5e bilden: En gammal bild på dig själv


lillasyster fixade mitt hår

Min lillasyster fixade mitt hår innan. Så super gullig hon är asså! Men nu måste jag återgå till min engelska för har
prov på dom oregelbundna verben på torsdag för jag var ju sjuk i fredes.

Dom röda prickarna i min lillasysters ansikte är vattenkopper bara så ni vet!




med my på biblioteket

Sitter nu med My inne på biblioteket. Skulle egentligen tagit halv fem bussen men blev inte så för jag gjorde ett fysik prov och det gick skit. Menmen man kan ju inte tycka att allt är lätt här i världen. Ska få my till att vi ska sätta oss och plugga nu så tar jag halv sex bussen hem, riktigt drygt!


lovade er

Lovade er att lägga upp bild på min piercing. Blev inte så jätte bra bilder men hoppas att dom duger. Nu blir det att ha ansiktsmask sen hopp i säng.



då var det gjort

Då har jag piercat navelen. Så sjukt snyggt blev det och jag är super nöjd! Ni får bild senare ikväll då jag tagit av mitt plåster. Mamma, Hannah och jag stack också in och köpte lite saker. För min del blev det två par skor, skosnören och ett läppstift.

Skor från stadium 199kr/st

Rosa och lila skosnören från stadium 40kr/st + ett läppstift från H&M 95kr


namnam

Sitter här och äter min frukost (jag vet hur mycket klockan är..) och det är såklart tunnbördsmacka med ost och ett glas med yoghurt! Man kan bara inte starta dagen på ett bättre sätt det är verkligen namnam!


nu blir det plugg

Först ska jag lägga ansiktsmask sen blir det plugg och det är mycket plugg! Fram till halv 3 då jag åker in till Malmö för att pierca navelen, kommer bli så sjukt snyggt!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

Asså den är ju inte så konstig men det är tiden då jag gick på piläng. Känns bara konstigt nu när jag går i Bjärred. Saknar piläng faktiskt..

Saknar dessa killarna så sinnesjukt mycket!


tack julia, du är en pingla!

Julia reklamerade mig på hennes blogg och pang så blev det ännu fler besökare. Hoppas ni nya nu fortsätter kolla min blogg för då blir jag super glad! Och tack till dig Julia!


mooooney!

Blev inte att åka till Birgittas sminkparty idag. Känner mig väldigt hängig desutom har jag ett stort fysikprov på måndag så jag ska snart till Hannah och hon ska hjälpa mig att förstå det för jag fattar ingenting. Men först ska vi dra o käka pizza sen hyra film. Bara en mysig lördagkväll med sin bästa vän. Fick också mitt barnbidrag idag också. Eller inte allt jag ska ha men som sagt jag har forftarande skulder att betala av mobilen och sen kollade jag ju bio igår också som mamma betalade. Sparar också till en TV och ja det går faktiskt skit bra! (ska få 350 kr av Angelica också så mer money till TV;n!)

Ni ser ju att det är inte så mycket jag får andvända i hela Feberuari men värt för att kunna köpa en TV


Men mina kära bloggläsare känner nog mig mycket väl för att förstå att jag måste shoppa varje månad och det är mycket. Så jag har mina back up's!


precis som julafton!

I min gamla garderob så har det alltid varit en låda som inte har gått att stänga helt. Jag visste att det låg något där. Så nu blev jag helt galen av att inte få veta vad det var som låg där så jag skruvade av lådan och kollade.


Där låg 3 linnen! Det gröna har jag letat efter över allt och trodde att jag glömt det i Göteborg men det har alltid legat gömd i min garderob, såå glad jag blev!


kolla in bloggen!

Tycker att alla ska kolla in Julias blogg. För den är super bra! Och hon är väldigt social på sin blogg, bloggar väldigt mycket. Desutom är hon min bästa vän så det är ett måste!


ansiktsmask

Jag börjar min morron med att lägga en ansiktsmask. Den funkade riktigt bra, hyn blev len som en babyrumpa! Nu måste jag skynda mig att cykla ner till apoteket och köpa bedövningsplåster för imorron ska jag pierca nevelen, är så sjukt taggad!


