17.26

Mådde inte alls bra igår, därför jag inte bloggade. Hade feber en stund men som tur var så gick den över.
Nu hade jag tänkt sätta på one tree hill för vi har forftarande inga läxor, toppen!
Imorron så ska vi till ungdomsmotagningen i lund. Och min mamma är inte hemma. Och hon är min vecka klocka så jag dealade med min klassföreståndare om att jag kunde åka direkt från Lomma till Lund, och det gick hon med på great! Så blir att kunna sova lite extra imorron, riktigt skönt faktiskt. Så imorron har jag bara två lektioner efter ungdomsmotagningen.
Aja vi hörs senare, om jag har något vettigt att skriva!


mascara fri dag i skolan

Sista lektinen var inställd idag så det är därför jag är hemma så tidigt. Jag hade också en mascara fri dag idag i skolan, kändes annorlunda men ändå skönt. Nu hade jag tänkt mysa ner mig i sängen med mitt underbara täcke, kolla one tree hill och äta mackor.


spotless overnight

Sitter just nu i min säng och hade tänkt kolla igenom lite bloggar innan jag lägger mig. Har också tagit på min 'spotless overnight' på mina finnar som jag har över natten. Den är faktiskt väldigt bra för när man vaknar och tar av den tårkade krämen så har det bara blivit skorpor som man kan ta av (ifall man har klämt finnarna, annars vet jag inte för jag klämmer alltid mina...). Rekomenderar den i alla fall!




är detta början på jordens undergång?

Dom flesta av er har säkert sett filmen '2012' som handlar om jordens undergång. Och när jag såg på filmen så trodde jag verkligen inte att jorden skulle gå under just år 2012. Men idag så sa en klasskamrat till mig något väldigt smart, att det sägs att det som nu händer i Japan är början på jordens undergång. Och då började jag bli skraj, för det kan ju verkligen vara sant.
Men vad tror ni, kommer jorden gå under 2012?



sjukt trött

Är riktigt trött och slö idag. Nu ska jag bara städa upp på mitt rum och sen lägga mig och kolla one tree hill o äta en massa mumsiga nötter.




pizzan blev super god!

Pizzan jag och Sara gjorde blev riktigt god! Vi har nu gjort klart både våran film och power point. Fast Sara åkte hem för 40 min sen så jag fick fixa det sista själv. Men vi är nöjda så det är bra. Nu hade jag tänkt mig att lägga mig i sängen och lyssna på NRJ och kanske ringa någon, hihi. Vi hörs imorron!


göra pizza med sara

Nu ska jag och Sara sätta igång och göra pizza. Kommer bli jätte gott (hoppas vi). Vi måste dock filma allt för det är till hemkunskapen. Aja nu är det nog dax att sätta igång, bloggar mer senare!


hemma från angelica

Är nu hemma från Angelica och ska hoppa in i duschen. Blir inga mer inlägg idag men imorron börjas det med bra uppdatering igen!

Angelica!


folk från släkten här

Har haft det riktigt kul hos Vitoria. Vi va ute med hennes polare och bara chilla.
Just nu är folk från släkten här just nu och vi har precis ätit. Snart ska vi käka tårta också, mums. Senare drar jag mig hem till Angelica och sover där, kommer bli super mysigt!


jag är verkligen kass på detta!

Känner att jag verkligen är kass på att uppdatera. Men denna veckan har varit ganska kämpig, fått sitta uppe till 3 på nätterna för att fixa saker till skolan. Och i helgen kommer jag inte blogga alls, eller kanske ett inlägg om dagen ifall jag har tillgång till data!
Helgens planer är att sova hos Vitoria idag till imorron. Sen imorron kommer släkten för att fira mig, bättre sent än aldrig! Och från lördag till söndag ska jag sova hos Angelica. Så det blir en proppfull helg som vanligt, men så gillar jag det!
Nu ska jag bara städa, packa och fixa mig sen blir det att ta bussen till Vitoria.

