trååååk

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag e sjukt trött? Har sån lust att bara lägga mig i sängen o sova! Men nej jag ska göra engelska, såååå kul. I helgen ska jag o Bella fotta. Ska bli fett kul asså! Så då kommer det en stor bildbomd. Och sen funderar jag på att ha en frågestund, vad tycket ni?


15.23

Nu ska jag snart dra iväg och ta bussen till flaskposten (i lund). Idag hade jag ju fysik prov. Hoppas det gick bra, måste i alla fall få ett G annars e det ju fett pinsamt, haha. Men jag har svårt för fysik det bara e så. Så mycket att lära o det e jag ingen höjdare på. Bloggar mer när jag kommit hem.


22.24

Nu ska jag kolla vems som går vidare till kvalet i idol. Hoppas på Daniel och Minnah. Smsade faktiskt o rösta på Daniel för han e så söt o sjunger så bra, hihi. Men Alice är min absoluta favorit och hon ska vinna hela skiten!
Idag hade jag första gången på konfan, det va helt okej, roligare o bättre än vad jag hade tänkt mig. Hoppas det fortsätter så.



det får inte vara sant..

Om det händer då hänger jag med. Utan dig finns det ingen alexandra. Behöver dig vid min sida varje dag för att kunna leva. Du är allt jag har kvar..
Snälla låt henne stanna kvar.


fyyysik

Håller på med fysiken. Roktigt tråkigt är det asså! Skriver ner lite frågor om det på siderna så blir det enklare att lära in än att läsa från boken bara så. OCh jag har idag o imorron på mig, så har lite smått paaanik.



dagens klädsel

Kommer inte att blogga på hela dagen idag eller på hela dagen imorron för jag har ett stort prov i fysik på torsdag. Men efter det kommer jag blogga igen. Nu ska jag dra till skolan och här får ni en dagens klädsel bild.

Jeans från bikbok.
T-shirt från H&M.


älskaälskaälska!

Jag älskar verkligen mina flätor. Tycker att jag passar såååå mycket bättre i dom än utan. Och att slippa ha en del av håret framme vid ögonen e ju super skönt! Ett stort tack till Hannah som gjorde dom. Blev mycket bättre än förra gången faktiskt. Riktigt fint gjorda. Men nu ska jag ta o göra vid mig sen kolla vem som går vidare till fredagsfinalerna i idol.



färgning och flätning med hannah

Nu sitter jag här och Hannah gör flätor på mig. Ni vet dom på sidan, skit snyggt! Vi har också färgat Hannahs hår. Ska snart föna det o se hur det blev.
Jag och Hannah funderar på att sticka till nästa jägers, om det bli av så kommer det bli B-Ä-S-T!

Jag älskar dig min vackra unge!



shopping med världens underbaraste olivia

Har nyss kommit hem från dansen. Riktigt kul är det asså! Något jag verkligen kommer satsa på. Nu ska jag duscha och sen blir det att fixa färdigt med byrån. Riktigt jobbigt att man inte kommer fram på mitt rum så det måste fixas idag!

Idag var jag ju och shoppade med Olivia baby. Här kommer bilder på det jag köpte.

knästrumpor från ginatricot; 79kr

Zebramönstrad ring från JC; 39kr

Vit t-shirt från H&M; 99kr

Vit halv t-shirt från H&M; 99kr

Vit tröja/tjocktröja (finare irl) från bik bok ; 249kr

Jeans (skit snygga på!) från bik bok; 499kr

Vita skor från skopunkten; 399kr

Svarta skor från din sko; 399kr


11.01

Vaknade för en stund sen. Har nyss käkat frukost och ska fixa mig nu. Olivia kommer om drygt en timme och då måste jag verkligen vara färdig för hon kan inte komma in på mitt rum för det ligger träbitar precis över allt.


hemma från ikea

Så nu har jag äntligen kommit hem från IKEA. Köpte en massa fint. Prydnadsaker och så. Nu ska jag städa och sen ska jag själv försöka fixa upp byrån om jag vågar, hihi. Bilder på hur det blev får ni nog imorron om jag hinner för imorron ska jag till Nova lund och shoppa med Olivia sen är det dans.


börjar bli tråkigt att blogga

På senste tiden har det blivit väldigt tråkigt att blogga. Vet ju inte ens vad jag ska blogga om. Så om jag ska fortsätta ge förslag!

Mormor och morfar har nyss varit här. Härligt att få träffa dom för det var ett tag sen. När Lovisa har kommit hem från sin simning så sticker antingen jag och mamma eller hela familjen till IKEA. Jag ska köpa ben till sängen, såna rullande plast låder man har under sängen så jag får mer ordning för allt ligger verkligen på golvet. Sen ska jag också köpa en byrå.

En sån tänkte jag, kommer bli super fint!


ett måste!