3e bilden: En bild på någon i din familj

Min lillebror och lillasyster. Jag älskar dom så otroligt mycket! Bättre syskon går inte att ha.


love and other drugs

Jag och My såg ju 'love and other drugs'. Det var en bra film, men inte min smak. Nu ska jag kolla alla bloggar jag följer och sen blir det att kolla one tree hill, Världens bästa prgram!


nu drar jag till bjärred

Färdig o så och nu tar jag bussen till Bjärred. Hem till My sen till Lund o kolla bio!


bio med my ikväll

Har varit hemma från skolan idag  också. Har fortfarande lite feber men den ska fan inte få förstöra min helg! Ska börja städa och fixa mig för jag ska dra till Bjärred vid 4-halv 5 och hämta upp my sen tar vi bussen till Lund och ska kolla på bio. Vi hade tänkt se 'love and other drugs'. Jätte många som säger att det är en toppen film så vi får väl se vad vi tycker om den.


2a bilden: En bild på dig själv

En bild på mig själv, inte så jätte svårt att hitta. Ni får en annorlunda med myskläder och osminkad.


feber och sånt

Ligger hemma just nu. Har feber och kan knappt röra mig för mina armar och rygg gör så sjukt ont! Men vid halv 4 måste jag ändå ta bussen till Bjärred för jag ska ha ett extra utvecklingsamtal för vi ska snacka om mina betyg och lite sånt. Men nu blir det väl mest att slappa och kolla one tree hill, plugga och fixa Johannas blogg.

Vet inte om jag lagt in bilden förr, men den är ju ganska deprimerande precis som jag är nu...


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Den jag umgås mest med här i Lomma är Angelica. En bästa vän man kan berätta exakt allt för!
Sen umgås jag väldigt mycket med Sara i min klass både i skolan och på fritiden och bättre tjej kan man inte hitta! En riktig diamant som vet hur hon ska få en på bra humör!
Jag älskar dessa två tjejer oehört mycket!

Sara och jag (har ingen mer bild på oss än dena änsålänge så det blir en reprisbild)

Angelica och jag



kör på en ny sak

Asså den här saken från dag 1-30 gick ju inte så bra. Orkar inte skriva så himla mycket. Men för att ni ska få mer bilder så tänkte jag testa en sak som jag såg på en tjejs blogg. Lägger in 1a bilden lite senare.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


sitter i skolabiblioteket

Sitter just nu i skolbiblioteket. Väntar på min buss och den kommer om 40 min. Vi hade redovisningar sista lektionen. Jag hann inte redovisa silken tur! Mår dock inte så jätte bra iheller, känns som jag har feber så får kolla det när jag kommer hem. Sen har det hänt lite saker idag i skolan också som inte är så jätte kul. Idag ska jag i alla fall bara plugga till mitt engelska prov som jag har på fredag och min dumma franska som jag har imorron. Bloggar mer när jag kommit hem och har något roligt/vettigt att skriva.


hemma från solningen

Kom hem från solningen för ett tag sen. Måste börja sola mer så färgen håller i och så man blir brunare för det blir man ju inte direkt på 1 gång i månaden, höhö. Innan det har jag ju varit med med Sara och jag var o klippte mig också, hon tog jätte mycket tycker jag.. Jag som lixom hade sparat, haha. Hoppas det blir längre till sommaren! Det har i alla fall börjat snöa, vill ju ha sommar nununu! Ingen dum vid kall snö. Nu måste jag faktiskt göra min engelska så jag i alla fall kan dena till den här gången..

x om tjejkväll med dom bästa!: var har du köpt hoodien ? :)
Och jag som då inte fattar vad ordet 'hoodien' betyder så gissar jag på min tjocktröja och den är köpt på bikbok men det var länge sen!



med sara

Nu sitter jag och Sara här hos mig och vi ska kolla om vi kan hitta någon rolig sport att börja på och börja på dans. Sen ska vi dra och sola solarium med Hannah.


med annebanne

Var med Angelica nyss har kollat på Alien vs Zombie. Den var helt okej men helt klart en B-film!. Vi blev tagna på Burlöv center idag för dom trodde att vi hade tagit något. Andra gången för mig, man bara hallå? Och det är bara när man varit på Cubus som dom tar en. Aja kommer nog aldrig mer dra dit igen, höhö. 
Nu måste jag sätta igång med att plugga.
En tjej som heter Johanna som frågade varför jag hade godisförbud och ifall jag fick något. Ja jag får 1000kr så jag tycker att det är värt det!