Söta Vickan på bild!


plugga till so:n

Asså förlåt för att det har varit så kass uppdatering denna veckan. Men till helgen ska jag försöka bättra mig! Men det är så jobbigt nu när man har så mycket i skolan som måste göras. Menmen, nu hade jag tänkt att kolla igenom so:n som jag har prov på imorron (vi flytta fram det en dag till) sen blir det att sova för jag är sjukt trött i och med att sov fyra timmar inatt.


inte så mycket bloggande idag

Snackade nyss i tele med Elsa och ska snart ta och börja plugga. Måste också skriva min klart min saga i svenskan. Så jag kommer inte blogga något idag iheller typ. Men en superglad nyhet är att dom har tapserat färdigt i vårat vardagsrum och det är super snyggt!


inget bloggande imorron

Kommer inte blogga över huvud taget imorron för jag har två prov på tisdag och svenska inlämning på onsdag så jag har verkligen ingen tid. Men är tillbaka igen på tisdag om inte då iheller så lovar jag att jag bloggar igen på onsdag!


underbara vicki!

Har haft två helt underbara dagar med Vicki. Igår så stack vi hem till Henke och va med han o Adam. Sen drog vi hem vid 11 och satt vid snyggast.se chatten, haha. Och imorse gjorde vi nudlar och kollade på sex and the city 2, riktigt grym film! Nu blir det en massa plugg för min del men vi hörs senare.

Favorit låten just nu


svar på kommentar #9

Jenny om till pappa och gittan idag:
Vilken victoria?:)

Svar: hon heter inte Victoria utan Vitoria och gillar att kallas vicki. Jag träffade henne förra helgen hos en tjejkompis.


Anna om till pappa och gittan idag:
Hej!
Tycker din blogg är jätte bra, kan du inte berätta om hur det va på jägers för har tänkt att åka dig men vet inte hur det är, och vem åkte du dit med  ?

Svar: Hejsan!
Tack så mycket!
Det var sådär tycker jag. Inte som jag trodde men ska ge det en andra chans nästa gång. Åkte dit med tre killkompisar men nästa gång blir det att åka dit med ett tjejgäng!


till pappa och gittan idag

Somnade direkt igår, haha. Hade poppat popcorn och allt men det åt jag ju inte.. Aja jag håller på att fixa mig nu för vid halv 4 åker jag till pappa och Gittan. Sen vid 7 drar jag mig hem eller till Vitoria för ska sova över med henne ikväll. Vet inte om det blir så mycket mer uppdatering ikväll.. Men vi får se.

Ulrika (ingen du känner men följer din blogg, jätte fin e den!) om 01.59:
Var har du varit eftersom du kom hem så pass sent ? :)
Hoppas du har haft en rolig kväll !
Kram

Svar: Tack så mycket!
Jag var faktiskt på jägersbo, haha.
Kram


01.59

Kom hem för drygt en timme sen och är sjukt trött. Ska nu bädda ner mig i sängen och kolla på one tree hill. Vi höres imorron! 

mina wesc hörlurar

Har fått några komentarer där det är personer som undrar vart jag köpt mina wesc hörlurar. Och dom fick jag faktiskt i födelsedagspresent så vet inte riktigt var man kan köpa dom i affärer men på den HÄR hemsidan finns dom i alla fall att beställa. Och där kostar dom 500kr.

Bilden har ni sett innan


nu blir der fixa på rummet

Nu ska jag ta och fixa upp på mitt rum, det är sjukt stökigt! Sen måste jag ta och plugga lite för alla våra prov och inlämningsuppgifter flyttades till nästa vecka. Aja efter allt detta tråkiga så blir det att träffa Henrik och Gustav.


hemma från henrik

Kom hem från henrik för en stund sen. Har haft det riktigtriktigt kul! Var länge sen jag träffade dom sen senast så det var riktigt härligt. Kommer antagligen va med dom imorron igen, tummen upp för det.
Nu ska jag skicka iväg min fysik lab till min lärare och sen hoppa in i duschen. Hörs imorron!

Bild på Gustav


hos henkebooi

Sitter hos Henrik med Vicki och Gustav. Skönt att alla våra läxor till imorron är framflyttade till nästa vecka! Aja bloggar mer sen när jag kommer hem.

