många mascaror ? :o

Svar: Haha, jag tycker att det blir mer volym om man andvänder olika mascaror :)


snabb ansiktsmask

Jag och Sara har då satt på oss vars en snabb ansiktsmask innan hon drar hem. Hennes buss går halv och efter det måste jag ringa Julia för imorgon ska vi ses. Ikväll blir det väl bara att chilla. Har i alla fall haft två riktigt sköna dagar med min Sara.


en till film

Nu ska vi se en till film. Dena gången blir det raise your voice.



frukost/lunch

Nu ska jag och sara sätta oss och äta våra makaroner med ost och kolla på 7 miljonärer, en riktigt bra film! Vi ska bara ta det lugnt idag och göra absolut ingenting.


mys med film och chokladpudding

Nu ska jag och Sara kolla på kommissarie späck och käka våran chokladpudding, muuuuuums!



hämtar sara

Nu drar jag ner och hämtar Sara.


svar på kommentar #6

malin om svar på kommentar #5:
hur sminkar du dig med´, vilken mascara använder du och andra smink saker. tacksam för svar :)
/ malin

Svar;

1. Jag börjar med att ta en kajal som heter 'lancôme paris' längst ut på ögonlocken
2. Tar min isadora minimascara 2 lager
3. Tar min volume mascara från H&M 1 lager
4. Tar min isadora extra volume mascara 1-2 lager
5. Tar min isadora extra volume waterproof mascara 1-2 lager
6. Tar min nyaste isadora extra volume mascara 2 lager
7. Tar min maybelline volume mascara 2 lager
8. Till sist tar jag min isadora minimascara igen några lager

1. Börjar ta min maybelline dreammatte mousse för att täcka finnar och annat som jag inte vill ska synas
2. Tar mitt compact powder från H&M i hela huvudet (har nummer 12 sandy)
3. Tar mitt bronzing powder från H&M på mina kindben


hjälp!

Någon som vet någon bra kräm eller så som motverkar finnar/acne? Måste verkligen ha något bra medel nu!!!


ojojoj så trött

Oj vad jag sovit länge asså. Bra det i alla fall så jag inte är trött när Sara ska sova här inatt, hon kommer någon gång runt 6. Måste ha hunnit städa innan dess också. Hela mitt lov är planerat och det kommer bli så sjukt bra!


dålig uppdatering

Förlåt för sjukt dålig uppdatering men det är ju såhär det kommer se ut på lovet typ? Men ska försöka blogga så mycket jag kan, lovar! Nu måste jag i alla fall lägga mig för jag är super trött. Har också haft en super mysig dag med Märta, fast jag somnade när vi kollade film, höhö pinsamt.

Min keps är ju bara föööör snygg, eller vad säger ni haha


pizza eller kebab?

Nu drar vi o äter pizza eller kebab, vi vet inte än.. Sen blir det mys, wiiiiiie.

emos eller vadå?


med märta hjärtat

Sitter här med Märta. Vi ska typ till ica snart och handla gott, men inget godis! Höhö. Vi ska också kolla film och typ snacka för vi har väldigt mycket genesamt.

lovisa om lägger mig tidigt idag:
Hej!:)
inte för att vara sån .. men man måste ha en speciell "stil" om du ska satsa på modeelll
du kan lixom inte ha tygskor linne och jenas du måste ha det annorlunda modet ;)
haaha ett tips bara!
ananars e din blogg sjukt bra :)
har spritt den till många av mina vänner och de säger det samma men du måste ha koll på modellstilen!
kram

Svar: Jag passar inte i det modet. Och om mina kläder inte passar modellagenturer så tänker jag inte byta min stil pågrund av det. Och det finns inte bara såna som vill ha en massa med det nya modet.
Tack, kul att du sprider den!
Kram.

Märta min ängel.



till skolan

Nu skjutsar mamma mig till bussen. Kommer inte vara så jätte aktiv idag förens Märta gått hem, så ni vet!


lägger mig tidigt idag

Jag tycker att ni har blivit riktigt duktiga på att komentera, och jag blir så himla glad över att få höra att ni tycker om min blogg det får mig verkligen till att fortsätta! Men nu är det faktiskt tid för mig att göra vid mig och gå o lägga mig för har blivit att jag lagt mig halv 1 dom senaste dagarna pågrund av prov. Så jag är redigt slut. Men imorron ska jag va med Märta och vi ska kolla på 'the last song'. Det kommer bli super mysigt! Någon frågade också om hur jag sminkar mig och vad jag andvänder för produkter och det kommer ett inlägg om det imorron kväll så håll utkick!