Mathias är feeeeett knas! Haha att webba med han e ju riktigt underhållande kan jag ju bara säga.

På söndag drar jag och Olivia till Nova lund och shoppar niiiice. Ett måste är den här tröjan från Bikbok, riktigt fin är den!


20.13

På tal om det andra inlägget så tycker jag att det e dyrt att åka, för jag åker buss väldigt ofta, o det betyder ju inte att ni också måste tycka det. Och jag har busskort, men det kostar det också. Och sen var det en tjej som heter Sannie som sa att skånetrafikens tåg ofta är sönder eller riktigt försenat och det håller jag verkligen med om!

Förlåt för att jag inte bloggade igår föresten men jag hade så mycket läxor och sen var jag ju på flaskposten också. Missa dom första bussarna för jag råkade somna hemma, hihi. Så kom en halvtimme sent menmen. Idag har jag varit i skolan sen har jag faktiskt passat mina småsyskon när jag kom hem. Sjukt gulliga är dom, haha men ganska störande ibland. Fick 100 kr för det. Nu ska jag snart äta o kolla idol. Heja Alice!

Ni är bäst mina sötnosar!

Några bilder Lovisa tog.





dagens hiss & diss


Jag hissar NRJ morron med Knappen & Hakim. Så himla sköna killar asså! Och att vakna helt sliten sen sätta på radion och höra dom, då blir man bara så pigg och glad.


Jag dissar att det ska kosta så mycket att åka buss. Lixom bara från Lomma till Lund kostar det 17 kronor. Palla betala så mycket för 15 min.


BABY BABY

BABY BABY BABY BABY BABY, JUSTIN BEBER, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, Olivia det e fan inte bra! Bara jag och Olivia som fattar, hihi.

Tycker att bilder passar in.
Och den e faktiskt med i våran samhällkunskaps bok, guuuulligt!



fridrott, inte min grej

Kom nyss hem från skolan. Har varit en lång dag. Hade i alla fall idrott sista lektionen och vi hade fridrott. Vi hade längdhopp och 100m. Jag suger verkligen på fridrott! Har gått på det innan, men det e absolut inte min grej! Men nu ska jag ta något och äta o plugga lite.


i miss you, i miss us.

Saknar tiden så det var du och jag mot världen.
kommer du ihåg?


























19.41

Snart är det idol och innan det så måste jag hinna göra en sak. Så det får jag ta o göra nu. Sen så ska jag tvätta av håret o läsa klart 'mika vs mika'. Idag har jag ju varit med Bella, ja vi bara tramsade som vi alltid gör o snacka typ, haha.

Jag och Olivia älskling i skolan.


hos bella

Sitter här hos Bella baby. Blir inget långt inlägg för hennes internet är helt konstigt, så det laggar fett mycket. Men jag bloggar mer när jag kommit hem.

Världens vackraste!



dagens klädsel

Svart tröja med spets ärmar från H&M
Blåa jeans från weekday.



grym!

För er som gillar att läsa dikter så kan jag tipsa javiers blogg. En massa fina dikter som han skrivit och dom är riktigtriktigt bra!

Här är en av hans dikter.

"Jag lovar, allt blir bra nästa gång."
Du har fel, för det här slutet på denna sång.
Chanserna du har fått har varit många.
Och likaså de sömnlösa nätterna, kalla och långa.

Jag har låtit själen min lida.
Och du har dina ord fått vända och vrida.
Tills de passar perfekt, sida vid sida.
Och till sist har du dina lögner fått sprida.

Osäker och rädd som jag varit,
Har jag otaliga nederlag fått erfarit.
Men inte längre, du har fått din chans.
Och helt ärligt, så har du förlorat all din glans.

Inga tårar ska för din skull fällas.
Inga fler frågor i osäkerhet ska ställas.
Ut ur denna otäcka dimma ska jag skina.
För min kärlekens brunn ska aldrig sina.

Så, utan någon som helst ånger.
Ska jag dig, inte ge, några fler gånger.
Och glömma alla lögner och alla hot,
För den sång du sjöng, började med en falskhetens not.