 


alexandra tippsar


Jag tippsar om min eyeliner. Den är riktigt bra och kletar sig inte så fort man rör den. Den kostar 95kr och den finns att köpa på kicks. Den finns säkert på flera andra ställen men på kicks vet jag att dom har den. Jag har för mig att den också finns i brun men jag andvänder den svarta.


va du också med och tävla!

Jag är med och tävlar på en blogg om en palett ögonskuggor med 88 färger. Va du också med och tävla!
Här kommer du till tävlingen; http://hiilen.blogg.se/2011/march/tavling.html


internet tillbaka!

Nu är äntligen mitt internet tillbaka, riktigt skönt! Aja inte mindre läxor idag i alla fall så jag tänkte sätta igång direkt. Men jag bloggar mer senare ikväll.

mvg om sitter på mammas data:
e du dum? hawaii är inget land. Det tillhör USA. Märks att du inte har mvg i geografi!

Svar: haha, vem bryr sig? Det sitter inte ihop med USA;s land så jag får väl kalla det var jag vill? Och varför skulle du bry dig om jag har mvg i geografi eller inte och vem har ens sagt att jag är duktig eller vill ha mvg i det ämnet? Blir störd på såna här onödiga kommentarer och om du nu stör dig så mycket på mig och bara vill klaga så kan du ta lika gärna ta och sluta läsa min blogg!


ny säsong av desperate housewives!

Nu har jag gjort klart min uppsats och ska kolla på första avsnittet av den nya säsongen av desperate housewives. Sen blir det att ta en snabb dusch. Vi hörs mer imorron!


sitter på mammas data

Sitter och skriver på min engelska uppsats om vart jag vill åka i världen och jag valde Hawaii. Det verkar verkligen vara ett spännande land att besöka. Så sitter på mammas data och letar efter sevärdheter på Hawaii men man hittar inte så mycket.. Mest vulkaner och vattenfall, haha. Aja nu måste jag fortsätta med min uppsats men kanske uppdaterar mer senare.

Underbart land! (google bilder)



Wailua Falls Kauai Hawaii


problem med internet!

Vi har riktiga problem med vårat internet, telia har lagt av det helt. Så jag ville bara säga att bloggen kommer ligga nere tills det är fixat och jag vet inte hur länge det kan ta men kika in lite då och då! Och såklart kommer jag blogga vid dom tillfällena jag får!


angående mailet från någon ''modellagentur''

Ligger i Saras soffa nu och kollar på film. Vi har sett en massa filmer igår också. Ska inte skrivanågot lång men jag ville bara ta upp det med modellagentur saken jag fått några komentarer om. Det är ingenting, jag tror det är fake också för jag kolla upp numret dom skrev i maielt dom skickade till mig och det var till någon tjej i malmö. Ville bara att ni skulle veta det. Men nu ska vi fika.

Lite av dom filmerna vi sett




hos my

Sitter nu hemma hos My och öser på med musik på hennes data. Vi ska fixa oss sen dra till Lödde där hon träffar stina och jag Sara. Som sagt så blir det inget bloggande i helgen tyvärr.

Söta My!

 


blir inget bloggande i helgen

Så nu ska mamma göra en fläta i luggen på mig medans jag pluggar so:n. I helgen kommer jag nog inte blogga överhuvudtaget. Ska va med My imorron och kolla prao plats. Sen ska jag träff Sara på center syd och handla present till Stina och sen sover jag hemma hos Sara från fredan till lördan. Och på lördan har Stina sleep over för några tjejer så där sover jag från lördan till söndan. Sen vet jag inte när jag kommer hem på söndan men det blir i alla fall uppdatering då.

Jens Nilsson  ([email protected]) om 16.39:
Hej Alexandra.

Har försökt nå dig via e-mail men du har inte hört av dig.

Var vänligen svara så fort du kan.

MVH Jens Nilsson

ModellingKonsultAb.

Då kollar jag min mail så står det ett helt annat namn där, haha kan det bli mer fail?


störigt

Det är så sjukt störigt att varje gång jag kolla på one tree hill eller min data varit på 'för länge' så stängs den av. Så måste man vänta lite tills man kan sätta på den igen så sen har svalnat lite, åhhh blir så störd på det! Aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa, plugga och packa.