:D om dagens klädsel:
hej , tycker att din blogg är jätte bra. har sett dig ett antal gånger i skolan. Skulle gärna ge dig min blogg men den är inte den finaste just nu.. haha
tycker du har jätte fin klädstil !
satsa på modell !

Svar:
Tack så hemskt mycket! Länka mig gärna din blogg, hade varit kul att se vem det e på skolan som läser min blogg, haha :D
Awh, tack det värmer super mycket!
kram.

Old pics





svar på kommentar #5

Har ett litet one tree hill maraton för mig själv. Håller på att kolla på säsong 3 och den är ju bara för bra! Fäller också några tårar då o då, höhö.

Anonym om dagens klädsel:
hej, gillar din blogg jätte mycket
det sägs att du har börjat modella, stämmer det?
för en tjej sa det i bjärred som jag känner.
puss anna

Svar: Hejsan, tack så jätte mycket Anna!
Nej det har jag inte, men det e något jag vill. Har dock inte tid med det just nu som jag skrivit innan. Vad heter tjejen? Skulle vara kul o se om jag känner henne för jag känner inte så mycket folk i bjärred.
Kram.


dagens klädsel


Byxor från veromoda (tror jag, höhö men finns typ överallt)
Svart linne från H&M
Grått maglinne från bikbok
Halsduk från ginatricot
Skinnjacka från H&M


svar på kommentar #4

Kom typ nyss hem från skolan, slutar ju tio i fyra på torsdagarna inte det roligaste men var väldigt aktiv på matten idag kände jag! Imorron har vi dock inga läxor och det är så sjukt skönt! Så det blir att bara kolla en massa one tree hill och blogga såklart! Har också fått veta att nu är det riktigt bestämt att jag bytar till svensk/engelska istället för franskan. Tycker att det är riktigt skönt i och med att jag ligger så sjukt mycket bak i franskan och skulle nog inte kunna uppnå ett g... Har dock svårigheter i engelska också så det passar ju perfekt. Tänkte svara p¨å två komentarer jag fått nu också.

Anonym om svar på kommentar #3:
har du mycket märkeskäder, väskor osv som är äkta?
kan du lägga ut fina bilder på dom isåfall, det hade varit jätte kul!
kram.

ps. älskar dig blogg!

Svar: Asså jag har ju tyvärr inga märkeskläder som är äkta. Har några fake men jag tycker det e onödiga pengar att ha en massa märkes kläder, men något hade ju varit kul att ha så ska spara till en märkes väska någon gång i livet, hihi. Men jag har några dyra linnen från vero moda som jag nästan aldrig andvänder, höhö.
Värmer att höra det, tack så mycket!

Anonym om svar på kommentar #3:
beskriv med dina egna ord hur du brukar klä dej,..
int ebara , egen stil , mer typ hur klär dej. Instoppad tröja ofta ? midjebyxor? löshår? kängor? klackskor? osv, hah 

Svar: Asså jag bara älskar linnen! Har det jätte mycket i skolan nu på vintern men då fryser jag sjukt mycket men inget jag bryr mig om så mycket, vill man vara fin så får man lipa pin helt enkelt! Jag brukar ha leggings eller jenas. Bara tajta jeans och nästan aldrig instoppad tröja men kan ju vara kul att ha lite ibland som variering. Tjocktröjor tycker jag inte så mycket om, speciellt inte dom med dragkedja! Men min skinjacka som igentligen är en sommarjacka älskar jag att ha på mig till ett linne och jeans, det blir verkligen sjukt snyggt! Har inte löshår längre. När det gäller skor så tycker jag inte att det e så kul att ha klackar för jag e så lång men jag tycker det e sjukt snyggt! Älskar balerina skor på sommaren. Stora örhängen andvänder jag mest, anrmband ibland och ringar också ibland men aldrig halsband. Där har du lite om min stil.



svar på kommentar #3

lovisa om dagens klädsel:
hej 
vikken stil har du ? 
modellstil?
fjortisstil?
vanlig?
ja ...
haha ? 

Svar; Jag har min egna stil!


Anonym
om dagens klädsel:
kan du berätta hur du och Elsa Hansson lärde känna varndra ?

Svar; Jag och Elsa lärde faktiskt känna varnadra genom internet. När vi hade snackat i någon månad så åkte jag till henne och det var den dagen då jag fann den person jag letat efter länge, en äkta bästa vän! Vi har ungefär sets 5-6 gånger förra året.





dagens klädsel


Byxor från bikbok
Linnet är Hannahs
skinjacka från H&M


försöker få ihop en redovisning

Försöker få ihop en redovisning om Einstein men hans experiment och hela han var ju bara så komplicerad! Men har fått ihop lite grann nu. Hoppas i alla fall att det kommer gå bra på redovisningen imorron för hinner ju inte träna något..


mmmh, pommes!