Vem har inte tråkigt när man pluggar?








bläh på fanska

Nu ska jag sätta igång med min franska. 12 glosor tills imorron som jag inte ens titta på. Skit bra. Sitter också och lyssnar på dena godingen. Riktigt grym är han!


laaat

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Dagen har varit helt okej, tråkigt med regn såklart. Har hört att snön ska redan börja komma i Oktober, kan det verkligen vara sant? Hoppas i alla fall inte det! Snö vill man ju ha på julafton! Funderar på att göra nudlar o sätta på en film. Har blivit värligt laaat utav mig på den senaste tiden, kollar alltid film. Får se vad som händer är i alla fall riktigt hungrig nu så jag ska ta något att käka, vi hörs!


läggdags för min del

Har precis kollat klart på 'White chicks'. Seriöst en av dom bästa filmer jag sett, se den! Men nu är det dags att gå och lägga sig. Skola imorron ju. Och ja plastpappa har inte hunnit fixa min cykel så jag får gå till skolan hela veckan, skojigt.


dansdansdans

Var nyss på dans med Bella och Angelica. Ja den första hip hop/brake gick ju inte så bra. Ingen av oss kan ju stå på huvudet o sånt, sen var det bara killar så det var inte så kul. Sen testade vi ju också street/jazz och den var riktigt kul! Så den blir det, i alla fall för mig tror för Bella o Angelica också. Men nu ska jag typ duscha o fixa lite på rummet.

Dom 3 musketörerna, i love u guys!




14.17

Vaknade för tjugo minuter sen och har kokat nudlar. Så nu ska jag sätta på 'big momma's house' och käka det. Sen klockan 4 så börjar dansen. Jag är så spend hihi. Ska bli skit kul, hoppas att Angelica och Bella också tycker det. Bloggar mer senare.


grattis till världens bästa tvilling!

Idag eller ja igår om man ska vara exakt så fyllde min bästa tvilling år. Ett stort grattis till Bella! Av mig fick hon en navelpiercing, ett armband och sen en plansch med en massa bilder på oss genom åren och en text därpå. Tror hon blev ganska glad av mina presenter, hon började i alla fall gråta när hon läste texten, hihi.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, det var hemskt vad tidigt jag har börjat göra det, men ja skönt att komma upp i vettig tid på morronen. Och juste imorron börjar ju dansen, det ska bli skit kul!

Grattis min snygging!
Jag älskar dig meeeest!



dagens klädsel

Kanske lite sent att lägga upp bilder på vad jag har på mig idag. Men jag har faktiskt precis fixat färdigt mig så jag gör det i alla fall, mest för jag inte vet vad jag annars ska skriva.
Snart drar jag till Burlöv center med plastpappa. Ska faktiskt ta och lämna tillbaka den svarta tröjan jag köpte igår, känner att det inte direkt är min stil. Och istället ska jag köpa ett par söta knästrumpor om jag hittar det.

Grå tjocktröja från Vero Moda.
Svart linne från H&M.
Jeansleggings vet inte var jag köpt dom, men dom finns o köpa typ över allt.

Dagens 'facelook' är mascara, puder & mitt älskade läppstift såklart!



älskar min lillasyster!

Sitter här med min lillasyster i knäet. Hon har varit på kalas och är hur fint målad i huvudet som helst. En liten leopard, haha. Men nu måste jag dra mig till Bella. Hörs sen!





11.43

Vaknade nyss. Ska ta o käka lite frukost sen måste jag fixa mig. Har lite saker att göra idag faktiskt; Lämna presenterna till Bella, handla mat o sladd, laga mat till heeeeela familjen (har ju praktiskt prov i hemkunskap på torsdag). Ja det e det som ska göras sen ikväll ska jag bara ta det lungt o kolla film med mamma o plastpappa. Vi ska se cop out, en sjuuuukt bra film rekomenderar den starkt!




shopping med mamma

Var ju och shoppade med mamma innan. Som jag skrev innan så köpte jag två tröjor och presenter till Bella.


Tröja från Ginatricot; 149kr.

Tjocktröja från Vero Moda; 200kr.

Presenterna till Bella.


pizza & idol

Kom nyss hem från Burlöv center med mamma och har köpt två tröjor och presenter till Bella. Nu ska jag ta o titta idol och käka pizza, mums. Lägger in bilder på det jag köpte sen.


äntligen frisk!

Då har febern gått ut o så. Skit bra! Runt 6 så ska jag, mamma och lillasyster Lovisa sticka in till Burlöv center för Lovisa ska handla present för hon ska på kalas imorron och själv ska jag handla present till min Bella baby som fyller år imorron. Sen ska jag nog ta o köpa någon tröja och en sladd så jag kan lägga in min musik i ipoden.

Hade tänkt köpa dena tröjan från gina ifall den sitter fint på såklart!


sjuuk

Jag som trodde att jag skulle kunna gå till skolan idag, men nej. Fick tillbaka min feber imorse när jag vaknade. Jag som faktiskt ville till skolan på något konstigt sätt. Saknar i alla fall min Olivia och Bella fett mycket! Men nu ska jag ta något att äta o sätta på en film, bara ta det lungt så den jävla febern går bort!

Jag har världens sötaste lillebror!


nattinatti

Nu drar jag mig till sängs. Bloggar imorron.


idol blir bara bättre o bättre

Fan vad det är många bra som sökt in till idol detta året! Malmö var bäst, såklart. Haha men nu ska jag se vad jag ska ha på mig imorron o sen plugga.