Köpte en ring för 15kr på JC


godisförbud från och med imorron

Imorron är det ju godisförbud för mig och sen ett helt år framåt. Så jag har nyss ätit upp mitt sista godis som jag köpte i Tyskland för jag köpte ju 3 stora påsar med haribo, höhö.
Imorron blir det att träffa Angelica. Hon skulle snabbt till Burlöv Center så jag hänger med. Sen ska vi hem till mig och kolla på 'Alien VS Zombie' som jag hyrde i torsdes hoppas verkligen att den är bra! Men nu måste jag verkligen sova för jag är super trött.


tacos

Nu ska jag käka tacos. Min absoluta favoriträtt. Jag och Sara åt det igår också men vad gör det?

Muuuuums!


sov hos min underbara sara

Sov hos Sara från igår till idag. Riktigt trevligt hade vi det. Skönt att fått en så pass bra vän och en vän som verkligen förstår en och som man kan snacka med allt om. Bussresorna har dock inte varit så lyckade och jag orkar verkligen inte skriva om det för jag är så sjukt trött. Imorron börjar mitt godisförbud så jag ska trycka in hur mycket godis som helst ikväll för sen blir det inget på ett helt år. Kan i alla fall hoppas på lite bättre hy. Men nu hade jag tänkt plugga lite. Och här kommer också bilder på det jag fick i fredes.

Tack för allt fint!

Från Emma & Moa

Från Clara

Från Bella (100kr på bikbok)

Från Sara, Stina & My (300 kr på entré + myskväll som dom fixar)

Från Hannah

Från Olivia

Från Frida


05.35

Sitter här hemma hos Sara vid hennes mini data. Ganska svårt att skriva på den när man har så stora fingrar som mig, höhö. Idag har vi bara kollat en massa filmer och snackat. Vi har desutom planerat hela 2011 som vi ska dela tillsammans. Men nu måste vi kanske lägga oss för klockan är lite över halv 6.

Älskar min Sara!


nu drar jag till lödde

Nu drar jag till Lödde och sover hos Sara inatt, blir inegt bloggande.



lite bilder från igår

Bilder på det jag fick kommer in imorron.










tjejkväll med dom bästa!

Runt halv sju så kommer 13 underabara vänner. Vi ska ha lite tjejvkäll i och med att jag fyllde år igår. Så det blir pizza och film. Undra hur vi ska få plats i det lilla vi har kvar av huste just nu, haha. Men är riktigt trött höll på att somna dom 3 sista lektionerna.. Så nu ska jag städa så jag blir lite piggare. Sen kommer Sara lite tidigare så vi kan fixa oss tillsammans. Bilder kommer ikväll antar jag.


min födelsedag!

Idag fyller jag hela 15 år! Har haft en super dag, och fått en massa uppvaktning. Riktigt kul att se att det e så många som skrivit grattis på facebook höhö. Och ett stort tack till mina underbara vänner Stina, Sara, My, Moa & Emma som fått detta till en bästa födelsedagen på länge! Och såklart till familjen som jag fick en massa presenter av. Imorron ska jag ha en liten tjejkväll för några tjejer som jag bryr mig väldigt mycket om, kommer bli super trevligt och då kommer det såklart in en massa bilder!
Och förlåt för att jag inte bloggade igår men vi håller på att byta till telia så ville dom inte sätta igång vårat internet, riktigt störande men nu är jag i full gång igen!

Jag fick detta av mamma, sven och småsyskonen + en bok och bra hårinpackning. Tack för allt fint, jag älskar er!

Parfym

IsaDora ögonskugga

Wesc hörlurar, underbara!