Satte in pommes i ungnen innan, men nu är dom redan uppätna, woups. Det var i alla fall super gott, skönt att få känna sig lite onyttig igen, hihi. Måste verkligen plugga fysik hela kvällen för imorron har vi prov och det handlar och det är ganska svårt faktiskt. Men måste verkligen klara detta provet för jag tvekar själv på om jag når upp till det man måste för att få ha ett betyg i fysik, menmen. Idag hade jag ju också mitt hemkunskaps prov och det kändes super bra! Gud nu känner jag att jag bara snackar en massa prov, läxor o skolsaker med er, tråååkigt! Men veckorna efter jullovet har verkligen varit tuffa med en massa prov. Men tagga sportlov nästa vecka, woho!


dagens klädsel


Gråa tröjan är Hannahs
Linne från gina tricit
Leggings från gina tricot


skit väder!

Silket skit väder det är! Höll på att verkligen frysa ihjäl när jag skulle hem från bussen. Jags om trodde att det höll på att bli varmt.. Aja ska ta o värma mig med en kopp med varm choklad. Bloggar förmodligen senare, om jag har tid!

I miss this times, when it was you and me together and when we sad forever...
  


mina älskade hörlurar tillbaka

Jag och mamma åkte inom Angelica innan och hämtade mina älskade hörlurar. Dom är så sjukt hätliga att lyssna i och silken sjukt bra bas dom har! Rekomenderar dom starkt! Men nu måste jag fortsätta med pluggandet.


boktips

Tänkte ge er ett litet boktips och det är Katarina Von Bredows böcker. Dom är otroligt bra och man bara lever sig in i bocken. När man väl börjat läsa en av hennes böcker kan man verkligen inte sluta!


svar på kommentar #2

emma om bikbok tycker om usa?:
finns det en online bik bok shop?

svar: Inte vad jag kan hitta i alla fall.

Här är mina favoriter från bikbok


svar på kommentar

my om kände mig ovanligt social på bloggen igår:
Hej :)
klipper du aldirg dina bilder ?
asså så det blir jämta över allt på bilden:p
för du har lixom as mycket tomt där uppe på denna bild och det har du på alla andra oxå :)
så klipper du aldig dina PIX?:D

svar: Jag tycker det tar en massa onödig tid att hålla på o klippa mina bilder bara för att det är saker i bakrunden, och lite lat är jag ju också. Men om det är ett datum nere i kanten brukar jag klippa dom. Men om ni stör er på det och vill att jag ska klippa mina bilder så är det bara att säga till så gör jag det!

   


kände mig ovanligt social på bloggen igår

Ovanligt att jag vaknar av mig själv vid 10, haha. Somnade i alla fall igår som jag sa fast det gjorde jag redan innan jag hann sätta på one tree hill. Tyckte också att jag var ovanligt social på bloggen igår, eller vad säger ni? Vet inte vad som händer idag, skulle egentligen träffat patrik men vet inte om det blir av för jag börjar nämligen få feber och min lillebror har vattenkopper och min lillasyster har hög feber. Ja denhär familjen är alltid sjuk.. Men två saker som måste göras är att städa rummet och plugga hemkunskap & fysik.


bikbok tycker om usa?

Bikbok verkar tycka väldigt mycket om USA;s flagga och mixtra med mönstren. Tycker själv att kläderna är super snygga och shortsen borde man ju ha till sommaren.


hade ändå varit sött...

Det hade varit riktigt sött om jag klippte mitt hår såhär. Men jag vågar inte gör det igen, förra gången började jag ju till och med att gråta, hemskt!



trassel med lillasyster

Kom hem från bion för en stund sen. Jag och lillasyster har varit o sett trassel. Det var verkligen en riktigt bra film! Nu ska jag bara äta o fixa till mig lite sen drar jag hem till Jonathan.

Söta Lovisa med 3D glasögon


precis vaknat

Har precis vaknat och ligger nu i sängen. Ska nog snart upp o käka frukost om jag orkar. Vid 1-2 kommer Hannah och hennes mamma så åker vi in och kollar våra piercingar, äntligen! Sen måste jag kolla upp om trassel går i Lund idag sen ikväll ska jag hem till Jonathan och kolla film o typ snacka.