Sakna sakna sakna turkiet!


sorry

Har inte orkat blogga därför det har varit dålig uppdatering. Vet inte vad jag ska skriva om iheller för den delen. Men nu ska jag käka mina nudlar och dricka min multi drick medans jag kolla på one tree hill avsnittet sen i söndags.


16.39

Snart blir det att äta semla. Tycker inte om det så mycket, menmen.. Ska också plugga engelska sen har jag inga mer läxor denna veckan, sjukt najs! Så det blir antagligen att kolla one tree hill ikväll. Fick också VG+ på mitt hemkunskapsprov!

anonym :)! om väntar forftarande på angelica:
tvärtom , inte bra med kolhydrater haha ;)

Svar: Där har du halvt rätt. Om man behöver energi ska man äta kolhydrater och det var precis det jag behövde. Så det är okej om man äter varierad kost och det gör jag :)


mysiga dagar med bästa vän

Jag och Angelica beslöt oss för att kolla på bio när vi kom in till Malmö så vi gick in och köpte biljetter till 'min låtsas fru'. Det var en riktigt bra film! Köpte också ett svart linne från ginatricot. Men nu ska jag kolla igenom min religon läxa till imorron och sen lägga mig.


kolla klart på filmen

Både jag och Angelica somnade till filmen igår så vi hade tänkt kolla klart på den nu. Desutom åt vi inte våran kladdkaka igår iheller (hemskt!) så vi har den att mumsa på i resten av filmen. Aja bloggar mer senare


ett måste enligt mig!

Kolla min bästa väns blogg och gör hennes dag! Haha, men kolla hennes blogg för den är sjukt bra och intressant!
http://angelicaaholmstedt.blogg.se/

Sååå damn vacker!



med angelica

Sitter nu här med Angelica och vi ska snart upp till ica och handla chokladpudding, mums! Vi har också 3 filmer vi ska se ikväll mysigt. Imorron hade vi tänkt dra in till malmö och hitta på något kul. Aja vi hörs senare.



väntar forftarande på angelica

Angelica har i alla fall vaknat, yaay. Men sitter forftarande och väntar på henne. Och för att fördriva tiden så kollar jag på one tree hill och ska käka mina makaroner. Haha de blev lite mycket, men bra med kolhydrater ju!


ätit frukost för första gången på länge?!

Vaknade för en stund sen och har faktiskt ätit frukost för första gången på länge, haha duktigt. Nu väntar jag bara på att Angelica ska smsa mig och sen komma hit, yaaay. Men nu har jag tänkt att kolla på one tree hill för är helt slö och trött.

Det var ju någon som tyckte att jag andvände väldigt mycket mascara. Så jag tog en bild på mitt öga med och utan mascara.


föna håret och så

Har nyss duschat mitt hår. Kände att det behövdes. Snart ska jag sätta på en film, funderar på att se 'i taket lyser stjärnorna' men vet inte än.. Aja kommer inte på mer att skriva men imorron kanske det kommer upp en frågestund så håll utkik!



shoppingen med mamma


Från skopunkten

Från skopunkten

Från skopunkten

Från whoops

Från whoops

Från H&M

Från H&M

Från H&M

Från H&M

Från ginatricot

från ginatricot

från ginatricot

Från ginatricot

Från newyorker

Från newyorker

Från newyorker

Från newyorker

Från bikbok

Från bikbok

Från bikbok

Från bikbok

Från bikbok

Från bikbok


älska shopping!

Kom hem från shoppingturen med mamma för en timme sen ungefär. Det blev en massa shopping (happy). Kommer bilder på det jag köpt senare.


nu drar jag och mamma iväg

Nu drar jag och mamma iväg på våran shopping runda. Först åker vi till Nova Lund och sen blir det att åka till Entré!



nya medel för hyn

Jag råkade somna igår när jag nattade mina syskon, verkar som att man måste somna för att dom ska kunna göra det. I alla fall så vaknade jag för en halvtimme sen och ska nu städa på mitt rum. Runt 11-12 ska jag och mamma dra på en shoppingrunda (som var min födelsedagspresent). Ska bli riktigt kul att bara få ha mamma en hel dag för sig själv. Bloggar antagligen innan jag sticker.

