1 månad med älskling!

Idag har jag och William 1 månad tillsammans, grattis till oss höhö. Synd att vi inte hinner träffas bara för han praoar, menmen får träffa Hannah istället. Hon ska hjälpa mig att plugga för ja jag e lite trögfattad så behöver extra undervisning, haha. Nu ska jag faktiskt kolla på gårdagens avsnitt av paradise hotel för såklart så missade jag det, riktigt störande! Aja bloggar mer senare.

Haha agritionsproblem, men jag älskar dig ändå!


:'(

I förra veckan så dog min kanin. Hemskt utan han. Men han blev i alla fall gammal och han var ju trots allt sjuk så han har det mycket bättre där han e nu. Min älskade Snövit, du kommer föralltid finnas i mitt hjärta, jag älskar dig!


internet tillbaka!

Yeeeey, nu änltigen har jag fått mitt internet tillbaka! Sov hos William från igår till idag, mysmys. Sen stack jag och Bella till dansen idag, ovanligt kul faktiskt? Haha. Har inte så jätte mycket mer att skriva just nu faktiskt. Har tre omprov dena veckan men jag ska försöka blogga så mycket jag kan!

Alexandra

Lovisa


hos elin sötan

Sitter hemma hos Elin och ja hon om nyss från duschen. Sov hos henne igår tills idag. Fan va det var varmt, lukta pizza, haha.. Snart (alltså när vi fixat oss) så drar vi till Burlöv center och ja kollar runt på lite saker. Jag ska bland annat köpa puder och ett nyss linne. Kanske en mascara om jag hittar en bra, höhö. Sen tar vi väl en fika och ja bara har det allmänt mys. Ikväll så drar jag hem till William och sover där.
Juste Sven skulle fixa internetet i helgen så då kan jag börja blogga regelbundet igen, wiiiie.
Fett gammal bild, men lika söta andå!
Älskar dig underbaring.


chaaaa bloggisch

Sååå ja, nu kan jag göra ett inlägg. Men bara ett för vi har inte fått tillbaka vårat internet.. Snacka om att jag stör mig på det asså! I alla fall så har William sovit här sen i fredes, har varit sjukt mysigt! Igår stack vi hem till Elin och chilla lite där, hennes päron hade fest, silket liv asså! Just nu sitter jag och skriver på min engelska uppsatts och är riktigt trött. Men nu måste jag fortsätta för den ska skickas till henne idag! Ha det bra allihopa så hörs vi igen, när vet jag inte menmen, haha.


inget internet på ett tag

Sitter hemma hos My nu. Vi ska snart dra oss till skolan, kuuuul. Jag ville bara säga att i och med att vi bygger hemma hos oss så har dom dragit ut internet. Så jag kommer inte kunna blogga tills det är fixat.


engelskaprov

Sitter här med min smothie och måste ta o öva på engelskan som jag har prov på imorron.. Hoppas verkligen att det går bra på detta provet, för det kan man väl inte säga att det gick i matten, höhö.


snygga byggkillar vill man ju ha!

Idag så började dom äntligen på att bygga på vårat hus. Hade förväntat migg att det skulle vara så snygga killar med vältränade kroppar ni vet såna i filmer? Men nej.. Det var ett gäng gubbar, haha. Blev faktiskt besviken, höhö. Menmen, hoppas dom fixar till huset bra i alla fall.

Muuuums, en sån byggare vill man ju ha!


off to school

Nu drar jag mig till bussen. Bloggar mer senare när jag kommer hem!


ny header

Ja nu har jag fixat ny header, är inte så värst duktig på det menmen. Var riktigt trött på den gamla. Har tittat på två filmer innan o tänkte sätta på en till. Ska fixa lite annanas och smälta choklad o ha det medans jag kollar filmen, mums! Imorron blir det att åka till min farbror o äta lunch där med min kusin som jag inte träffat på flera år så det ska bli kul och spännande. Kollade igenom en massa gamla bilder innan också, så här kommer några.















