fick tag på en data

Fick sitta vid Louises data. Hon har nyss stuckit så ja jag är helt ensam, kul.. Aja men hoppas hon får det riktigt trevligt! Själv ska jag snart sätta igång och plugga lite matte så jag får lov att åka till Elsa på tisdag. Ska försöka ta några fina bilder när vi smäller raketer sen så om det blir någon bra kommer den in på bloggen imorron.



gott nytt år!

Nu drar jag iväg till hjärup. Kommer bilder imorron och gott nytt år alla kära bloggläsare!


Cody Simpson ♥

Var inne på Julias blogg och såg den kille som heter Cody Simpson. Hans låtar är väldigt lika Justin Biebers låtar. Men den här Cody Simpson är faktiskt bättre än Justin Bieber. Förvånar mig inte ifall han blir tjejernas nästa favortit artist.

Justin Bieber

Cody Simpson


vaknade för 30 min sen

Vaknade för ungefär 30 min sen och är fortfarande sjukt trött. Idag är det dock mycket som ska göras. Nu ska jag äta i alla fall sen börjar jag med alltihopa så jag hinner med det!


klockan är 1 på natten och jag duschade nyss av mitt hår...

Ja klockan är just nu runt 1 på natten och jag duschade nyss av mitt hår. För att jag ska kunna fixa med det tills imorron så var jag tvungen för ja man kan säga att mitt hår är väldigt speciellt. Nu så ska jag bara föna håret och läängtar tills jag kan lägga mig i sängen och äta min ben and jerry glass!


mini shopping med hannah

Angelica stack hem runt 2-3 sen fixade jag mig och drog till Hannah. Vi tog bussen till Lund och gick inne på Nova Lund. Vi hann inte vara där så jätte länge men lite fynd blev det allt. Nu hade jag tänkt dra hem till Bella och ge henne sin försenade julklapp och sno ett par nylonstrumpbyxor, hihi. Ikväll blir det att äta min goooda ben and jerry, kolla one tree hill och snacka i tele med Kigge, mys!

Ni får en dagens klädsel också

Svart linne från gina
Grått linne från bikbok
Byxor från H&M

Tights från indiska; 129kr

Linne från bikbok; 62kr (rea)

Kjol från H&M; 149kr


dag 9 - min första kärlek

Asså jag hade en kille som jag träffade när han var på turnering i Lomma. Han hette Marcus, men jag är inte säker på att han var men första kärlek. Så därför tar jag den efter och det var Mathias. Ja han känner ni ju igen för av han fick jag ju min första kyss också. Jag och Mathias hade snackat ett tag och en dag bestämde vi att jag skulle åka till han. Jag bor i skåne (Lomma) han bor i västra götaland (Ardala). Jag åkte och han mötte upp mig på tågstationen i Göteborg sen så tog vi ett tåg till han från Göteborg och hans mamma o syster hämtade upp oss. Vill inte gå in på en massa detaljer men han var riktigt underbar mot mig. Kände mig som en prinsessa när jag var med han. Han hade dock två matcher sen helgen jag var där och det var riktigt drygt att kolla, men det fick jag stå ut med. En sak jag kommer ihåg precis var när vi stod och väntade ute när någon skulle hämta oss och det var vinter snart ett år sedan och han stod o höll om mig. Det var så sjukt underbart att få känna hans närhet så. Med honom gick jag hela vägen kan jag lika gärna säga och jag tyckte verkligen om den killen. Men sen kom konsikvenserna och jag blev riktigt ledsen och sårad, men sånt är livet och jag har lärt mig utav mina misstag. Men det var faktiskt inte ett misstag att träffa han för han gjorde mig mer självsäker än vad jag någonsin varit. Idag så är jag och Mathias vänner och kan snacka som vanligt folk. Kommer aldrig glömma killen i alla fall. Har tyvärr ingen bild på oss tillsammans. Hans kompis tog en men den tog Mathias bort så ni får ytterliggare en bild på han.


finfina bilder med angelica

Jag och Angelica tog en massa bilder innan. Vissa blev faktisk riktigt bra. Efter att jag hade snackat i tele med Kigge ett tag så satte jag och Angelica på en film 'twilight saga eclipse'. Fast vi båda somnade när inte ens halva filmen hade gått, haha. Men nu sitter vi här och ja nördar oss framför våra datorer. Är ganska trött fast att vi sov typ 3-4 timmar i soffan. Men vi får se hur länge vi orkar vara uppe. Nu kommer i alla fall bilderna vi tog.