Bok som jag ska ha som min 'årsbok' från 2010

Ställ till min elgitarr

Shopping tur med mamma (kommer spenderas en massa pengar!) + PIERCA NAVELEN, DEN BÄSTA PRESENTEN JAG NÅGONSIN SKULLE KUNNA FÅ!


i can wait forever

Blev inget att kolla på Avatar med Angelica dag, synd. Följde i alla fall med Sara till sin första basket träning i lomma. Kul att få träffa dom gamla lagkamraterna och tränarna. I alla fall så är alla väggar resta o skit och det är ett det av vårat hus nu i och med att det sitter ihop, ÄNTLIGEN! Asså jag är såååå glad för det kommer vara färdigt till innan sommarlovet och då kan vi ju fortsätta med de andra som ska fixas så vi kan få ett snyggt hus! Och till sommaren 2012 hoppas jag att vi skaffat nergrävd pool för det har det ju snackats om, hihi.

Stora rummet kommer ju bli sjukt stort

Där ska vi ha våran stora data, som ett litet mysigt data hörn


top model

Nu blir det att kolla på top model. Mina lösnaglar gick också av idag så nu ska jag göra fransk manikyr på mina egna under programet.

älskar min underbara lillebror!


dag med sara

Sara var här innan idag. Vi gick upp på ica och köpte bärpaj som man värmer och gjorde smothies, sjukt gott. Sen ''pluggade'' vi fysik det gick inte så värst bra, höhö. Nu ska jag plugga lite annat skit, hörs sen!



min pappas dag idag

Idag så fyller min pappa hela 44 år. Så grattis pappa hoppas du haft en underbar dag!

Jag älskar dig pappa


angelica fixade mina naglar

Angelica har dragit hem nu men innan det så fixade hon mina naglar. Dom blev sjukt fina och jag är super nöjd! Det är lösnaglar så man får hoppas att dom inte trillar av eller så. Hade tänkt göra ganska mycket nu ikväll, bland annat ska jag duscha, städa och plugga. Men mer inlägg blir det, tro mig!




vi vaknade nyss..

Jag och Angelica vaknade typ nyss, vi vet riktigt illa men vi somnade runt 7. Eller jag somnade under filmen, höhö. Nu ska vi kolla på den sista Alien filmen och efter det ska Angelica fixa mina lösnaglar. Måla dom med leopardfärg och så kommer bli skit snyggt! Senare ikväll kommer också bilderna på mig och angelica från i fredas.

En utav bilderna från i fredes, haha.
Justin Bieber i mitt hjärta! Höhö.


just nu

Klockan är lite över fyra och vi ska kolla Alien och har laddat med en massa popcorn, godis, burn och fanta exotic, mums!


shopping med angelica

Jag och Angelica var ju på Nova Lund innan idag. Blev faktiskt ett par snygga fynd, men dock bara svarta kläder höhö. Middagen var helt galen, vi satt och gjorde charader om varandra, haha galet massa skratt och sånt. Vi sitter bara och nördar oss. Angelica har fett mycket damp på en kille, kul att höra henne svära o sånt, hihi.


Hårbrand från H&M; 10 kr/st (rea)

Linne från ginatricot; 49.50 kr (rea)

T-shirt från ginatricot; 49.50 kr (rea)

T-shirt från ginstricot; 49.50 kr (rea)

Köper av Angelica för 50 kr


just nu dricker vi burn

Just nu sitter jag och Angelica o dricker burn. Köpte ett helt flak i Tyskland, sjukt gott! Jag ska ta o damma och damsuga innan vi börjar sätta oss vid våra datorer och nörda oss.


hos angelica

Är hos Angelica nu. Hon står dock i duschen, menmen. Blev inget inlägg igår för vi kolla först den första alien filmen sen fixade vi oss och tog en massa bilder sen kollade vi den andra alien filmen. Sen hade klockan redan hunnit bli 4 och vi skulle upp 11 idag så vi gick och la oss. Men klockan 1 ska vi dra till Nova Lund. Sen när vi kommer hem packar vi ihop grejerna som vi har till Angelica och drar hem till mig och sover där inatt. Fett najs!
En tjej som heter Maria frågade mig vad flaskposten var och det har jag ju berättat innan men kan ta det igen. Det är ett ställe där ungdomar (och barn men jag går i en ungdomsgrupp) som har föräldrar som missbrukar går och snackar. Jag är i en grupp med 5 andra ungdomar. Det är väldigt trevligt och intressant. Har gått hela hösten och nu är det bara våren kvar sen är det slut.