14.27

Sitter här och ska plugga lite på franskan. Hade tänkt kolla igenom en massa gammla fotton sen från när jag var liten, alltid lika roligt.
Elsa åkte ju hem igår, det blev ett sorgligt avsked, speciellt min lillebror på 2 år började gråta, awh så sött var det! Men ja saknar henne redan. Men vi ses till Jul i gen, ska bli skönt, och då är det jag som åker till Göteborg wiiie.

Elsa Josefine Hansson du anar inte hur mycket du betyder för mig. Dagen vi träffades så förändrades hela mitt liv. Jag träffade min aldra bästa vän. Så där se ni man kan få dom aldra underbaraste genom internet. I alla fall, jag älskar dig så sjukt mycket min aldeles egna ängel från ovan.


william stack nyss

Ja William stack nyss och jag e sjukt trött. Nu ska ja ta bort sminket, lägga mig i sängen kolla paradise hotel o tjocka mig med chips! Bloggar mer imorron.

I miss my angel.


villvillvill!

Vill så gärna flytta till Bjärred. Har hittat världens perfektaste hus. Har precis så många rum som vi behöver plus fler. Åhhhh, vad jag hoppas att vi flyttar asså! Hade varit en stor dröm som gått i uppfyllelse..









vänt om dygnet

Jag och Elsa har ju verkligen vänt om dygnet! Det är inte så bra, men jaja. Sånt händer. Nu hade vi tänkt värma våra pizzor och kolla klart på beck filmen som vi somnade till igår. Imorron åker min bästa vän hem, känns piss.. Men nu ska vi utnytja den sista dagen tillsammans med en massa mys!


gråt film

Jag och Elsa är så slöa så vi satt på en film till och dena gången blev det en riktig gråt film. Dagboken. Den är faktiskt riktig bra!
Känner att jag bara skriver saker om vad jag gör hela tiden, kan bli lite tråkigt att läsa ju. Så vet ni något jag kan skriva om? Så släng in en komentar!



hej frukost

Nu sitter jag och Elsa här i sängen och käkar frukost. Det blev kladdkaka med smothie. Hihi, lite gott måste man ju ha ibland! Men nu har vi tänkt kolla på en film o sen ska vi köra 'fjortis tema' idag. Alltså göra oss till två stora fjortisar och sen ta en massa bilder som förhoppningsvis kommer in här på bloggen.


vakna nyss

Jag och Elsa vaknade nyss. Hon satt tydkligen uppe klockan 7 då min mamma också gick upp för att hon skulle till jobbet, läskigt. Själv somnade man under filmen, prescis som igår.. Nu ska vi snart ta o fixa oss sen drar vi in till Bjärred.

Det blir väldigt mycket cambilder för att ja min kamera e ju fortfarande isönder.






novA MED BEBIS

Jag och Elsa kom in till Lund vid halv 7 så det blev inte så mycket tid där inne. För nova stängde klockan 8. Jag handla present till William, men jag kan ju inte skriva vad det var för då blir det ju inte så kul för han, haha. Jag och Elsa handlade i alla fall godis för 106 kr så nu har vi så det räcker ända tills på fredag. Nu ska vi ta o kolla paradise hotel sen sätter vi på någon film och bara tar det lugnt. Imorron så sticker vi till Bjärred o träffar William o Anton så det blir nog inte så mycket bloggande.

Elsa, du lyser upp min dag mitt hjärta.


nördar.se

Jag och Elsa ligger här i sängen och nöördar oss med våra datorer. Haha, men snart måste vi faktiskt dra oss upp och fixa något att äta. Sen måste jag verkligen duscha innan vi sticker in till Lund. Eller ah vi ska till Nova Lund men samma sak, haha. Måste köpa present till William som fyller år imorron och Elsa känner ett stort behov av att köpa en ny tröja så vi kommer väl gå runt i lite affärer också.


RSS 2.0