Fler bilder finns på facebook; Alexandra Waldau
Mapp; Angelica&Alexandra ♥








fix med angelica

Nu ska jag och Angelica ta och fixa oss. Vi skiter i hur mycket klockan är för nu ska vi bli snyyyyyygga!


dag 8 - ett pinsamt minne

Asså det kanske inte är så super pinsamt. Men det var i alla fall när familjen var i Turkiet så fick jag en lapp utav en kypare där det stod att han tyckte jätte mycket om mig och ville träffa mig efter han hade jobbat klart. Och sen så blev det ju jätte pinsamt att gå runt där vid poolerna och så och inte veta vem det var som hade gett mig lappen för det stod ju ett namn på den men det stämde inte in med namnet på kyparen som gav mig den. Haha och troligen ska vi dit till sommaren igen, eller jag vill det. Har faktiskt sparat lappen så här får ni en bild på den.


plugga på ett lov...kuuul

Ja igår blev det ju inget gjort med pluggandet så jag tänkte göra det nu innan Angelica kommer. Angelica och jag ska typ sminka oss o ta en massa bilder ute i snön, mys. Antagligen ska hon sova här också, hoppas. Innan passade jag ju mina syskon i en timme eller så för Sven var på möte om vårat bygge. Och om jag hörde rätt så ska donm börja bygga på det där ute snaaart, längtar! Aja nu ska jag ta och äta något för det har jag ju inte hunnit göra än.

Alexandra tycker verkligen inte om fysik.


mamma kom hem med en tidning

Passade mina småsyskon en liten stund och när mamma kom hem så kom hon hem med en frida tidning till mig. Tack mami. Har inte pluggat ett skit, synd det. Men imorron när jag ska passa småsyskonen igen så blir det nog att plugga extra så jag får åka till Elsa för det vill jag verkligen! Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla lite one tree hill avsnitt.




dag 7 - ett sista ögonblick

Hade velat vara med personerna jag älskar i Turkiet, det hade varit helt sista ögonblick perfekt för mig.

Just nu håller jag på att plugga magnetism tror ni det går bra? Nej asså jag fattar absolut ingenting och det ska jag ha gjort innan jag får åka till Elsa, fan asså! Desutom kommer jag ha världens tråkigaste nyår.


shopping med olivia

Igår var jag och Olivia på Nova Lund och shoppa. Skönt att kunna åka ut med henne efter detta bråket vi haft, har verkligen saknat henne. I alla fall så hittade jag ganska mycket. När jag kom hem stack jag till Hannah och vi kollade tv och snackade. Idag måste jag plugga till mitt prov jag ska ha efter lovet som handlar om magnetism, kommer inte klara det.. Aja nu får ni bilder på det jag köpte och bilder från när jag var hos Hannah.

magtröja från bikbok; 74,50kr (rea)

tröja från ginatricot; 199kr

kort t-shirt från bikbok; 37kr (rea)

spets body från ginatricot; 99,50kr (rea)

spets leggings från bikbok; 99,50kr (rea)

Armband från kappahl; 40kr/st (rea)

Örhängen från lindex; 20kr (rea)


Bilder från när jag var hos Hannah





bilder sen jag var hos pappa

Här kommer lite bilder sen när jag var hemma hos pappa.








syyyyystemkamera!

Kom hem från pappa för en stund sen och fick med mig en systemkamera. Eller ja det var min julklapp från pappa och Gittan. Tack så sjukt mycket för den, jag är kääääääääär asså! Nu ska jag kolla arn med mamma och Sven, lägger in bilder från dagarna hos pappa sen.