02.49

Mamma och Sven kom hem för drygt en timme sen. Jag låg och kollade på ps. i love you, fast som vanligt så somnade jag och precis där jag somnade förra gången jag gav filmen en chans så det känns som att det inte är meningen att jag ska se filmen över huvudtaget. Men jag ska i alla fall se slutet imorron det e ju en sorglig film och jag hann gråta ett par gånger, höhö. Men har i alla fall tjänat 400kr på att bara vara hemma ikväll, riktigt najs! Imorron blir det mycket som ska göras, först städa sen kanske kolla trassel på bio med min lillasyster och framemot kvällen ska jag träffa Jonathan. Aja nu känner jag att mina ögon snart inte orkar vara öppna längre så vi hörs imorron!


passar mina småsyskon

Mamma och plastpappa Sven stack nyss. Dom skulle iväg på någon middag med vissa av Svens arbetskamrater tror jag. Så nu ska jag passa mina syskon till 12 eller något sånt. Vi ska typ käka popcorn och kolla high school musical, höhö. Men nu måste jag övervaka dom små innan dom river huset!

josefin om mera plugg:
hardu löshår eller har du så långt hår? ;d
Svar: Nej jag har inte löshår, det e mitt egna :)

Plastpappa Sven & Mamma


mera plugg

Sitter här och äter en macka, vet inte varför för vi ska ju snart äta middag, haha. Men nu ska jag ta i tu med lite matte till och skicka fysiksaker till min lärare. Imorron blir det att va med Julia.



dagens klädsel


Byxor; only eller veromoda dom har ju likadana
Linne; ginatricot
Tröja; Hannahs (kommer från H&M)


seg dag

Har varit en seg dag idag. Fick redovisa och sen hade vi läsförståelse på svenskan. Sen stack jag till flaskposten och kom hem runt halv 8. Och då somnade jag i soffan, höhö. Men nu måste jag plugga till mitt matteprov som jag har imorron och sen ska jag försöka se one tree hill lite också.

Anonym om hallon & jordgubbspaj!:
hur går det med modellargenturer ? har du hittat någon att jobba för ? :)
Svar: Som sagt så har jag inte tid just nu, en massa med skolan och måste verkligen jobba upp mina betyg!

Bachelor Girl – Buses and Trains
Vi spelade dena låten på musiken idag. Faktiskt väldigt bra låt och riktigt rolig låt att spela elgitarr till den, så det ska jag öva en massa på!


hallon & jordgubbspaj!

Gjorde en hallon och jordgubbspaj som jag kan gå o äta av lite när jag har lust. Istället för att småäta godis så ska jag börja småäta min gooooda paj! Ska snart hem till Hannah snabbt och ge en massa av mina kläder och ta av henne. För vi ska låna ut en massa kläder till varandra som vi inte tycker om sen efter tag får vi tillbaka dom igen och vi slipper shoppa massa nytt smart va?! Faktiskt Hannahs idé jag e ju inte lika smart.. Sen blir det att plugga matte stenhårt! Har matte prov på torsdag och fredag men jag ska ta det enkla provet så jag i alla fall kan känna mig någotlunda duktig.

Detta receptet andvände jag; http://mcus.nu/?p=4540


dagens klädsel


Linne från H&M
Tröja från monki
Leggings från gina tricot


11e bilden: En person du kan berätta allt för

Jag älskar er mina underbara tjejer!


lite små shopping

Jag och Hannah var lite över allt idag. Först på entré, sen till triangelen sen sist i stan. Jaja hitta i alla fall lite fina saker. Men dom kunde inte kolla våra piercingar idag, buhu. Så vi får åka in en annan dag, drygt. Jag har dock också haft mina stora humörsvägningar idag, blivit sur på allt och alla idag. Hoppas det lugnat ner sig tills imorron! Men nu blir det käk och läsa om jesus.

Tröja från monki; 40 kr rea (finare irl, perfekt till sommaren!)

Väska från H&M; 249 kr

5 isadora minimascaoro från H&M; 10 kr/st


inget bloggande förens sent ikväll

Ska med Hannah till malmö direkt efter skolan idag och kolla våra piercingar. Sen ska jag också köpa en väska. Kommer inte blogga förens sent ikväll om ens det. Men nu måste jag och Sara plugga till vårat kemiprov imorron.


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll



kolla in tjejens blogg!