Igår så bad jag mamma köpa några nya medel för min hy, har testat så många nu men ingen verkar funka. Såg på Emmas blogg att hon hade testat en som heter 'Acnicyl' och sa att den funkar utmärkt så mamma köpte den. Nu återstår det bara att se resultatet.
Har både rengöringsmedlet och krämen.


planer

Ojojoj, råkade somna nästan direkt efter sista inlägget jag gjorde igår, woups! Men engelsk provet kändes i alla fall bättre än igår. Nu har jag precis gjort min träning och ska snabbt hoppa in i duschen. Här kommer också helgens planer snabbt och slarvigt. (Har desutom studiedag på måndag, wiie!)

Fredag (ikväll): ska jag passa mina älskade syskon. Vi ska bara vara hemma och kolla film o ha det mys. Som ni själva förstår så kommer jag inte blogga förens mamma och Sven har kommit hem ikväll.

Lördag: Ska förmodligen ut och shoppa med mamma (gammal bild!).

Söndag till måndag: Sova över med Angelica.


bilder i profil

Har inte läst mer än två sidor i engelskan, hur svårt kan det vara egentligen? Måste verkligen släppa datan ett tag och fokusera på engelskan, men svårt är det..
Jag har märkt att jag tycker om att ta bilder på mig i profil, haha konstigt.







17.47

Fick ta en timmes senare buss idag, så sjukt drygt! Men har i alla fall varit hemma i ungefär en timme nu och gjort ingenting. Har inte tid att blogga mer nu iheller för jag måste läsa igenom lite kappitel i engelskan som vi får har prov i imorron.

Varför döper man en engelskabok till 'happy'?! Man blir verkligen inte glad av att läsa engelska!


dear john

Kollade nyss klart på dear john. Det var verkligen allt jag hade förväntat mig. En riktigt bra film med mycket känslor, det rekomenderas verkligen! Nu ska jag ta och kolla på ett one tree hill avsnitt innan jag går till sängs.


Anonym om svar på kommentar #8:
vilken kanal går one tree hill på?
och vilken tid ?????

Svar: Säsong 8 går klockan halv 5 på söndagarna!


lagt upp ett träningspass

Var ute och sprang innan och sen gjorde jag styrketräning när jag kom hem. Gud vad det känns skönt att träna på något sätt! Så nu har jag faktiskt lagt upp ett träningpass för mig (kommer längre ner..). Nu gäller det bara att hålla det och det hoppas jag att jag ska klara! Nu hade jag tänkt att städa upp på mitt rum och sen sätta på en 'dear john'. Verkar vara en toppen film så förväntar mig väldigt mycket av den. Desutom har jag en läxfri dag idag som ni kanske märkt, att jag inte ska göra något som har med skolan att göra på hela dagen. Är ganska bra att ha det ibland så man inte blir allt för stressad och så.

Detta ska jag göra minst 3 gånger i veckan och styrketräningen så ofta jag kan!


alexandra tippsar

Har nyss kommit hem från skolan och gjorde en tunnbröds macka. Jag är riktigt beronde utav det! Ska snart skynda iväg på en privat sak. Sen hade jag tänkt vara duktig att dra ut o springa en liten stund och sen en massa styrketräning. I och med att jag måste gå upp och har gjort det också så vill jag ha en fin och vältränad mage ingen som ser ut som en bulle, haha.

Har skaffat en ny kategori också. Så idag tänkte jag tippsa er som tycker om tunnbröd precis som jag.

Först så tar man ju såklart smör på

Sen tar man keso (Något jag också älskar!)

Sen tar man helt vanligt örtsalt

Sen rullar man ihop den och är då färdig till att äta!


svar på kommentar #8

Anonym om sjuk:
Har du kille just nu ? :)
Gillar din blogg as mkt !!!!!!!

Svar: Tyvärr så har jag ju inte det. Letar fortfarande efter den rätta.
Hihi, tack så mycket!


sjuk

Ligger hemma med feber. Inte så kul menmen. Ska ta och äta något nu och sätta mig framför tv;n. Sen blir det att plugga till engelska provet.

Myskläderna på!


RSS 2.0