En Nikon D5000


me and my guitar

Sitter här och spelar på mig älskade elgitarr! Så sjukt glad jag kan bli för bara en gitarr, haha det är sjukt. Ska ta och slänga i mig något sen hoppa in i duschen. Sen måste jag fixa mig ganska snabbt för sen drar jag mig hem till pappa och där ska vi fira lite jul. Sen kommer jag inte hem förens på söndag någongång så kommer inte blogga förens jag kommit hem.

Vad fick ni för fint i julklapp?


julklapparna

Har fått en underbart söt ring utav Hannah och ett presentkort utav min farbror på Nova Lund på 500 kr. Jag och plastpappa Sven fick också alla Alien filmerna utav mamma. Resten av sakerna kommer det bilder på nu.

Från mormor och morfar

Resten är från mamma och plastpappa Sven








Tack så mycket för allt fint mamma och plastpappa Sven, jag älskar er!


dag 6 - ett dröm förhållande

Jag trodde verkligen att jag var i ett dröm förhållande. Men jag hade visst fel..
Mitt dröm förhållande är med en kille som kan hålla sig till bara mig och inte hålla på med en massa andra tjejer. Han ska älska mig för den jag är. Han ska kunna prata med mig om viktiga saker. Vet inte vad man mer ska skriva det som är en dröm är ju om en kille skulle älska mig, riktigt älska mig då hade jag varit i ett dröm förhållande.

William, jag saknar dig..


nyss käkat

Vi har nyss käkat och Lovisa o Edvin är helt galna för snart kommer ju tomten. Haha vill ha mina julklappar, nuuuuuuuu! Kan inte vänta länge.. Vet inte vad jag ska skriva mer men jag lägger in bilder på det jag fick sen.


i min julstrumpa..

I min julstrumpa så låg där två paket. Och det var en bok och en vågtång, är suuuper glad! Inte dom bästa bilderna, har inte tid att ta bättre för nu måste jag verkligen städa innan mormor och morfar kommer!



dag 5 - en nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

- Shoppa är det bästa jag vet.
- När jag har kille gör jag allt för han.
- Jag kan inte hålla tider.
- Jag älskar Katarina Von Bredows böcker.
- Min dröm är att bli modell.
- Jag sparar på gamla mascaror och hårsprayflaskor som ät tomma.
- Jag älskar ringar men har bara en, haha.
- Jag tycker om att ge folk saker.
- Hatar att städa mitt rum.
- Drar ut på saker som måste göras.


how do you do to fix a broken heart?

fuck this shit.



betyg ht 2010

Fick riktigt kassa betyg denna terminen. Pågrund utav skolbytet för jag hade fått VG i svenska om jag hade haft min gamla lärare. Men det e bara o kämpa på tills nästa termin. Teknik har vi inte haft, och franska har jag ig i men det visste jag att jag skulle få redan sen jag började i Bjärred men jag satsar på ett g till våren. Sen är jag glad för mitt VG i hemkunskap!


dagens klädsel

Detta hade jag på mig idag, sista dagen i skolan också så nu är det LOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Linnen från H&M
Byxor från bikbok
Skinnjackan från H&M


dag 4 - det här stör mig

När folk säger en sak men gör en annan.. Bilden förklarar det bättre.


min önskelista

Tänkte att det kunde vara lite kul o se vad jag önskat mig i julklapp, så här kommer min önskelista.




vill bara tacka..

Vill bara tacka er som slänger in trevliga komentarer, det får mig verkligen att må bättre, så tack så mycket! Och jag har tänkt lite... bloggen kommer inte läggas ner för då har jag inget att göra, haha. Och det kan vara skönt att skriva av sig i mellan åt faktiskt.

Ligger forftarande hemma och har hööög feber. Har precis skrivit klart min önskelista och bra blev den, tycker jag i alla fall. Nu hade jag tänkt stänga datan o sätta mig i soffan och sätta på en film.