Jag och min BÄSTA vän.



ska sova med angelica hela helgen

Jag ska sova över men Angelica hela helgen. Det ska bli så skönt att få en helg helt ensam med henne för vi ses ju inte så ofta (som jag nog redan sagt). Men först måste jag städa och packa sen drar jag mig till henne. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva men fick en gullig komentar utav en tjej son heter Johanna hon skrev; du har sjukt fin blogg :')
& jag följer den varje dag 
bara det jag ville säga nu här med ditt inlägg , men du kommer inte tappa mig som läsare
tack så jätte mycket! Uppskattar när folk tycker om det jag gör, haha. Bloggar förmodligen mer när jag är hemma hos Angelica.

Min sjukt vackra Angelica.


it's just the way it goes

Har tappat runt 20 läsare när jag var i Tyskland och det suger ju verkligen.. Aja hoppas att dom kommer tillbaka, hihi. Hade matte idag i 2 timmar och 20 min, fast jag och Alva satt typ ändå bara o snacka hela tiden. Sen har jag varit på flaskposten idag också. Har typ inga läxor men läst igen sidorna i magnetismen och nu ska jag kolla något avsnitt one tree hill.

Min favorit i one tree hill, så sjukt vacker!


Dag 14 - En sak jag ska göra innan jag blir 30

Innan jag blir 30 ska jag ha försökt hitta en bra modellagentur som skulle vilja jobba med mig. Ska såklart göra det tidigare, så snart som möjligt men det är en sak. Sen skulle jag vilja ha gift mig innan jag är 30 för då ser man ju i alla fall bra ut, haha smal o så.

Tänk att bli så stor som Tyra är, en underbar dröm!


dag 13 - De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk

Asså det är ju mest att berätta saker jag skriver med andra som jag då tycker e roliga eller snacka med någon annan samtidigt så han får reda på det. Är inte personen som håller på fysiskt med någon när jag redan tycker om någon annan.
Men nu ska jag lägga mig, sov så gott mina bloggläsare!

Saknar mig underbara kanin.


luggen blev awesome!

Va ju o klippte min lugg. Den blev helt underbart fin enligt mig. Haha som alla andras men min har varit så lång o äcklig så känner mig väldigt fräsch med den korta. Nu ska jag äta och sen ringa Elin. Blir förmodligen att plugga lite franska också i och med att jag ska vara hos Hannah hela kvällen imorron för hon har ju opererat sig idag. Hoppas det gick bra!

Märker ni någon skillnad? Eller det kanske bara e jag, haha.


varför måste man göra saker fel för att dom ska bli rätt?

Har inte gjort någonting sen jag kom hem från skolan. Har bara legat i soffan framför tv;n och degat. Satt i 2 timmar ungefär och försökte få på dom dumma lösnaglarna men det funkade verkligen inte! Blev så sjukt irriterad.. Aja. Nu ska jag först till ica och handla den nya frida tidningen sen drar jag o klipper min lugg för den är verkligen för lång!
Fick också en komentar från en anonym person som skrev ''jag mst bara säga en sak, fy fan vad snygg o söt du e :) o du har en as bra blogg, läser den varje dag! :P'' Det är precis sånt man vill höra och tack så mycket! Skulle vara lite mer roligt ifall du skrev vem du var, hihi.
Rösta gärna på mig som veckans blogg på Angelicas blogg.


städa som gäller!

Kom hem från bussen för en halvtimme sen ungefär. Fick inga läxor idag, riktigt skönt men ändå en mattediagnos och ett fysikprov att plugga på men det skiter jag faktiskt i idag. För idag eller efter detta inlägget ska jag städa mitt rum. Det ser förjävligt ut (som alltid..) Och jag pallar inte leva i röran. Så det är mina planer för kvällen sen måste jag sätta på mina lösnaglar också och såklart se one tree hill. Måste komma ikapp med mina egna nu när säsong 8 har börjat.