Tycker ni ska ta o kolla in Carolines blogg. Hon är en gammal klasskompis till mig. Och när vi var små öppnade hon toadörren när alla killar i klassen stod där ute och jag satt på toan.. Haha lite för mycket information kanske men det glömmer jag aldrig! Caroline är förövrigt en rolig o social tjej. Hon är väldigt aktiv på sin blogg också så jag tycker verkligen ni ska börja följa den! (Fast ni får ju inte glömma bort min såklart.. Haha).



underbara emma!

Silken underbar vän detta är asså. Jag älskar denna tjej otroligt mycket!


trevlig dag

Har haft en riktigt trevlig tack, tack alla!
Men nu börjar jag få upp alla dessa saker som gör mig så fruktansvärt deppig. Nu ska jag ta och plugga lite massa prov och redovisningar dena veckan.

Typiska låten jag lyssnar på vid deppiga tillfällen
Eamon – Fuck It (I Don't Want You Back) - Dirty


tid att sova

Nu ska jag lägga mig för det blir upp vid halv 9 imorron drygt! Men ska på något med flaskposten så kommer inte kunna blogga förens vid halv 4 förmodligen.


9e bilden: Någon i din släkt

Världens bästa mormor och morfar, jag älskar er!


favorit låten just nu

Hittade låten på min ipod igår och som sagt det e bara Annas musik på den så tack Annan för nu har jag en helt ny favoritlåt och den är super bra!

Tryck på bilden så kommer låten


tråkigaste lördagen jag varit med om

Kommer ha världens tråkigaste lördag för nu ska jag börja städa sen plugga matte. Det ända som kan göra kvällen lyckad är ifall Angelica kan träffas för henne har jag inte träffat på ett tag, tyvärr. Jaja ska åter gå till det tråkiga så jag blir färdig med det.


förlåt!

Förlåt för jag varit så osocial på bloggen idag. Stack hem till Sara direkt efter skolan och kom nyss hem. Tog en hel timme att åka bussen, drygt! Synd att det var den sista som gick idag annars hade jag ju kunnat kolla klart på filmen, höhö. Men jag är faktiskt inte så jätte sugen på att blogga, sorry! Men slänger säkert in ett inlägg sen ikväll.

halliihalåå om onödig komentar:
inte för att jag tycker att du är fjortis eller nåt, men fjortis är inte bara ett beteende :) gummiband på bena,96byxor,festar som fan när man är 14 osv.. det skulle jag också kalla fjortis, eller vad tycker du?^^

Svar: Allt nu för tiden e ju fjortis enligt alla. Man får inte ha håliga jeans då e man fjortis, man får inte visa lite hud på magen för då e man fjortis, man får knappt ha smink för då e man fjortis.

Emma och jag i skolan idag 


8e bilden: En person som du saknar

Saknar min Julia Ögren så sjuuukt mycket. Men vi ses snart igen hoppas jag.
Fottograf: me!


onödig komentar

Kajsa om ska jag bli modell?:
Är du inte för mycket fjortis för det ?:)

svar: Haha asså snälla du jag är inte fjortis och onödig fråga att fråga om jag skulle bli modell bara för att påpeka att du tycker jag e fjortis. Desutom är fjortis inte ett urseende inte ens ett beetende. Detta kallas ren avundsjuka :)


mobil till lagning, akut!

Nu blir det matte och sånt. Min mobil har lagt av när det gäller sms så blir att byta till min dumma samsung och skicka in min sony ericsson på lagning.


ska jag bli modell?

Någon som heter Kajsa frågade ifall jag skulle bli model. Och det är ju något jag vill men vet inte ifall jag skulle lyckas. Ska söka in någonstans men just nu är det för mycket med skolan för sånt.

Tyra Banks!


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp



glass och kemi

Fick sluta tidigare idag klockan 14.10 pågrund av inställd fysik, hur skönt är inte det?! Ska i alla fall börja plugga kemi och äta min glass nu.
Någon anonym frågade varför jag flyttade och jag har inte flyttat men jag har bytt skola och det är inget jag speciellt vill ta upp i bloggen men det blev en massa jobbiga saker.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge



dagens hiss & diss


Jag hissar att det finns så sjukt fina navelpiercingar och ser framemot att shoppa en massa!


Jag dissar fysik riktigt mycket för det är så sjukt svårt och onödigt enligt mig, dissdissdiss!


sov morron imorron!

Skolan idag har varit helt okej. Varit med Sara hela dagen skönt att vi hittat tillbaka till varandra! Imorron har vi i alla fall sovmorron till 10. Riktigt skönt för då kan jag ta 9 bussen istället för 7 bussen! Men ska dock redovisa imorron, mindre kul... Men nu måste jag plugga.


RSS 2.0