Skorna kommer från H&M och dom är på rea så dom kostade bara 150 kr så passa på du som frågade!


jackan, skorna och halsduken

Tänkte slänga in två bilder på jackan, skorna och halsduken jag och Birgitta köpte. Inte så jätte bra bilder, menmen det får ni leva med. Vill också tacka Birgitta för en jätte mysig dag inne på mobilia!



passar småsyskonen

Mamma och Sven har gått ut o tagit en promenad i Alnarp så nu passar jag mina syskon fast egentligen pallar jag inte för jag är sjuk. And it sucks!




funderar på att lägga ner bloggen

Funderar väldigt starkt på att lägga ner min blogg. Får bara en massa taskiga komentarer hela tiden. Och dom är inte bara om mig utan om min kille. Som att han är jätte ful osv. Det är fan inte okej. Så det är bara meningslöst att ha en blogg om folk bara ska tracka en.


töntischar

Haha, jag och Willen är töntischar...










dag 2 - min första kyss

Min riktiga första kyss var med en kille som heter Mathias. Det var något speciellt men helst inget jag vill snacka om för det blev en massa konsekvenser. Så det blev inte ett så långt inlägg, men yeye.

Ni kanske känner igen han sen innan i bloggen, höhö.


kom nyss hem från pappa

Kom nyss hem från pappa. Har varit med Begitta (pappas tjej) och shoppat lite. Blandannat en snygg jacka, halsduk och ett par riktigt snygga skor. Sen blev det lite julklappar också. Nu ska jag ta o sätta igång med o röja upp på rummet för William kommer snart.

En himla röra som vanligt..


jag klarar inte detta mer.

Fan asså, varför ska det alltid bli såhär? Vad har hänt med oss? Snälla, kan vi inte bara få det som förr, för jag älskar dig obeskrivligt mycket...


dag 1 - presentation

Jag heter Alexandra Waldau. Bor i Lomma, men vill flytta härifrån. Mina föräldrar är skilda och jag bor hos min mamma som är gift tillsammans med Sven. Jag har två syskon, eller halvsyskon Lovisa 6 år och Edvin 2 år. Jag har inga riktiga syskon utan det är bara jag. Har börjat träffa min pappa mer o mer och det tycker jag är riktigt trevligt för vi har inte haft så bra kontakt förr. Jag har en underbar pojkvän som heter William. Min favorit färg är rosa, grön och svart, haha roligt att veta. På min fritid så umgås jag mest med vännerna och med min pojkvän. Men datan är ändå min bästa vän. Jag går på dans men är inte så duktigt, hihi. Mitt favorit ämne i skolan är hemkunskap, för att jag gillar o laga mat. När jag blir stor vill jag bli stylist. Tycker om att sminka mig själv och annat folk. Spendera pengar är nog det jag är bäst på, speciellt på kläder! Jag älskar att åka utomlands och Turkiet är mitt favorit land. Jag tycker om att åka tåg, alltså långt som till Göteborg som jag gör några gånger om året.


sjukling

Sitter hemma och är sjuk. Har feber och sömnbrist! Har kollat beck innan 'sista vittnet' hette den och den var sjukt bra. Målarna är också här och fixar Lovisas rum. Dom och byggarna får börja rappa på tycker jag för jag vill att huste ska bli färdigt så vi kan fixa köket osv! Ska ta och plugga lite matte nu för måste göra diagnosen som alla andra gör idag någon anna dag. Sen blir det att kolla en massa 'one tree hill' avsnitt! Kommer också att göra min presentation lite senare. Blir förmodligen att stanna hemma imorron också.

Sitter o myser med Hannahs tröja, sjukt skön är den!


utmaning

Hade också tänkt göra denhär fråge saken. Mer för att ni ska få veta lite mer om mig och så. Sen är det ganska bra att ha om man nu inte vet va man ska skriva om, desutom är man ju tvungen till att göra det varje dag ett + i kanten!

Tog den ifrån Elin.


Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande
Dag 7 – Ett sista ögonblick
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Min första kärlek
Dag 10 – Det här saknar jag
Dag 11 – Detta ångrar jag
Dag 12 – Mina ambitioner
Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Dag 19 – En att-göra-lista innan jag dör
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Mina rädslor
Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Dag 24 – Min nuvarande kärlek
Dag 25 – Min tro.
Dag 26 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 27 – Mina syskon.
Dag 28 – I min handväska.
Dag 29 – Den här veckan.
Dag 30 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 31 – Mina drömmar.
Dag 32 – Min första kyss.
Dag 33 – Mitt favoritminne.
Dag 34 – Min favoritfödelsedag.
Dag 35 – Detta ångrar jag.
Dag 36 – Den här månaden.
Dag 37 – Ett annat ögonblick.
Dag 38 – Det här upprör mig.
Dag 39 – Det här får mig att må bättre.
Dag 40 – Det här får mig att gråta.
Dag 41 – En första.
Dag 42 – Mina rädslor.
Dag 43 – Min favoritplats.
Dag 44 – Det här saknar jag.
Dag 45 – Mina ambitioner.
Dag 46 – Ett sista ögonblick.



plugga matte

Nu ska jag sätta igång o plugga en massa matte för på torsdag har vi mattediagnos. Hoppas det går bra. Fick reda på min abort uppsats idag också och fick ett VG. Men kommer bara få G i betyget till jul för jag inte gått på skolan så länge och sen presterade jag inte så mycket på min judendoms uppsats (ämne; religon). Sen ikväll kommer Hannah och jag ska tvinga henne till att vi ska kolla på paradise hotel, hihi. Finalveckan nu ju!


biiiiilder

Haha, jag blev galen och sminkade mig (syns inte) och tog några bilder.







tele med hannah

Sitter o snackar i tele med Hannah, en massa skratt! Snart ska jag käka och sen kolla på 'flugornas herre' för jag e för lat att läsa ut boken som ska vara utläst i veckan, hihi.



sticka vante

Sitter här och käkar lussekatter, sjuuuukt gott! Snart ska jag sätta mig vid tv;n och sticka klart min vante som ska vara klar till imorron, lycka till säger jag bara! Va hos William innan, skönt att äntligen få träffa han igen. Hörs imorron!


bakar pepparkakor

Har precis bakat lite pepparkakor. Jag tog en liten paus för att städa rummet så jag kan sticka till William tidigare men familjen håller fortfarande på. Tänk att det är bara 12 dagar kvar till julafton, som jag längtar!





tele med willen

Ligger här och snackar med Willen. Ska snart stänga av datan och lägga mig under täcket o sätta på NRJ. Imorron blir det att gå upp vid 10 och baka!


angelica baby is here

Nu sitter jag här med Angelica baby och vi ska upp på ica nu och handla lite gott. Sen ska vi bara titta film o chilla, snacka lite och så. Var ett tag sen vi sågs så det ska bli riktigt mysigt!



har inget att skriva

Har absolut ingenting att skriva idag. Vi har fått en ny tjej i klassen trevligt. Fast jag va ju den nya innan men nu blev man lite bortstött, haha menmen. Kommer nog snart få vinterkräksjukan för jag känner själv hur äckligt det är i min hals, inte kul.. Nu ska jag ta mitt vitlöksbröd o kolla på paradise hotel från igår.


lussebullar utan saffran

Idag gjorde vi Lussebullar på hemkunskapen och såklart glömde jag köpa saffran, haha. Men dom blev faktiskt väldigt goda ändå! Ikväll skulle jag egentligen solat med Hannah men nu blev det inte så för jag ska passa mina syskon. Vi ska kolla på Shrek 1, haha Lovisa som så gärna ville.