äntligen hemma

Kom hem för en stund sen. Har lagt in bilderna på datan och så. Har faktiskt varit en kul resa. Jag badade typ inget, inte så konstigt i och med att jag inte hade med någon i min egan ålder, menmen. Kan ju hoppas att jag får ta med mig en kompis nästa gång. Hann i alla fall läsa ut en bok på 326 sidor, en riktigt bra bok som heter 'bara inte du' är bara ett måste att läsa den! Missade såklart det första avsnittet av one tree hill säsong 8 som började idag. Får se om det går att kolla på datan, för jag måste verkligen se det! Men nu får ni lite bilder från tyskland.










1 år med världens bästa vän

Idag var det precis 1 år sen jag och Elsa träffades för första gången. Kommer forftarande ihåg den pirrande känslan i magen. Kommer ihåg hur pinsamt det var när jag stod och väntade på att du och Harald skulle komma och hämta mig för du vinkade men jag fattade absolut inte att det var du. Haha, jag bara stod där som ett stort frågetecken. När vi kom hem till snackade vi bara som om vi hade känt varandra i flera år och träffats flera gånger. Du ringde till och med en kille och skälde ut han för att han hade varit taskig mot mig, haha! Asså jag glömmer aldrig den gången vi träffades Elsa, aldrig! Det var nog den bästa resan jag gjort. Vi har träffats ett antal gånger och då när vi ses vill man bara att stunderna ska stå stilla. Man vill aldrig lämna dig vid tåget eller åka hem själv. Jag saknar dig mega mycket ska du veta. Och på senaste tiden har vi inte haft den bästa kontakten men jag hoppas verkligen att vi kommer få tillbaka den för jag saknar den och dig Elsa Josefine Hansson. Du ska veta att du är min ängel från ovan, du är en vän alla vill ha. Och jag är så lyckligt låttad att du just vill ha mig. Helt underbart sjukt. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig, mer än något annat på dena gjorden. Tro vad du vill men så är det.

Första gången vi träffades.
Du hjälpte mig att köpa min första hårförlägning. Vi åkte spårvagn utan någon anledning och du ljög om att vi skulle hoppa av någonstans så va det inte där så fick vi stå o frysa över länge, haha. Såg min första skräckfilm med dig.

Andra gången vi träffades.
Du följde med mig till skolan. Snacka om att 9;orna var fett avundsjuka på ditt unseende Elsa! Någon random liten kille frågade ifall vi var tvillingar ute i stan.

Tredje gången vi träffades.
Massa shopping och ligga på stranden, bara chilla lixom.
 
Fjärde gången vi träffades.
Vi fixade oss i flera timmar för att åka båt, där vi såg en sjukt snygg kille. Haralds pappa kunde inte se skillnad på oss. Vi var ute på 'ditt land'. Jag fick träffa din dåvarande kille.

Femte gången vi träffades.
En massa mys med filmer. Någon skrämde livet ur oss genom att knacka på fönstret och hade mask på huvudet. Vi fick reda på det om laserturken och fick panik, höhö. Du fick träffa min dåvarande kille. Vi klädde ut oss till värsta fjortisarna. Min lillebror blev sjukt ledsen (började nästan gråta) och sa ditt namn hela tiden när du hade åkt hem.


åka i massa snö till tyskland?

Ja vi ska åka i den jävla snön till Tyskland. Hur fan kommer detta gå? Vi får i alla fall hoppas på det bästa. Kommer sakna alla mina underbara vänner, speciellt Kigge.. Kommer hem igen på söndag med en stor bildbomb (förhoppningsvis) Ha ett bra slut på lovet alla bloggläsare!

Min underbaring.


Dag 12 - Mina ambitioner

Mina ambitioner är att hitta ett seriöst förhållande och få mycket bättre betyg. Inget roligt inlägg men inget speciellt roligt att skriva om iheller?
Aja nu ska jag packa sen ringa världens bästa Kigge.