silken morron

Silken morron jag haft idag asså! Ni alla vet ju att jag tar buss till skolan och ja jag tar två en ner till centrum sen en därifrån till Bjärred. Så idag ser jag att en buss kör förbi mitt fönster men den är 'ej i trafik' så då tänker jag att då går det ingen idag då. Men jag går bort till bussen o kollar så ingen står där o det gjorde det inte så jag gick hem igen och precis då kommer 133;an snacka om att jag blev sur! Och min cykel står nere i centrum. Så jag skulle gå ner men när jag kom till Bella så skulle min buss gå om 10 min och jag skulle aldrig hinna gå på den tiden så jag går hem till henne för jag visste att hon var sjuk och frågade hennes pappa ifall jag skulle kunna få låna Bellas cykel. Men såklart hade den punka men jag fick då låna Bellas pappas cykel. Det var inte så enkelt att cykla på den kan jag ju lugnt säga. Haha, men jag hann i alla fall med tur det! Så ett stort tack till Bellas pappa Fredrik!
Nu hade jag tänkt att fixa lite snabbt med en ny header. Den jag har nu har ju Julia gjort, eller det var ett tag sen hon gjorde den så jag ska göra en ny men likadan modell bara nya bilder för dom är riktigt gammla! Sen blir det att plugga till kemi provet imorron, skit kul!

Gammla o goda tider.


sälja saker

Hade tänkt ta och lägga in lite saker på blocket som jag inte vill ha längre, kommer också ta o lägga upp det här i bloggen om det skulle vara någon som skulle vara intresserad utav att köpa. Det är ett nintendo ds, en mobil och äkta hårförlägning som är andvän ungefär 1 vecka. Kommer någon gång i veckan eller till helgen beror på hur
mycket tid jag har. Så håll utskick!

Riktigt gammal bild på mig o lillebror. Men gud vad man saknar tiden då han inte kunde gå och ville va hos en hela tiden.


snart julafton

Nu ska jag ta o sätta på en film innan jag bröjar med allt plugga.
Snart är det ju julafton och en ipod touch står riktigt högt upp på min önskelista!



middag hos pappa

Var hos pappa innan och åt middag. Kom hem runt 12. Riktigt trevligt hade jag. Skönare och snällare människor går inte att hitta, helt underbara! Tack för en härlig kväll.
Nu hade jag tänkt kolla lite paradise hotel som jag såklart glömt att se på hela veckan. Imorron blir det att träffa Bella och plugga en massa! Sen ska vi också träna på våran dans innan träningen så vi kan den, höhö.


william här

William är här, eller ja han har varit här sen fyra. Vi har nyss ätit och ska städa mitt rum, för det lovade han att vi skulle göra! Imorron ska jag faktiskt till min pappa och äta middag, det var ju ett tag sen. Det kommer bli riktigt trevligt.

William, du är bäääääääst!


pizza och bio med flaskposten

Kom nyss hem från flaskposten. Idag så åt vi pizza och gick på bio. Vi kollade på den nyaste harry potter. Den var faktiskt väldigt bra. Riktigt mysig dag också. Imorron är det skola och sen sover älskling här. Men nu ska jag plugga till mitt omprov i franska som e imorron, blir stressigt!


dagens hiss & diss


Jag hissar att gå hem från bussen. Det är en ganska lång bit men gud vad skönt det är! Speciellt i kylan och sen musik i öronen. Hmm, har Alexandra börjat tycka om att motionera?... Konstigt.
(Innanför dom svarta linjerna går jag, haha).


Jag dissar att mina nya lärare tar för givet att jag ska plugga in det dom haft själv och sen göra ett prov på det. Och det som blir på provet blir betyget till jul för mig. Och det e riktigt orättvist tycker jag för jag skulle haft så mycket bättre betyg om jag inte bytte skola.


nutella (L) alexandra

Fick sluta en timme tidigare idag, riktigt nice asså! Nu sitter jag här med en nutella burk. Va så pass lite kvar att det inte va lönt att ta på en macka så varför bara låta den stå? Hihi, det är ju så sjuuuuukt gott. Idag blir det bara plugg för min del för dom drar över på flask posten till halv 9 istället för halv 7 så vi får väl se vad för roligt vi ska hitta på.

MMMM...NUTELLA!


RSS 2.0