sett 'älska mig' 3 gånger idag

Ja jag har sett den filmen 'älska mig' hela 3 gånger idag. Så sjukt bra film att man inte ens tröttnar på den, najs! Ska i alla fall säga till rektorn på skolan att dom borde visa den filmen för alla klasserna så att alla kan förstår hur folk kan känna sig. Det sista tjejen (Alice) säger i filmen är; Se mig när jag ropar på hjälp. Hör mig när jag söker dig med blicken. Våga visa att du bryr dig. För jag lovar, även om det är svårt att se så är det inte svårt att älska mig. Det hon säger sätter mig ömt om hjärtat. Man ska alltid ställa upp för varandra i alla lägen. (Förlåt för jag inte gjorde det för er Clara & Olivia, är så himla ledsen över det..) Men nu måste jag packa drar ju vid 9. Ska desutom sitta uppe hela natten och sova på resan ner dit för jag vill kunna snacka med Kigge den sista tiden innan vi drar, sen blir det ingen kontakt med honom förens på söndag. Kommer verkligen sakna hans röst. Jag har också tänkt på att börja göra en årsbok för 2010 och sen en för 2011 och fortsätta så e flera år. För det kan vara riktigt kul att kolla i när man blir äldre så ska bara ut o skaffa en bok sen sätter jag igång med det. Och de kommer såklrt bilder på det när den är färdig.

Jag älskar min bästa väb så otroligt mycket!



sitter här med angelica

Sitter hemma hos Angelica gumman nu. Jag hade lånat filmen 'älska mig' av Bella så vi såg den. Angelica satte på den nu igen, hon gillade tydligen den. Jag ska hem vid 9 och då ska jag o mamma se filmen. Så då har jag sett den 3 gånger idag, värt! Måste också packa inför imorron.

Här har ni en bild på min underbara bästa vän.


nyss duschat

Har nyss kommit ut från duschen. Riktigt skönt! Ska bara ta och fixa till mig sen drar jag hem till min Angelica babe. Vi ska se film o typ snacka om en sak.. Eller ja fler också såklart, haha. Bloggar mer när jag kommer hem såklart eller kanske hinner göra ett inlägg innan jag drar, vi får se.

I miss the old times whit you Angelica.


så jobbigt..

Det är så sjukt jobbigt att man kanske en dag vaknar och du inte finns där längre. Morfar du är världens bästa morfar man kan ha! Du har funnits där i hela mitt liv och varit som min pappa ända sen jag var liten. Hoppas att allt kommer bli bra snart.

Jag älskar dig världens bästa morfar!




burlöv center med mamma och dom små

Var på Burlöv Center med mamma och dom små innan idag. Mamma betalade lite saker, tack älskade mamma! Hitta mer än vad jag hade tänkt mig. Men dock ingeb bekini som jag behöver när vi ska till Tyskland till det där badlandet. Vi åker på torsdag morron så jag kommer inte blogga från torsdag till söndag, så ni är förberedda på det.

<-- puder från H&M; 49.50kr  nagelack från H&M; 39.50kr -->

Hudfärgade tights från kappahl; 59.50 kr

Tröja från stadium; 199 kr (mycket snyggare på!)



Över snygga jeans från ginatricot; 249.50 (rea)


tele med clara

Snackar i tele med Clara. Skönt att höra hennes röst igen. Måste i alla fall hitta någon som kan kolla bio med mig ikväl, hihi. Vill se 'Easy A'.


dag 11 - Detta ångrar jag

Jag ångrar verkligen det sättet jag behandlat min mamma på den senaste tiden. Jag har inte alls varit rättvis. Hon har alltid stått vid min sida. Alltid tagit hand om mig när jag mått dåligt. Köpt saker som jag vill ha. Ja allt, precis allt har hon gjort för mig! Hon skicka till och med iväg mig till en kille (Mathias) för att jag tyckte så mycket om honom men hon ville ju inte det men hon gjorde det för min skull. Kan man bli mer underbar? Nej det kan man verkligen inte! Min mamma har tagit hand om mig hela sitt liv. Ensam. Fast att hon hade det tufft när hon läste på något universitet så hade hon kvar mig. Fast att hon hade det kris med pengar och inte hade någon tid över så hade hon kvar mig. Och det är för att hon älskar mig så mycket. Och ja jag vet inte vad jag ska skriva. Ingen har fått mig känna mig så älskad mer än min mamma (och min mormor och morfar som stöttat min mamma egenom allt. Tagit hand om mig då mamma behövt jobbat och allt). Min mamma är min förebild och jag kan inte vara annat än stolt när jag berättar allt hon gått egenom för min skull. Jag har desutom en väldigt speciell relation med min mamma för jag berättar allt för henne, verkligen allt! Vill bara säga förlåt till henne, förlåt för att jag behandlat dig så illa den senaste tiden, det ska fan bli ändring på det jag lovar dig!

Mamma jag älskar dig mest på dena jorden och jag hoppas verkligen att du vet det.


inga hål!

Hade inga hål i mina tänder, riktigt skönt att höra! Men han gjorde så jag började blöda i tandköttet typ? Usch ja. Har pluggat en massa matte också minst 2 timmar så e helt slut. Blev inte riktigt färdig för jag gav upp, det var hopplöst behöver hjälp! Aja gör klart resten imorron sen är det klart med det! Jag ska inte till Elsa, sug på det för på Torsdag har vi ju 1 år tillsammans. Alltså precis ett år sedan vi träffades för första gången. Tråkigt att inte kunna vara med henne då och jag som köpt julklapp och allt, jaja. Får se vad jag ska göra resten av veckan. Familjen ska till Tyskland men jag vill inte med så jag måste hitta någonstans jag kan sova.



får inte min sömn!

Byggarna har rivit något skit precis bredvid mitt rum och det gjorde dom halv 12. Hallå halv 12 då ligger jag o sover. Så kunde fan inte sova där inne det lät som in i helvete. Förlåt för orden men det stör mig att inte kunna sova då blir jag grinig. Så jag gick in och la mig i mammas och svens säng, skönt! Idag är det tandläkaren som gäller. Är lite spänd för mamma brukar alltid följa med men nu är jag en stor tjej och ska göra det själv dena gången, hur ska det gå? Har nyss käkat och ska snart fixa till mig lite smått.


ben & jerry

Ligger i sängen o snackar med kigge, han är bäst för er som inte vet! Ligger också och äter min Ben & Jerry glass, mums!

Världens godaste glass!


nyss kommit hem från bella

Har nyss kommit hem från Bella. Vi hade det fett najs. Vi kollade först film och den hette 'älska mig' tror jag. Riktigt bra film men också väldigt hemsk! Ni som inte sett den, se den riktigt sevärd! Sen så förhörde hon mig på min fysik, och det kanske inte gick så jätte bra menmen. Nu hade jag tänkt att bara ta det chill vid datan och få tag på Kigge. Sen ska jag nog ta och kolla lite one tree hill. Inte helt säkert att jag kunde åka till Elsa på Tisdag iheller. Aja vi får se hur det blir med det.



ett tonåringsrum i mina ögon

Jag kan ju dock säga att mitt rum ser ut som en ända stor röra. Hittar absolut ingenting. Ska ta och röja upp lite snabbt bara sen drar jag hem till Bella. Hon ska förhöra mig på någon fysik sak sen ska vi kolla film och bara ha det mys. Imorron blir det att sticka till tandläkaren, buhuhu. Och innan jag drar till Elsa (på tisdag) måste jag har klippt min lugg för den är verkligen för lång!



blöblöblö

Har ingen bra rubrik höhö. Men någon frågade ifall jag verkligen plugga på nyår och nej det gjorde jag faktiskt inte. Men jag skulle gjort det men det pallade jag faktiskt inte. Haha.


dag 10 - Det här saknar jag

Jag saknar mina vänner från piläng. Mina bästa vänner går ju där och det känns förjävligt att inte kunnde säga hej till dom varje dag. Ge dom en kram varje dag. Inte ens kunna snacka om vad som hänt varje dag. Och nu ses vi inte ens en gång i veckan. Vill bara att allt ska vara som det var innan, men tyvärr..

Jag saknar & älskar er mina underbara vänner!





<--- alexandra      felix --->  haha :(





Otroligt gammal bild på mig och elin!



vaknade för en stund sen

Ja så sant som sagt. Jag vaknade för en liten stund sen men inte så konstigt för jag låg o snackade i tele med Kigge till klockan 5 eller halv 6. Men idag ska jag inte göra något speciellt. Är ju så sjuuukt trött asså! Fick inga bra bilder på raketerna iheller för det gick ju så snabbt men kan lägga in någon i alla fall. Hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig nyår. Själv hade man det till halv tio då Louise stack..

Kvällens klädsel
Linne från vero moda
Kjol från H&M
Strumpor från ginatricot















RSS 2.0