Några av dom som gick vidare.






glader

Mår så himla mycket bättra nu! Har ju varit hemma från skolan idag för jag mådde skit imorse hade feber och allt. Men det när jag stack till flaskposten så gick allt över, riktigt konstigt men sant. Skönt i alla fall, tror att jag fick att det pågrund av min nervositet. Och alla i min grupp på flaskposten var ju helt underbara, och riktigt kul var det! Längtar redan till nästa vecka. Haha, men nu ska jag kolla idol med familjen. Bloggar kanske mer sen.



mår inte alls bra

Mår inte alls bra. Hela huvudet bara dunkar, silken huvudvärk asså! Ska bara ta och plugga sen sätta på en film och bara ta det lungt. Kanske bloggar mer senare beror på hur jag mår och sen ska jag ju se idol och skånefruar så kanske inte hinner.

Myskläderna på!


fandå

Fan då! Vill så gärna åka till Burlöv center och köpa present och en ny tröja som jag kan ha första gången på flaskposten imorron. Alltid fräscht med nya kläder. Men nejdå mamma ska på någon fotbollsmatch och min cykel har punka. Åhhh, vad jag blir sur!
Kom i alla fall hem från skolan nyss, har varit en helt okej dag. Hade 400m nu i slutet hatar att springa och jag fick sämre än vad jag fick förra året så det märks verkligen att jag slutat på basketen. Men jag och Bella har ju bestämt att ut och springa två gånger i veckan ( som jag nog redan skrivit ). Men nu ska jag sätta mig o titta på kläder från gina och tröst äta, haha.

Sjöng låten i skolan, ganska bra faktiskt.



klippning

Har klippt mig idag. Det e väl inte så jätte kort men vill så gärna ha längre! Dumt av mig att klippa av det i 6:an. Aja får spara nu då! Flätorna är också uttagna kanske gör nya om ett tag. Tyckte i alla fall att det va sjukt snyggt. Men nu ska jag äta sen städa och plugga. Efter det blir det idol såklart!



vinterjacka, ohja!

Då drar jag mig till skolan. Min cykel e sönder så jag får gå. Kör på vinterjacka också för det e sjukt kallt och det regnar som fan så jag måste skydda håret, hihi.



har fett tråkigt

Kärlek:
Ditt äldsta hångel? - 94:a
Hur många har du varit riktigt kär i? - 2.
Vad tycker du om kärlek? - Jag vet inte riktigt, det kan vara blandade känslor.
När kramade du någon sist? - Idag
Saknar du någon speciell person? - Elsa och Julia saknar jag riktigt mycket!
Har du svårt för att bli kär? - Har lätt att börja tycka om någon, men det kan försvinna lika snabbt. 
När fick du senast en komplimang? - Idag tror jag, har inte så bra minne, haha.
Har du hånglat med någon av samma kön? - Nej. 
Är du ensam nu? - Yes.
Vill du ha barn? - Det klart.

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful? - Nej .
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Nej.
Gjort något riktigt dumt? - Det har väl vi alla.
Gjort något du verkligen ångrar? - Antar det.
Varit nykter på nyårsafton? - Ja.
Åkt ambulans? - Nej.
Gjort nåt olagligt? - Ja.
Blivit tagen av polisen? - Vakter, ja.
Fått din mamma att gråta? - Ja..
Skämts över dig själv? - Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Absolut.
Tagit droger? - Nej.
Varit kär i någon du inte haft chans på? Nej.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Jag.
Såg dig gråta? - Hm, kommer inte ihåg.
Fick dig att gråta? - Sebastian.
Du delade en cigg med? - Röker inte
Du gick på bio med? - Lillasyster.
Skällde på dig? - Mamma.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Haft tårar i ögonen.
Kramat någon? - Ja.
Kysst någon? - Nej.
Köpt någonting? - Nej.
Sjungit? - Ja.
Saknat någon? - Ja.

VAD:
Längtar du till mest just nu? - Att få träffa Julia & Elsa. Sen till julafton såklart!
Har du för kläder på dig? - Tränings shorts och ett linne.
Ska du göra i sommar? - Umgås med vännerna, åka till Göteborg och Varberg och på solsemester hoppas jag.
Åt du senast? - Spagethi & köttfärsås.
Har du för mobil? - Sonny ericsson aino.
Vad köpte du senast? - Chips och popcorn.

VEM/ VILKA:
Slog du senast? - Kommer inte ihåg.
Fick du sms från senast? - Angelica
Pratade du med i telefonen senast? - Angelica
Älskar du? - Många.

ALLMÄNT:
Har du pussat en groda? - Nej.
Kan du hjula? - Nej.
Biter du på naglarna? - Nej!
Är du EMO? - Haha nej.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? - Hmm, tror inte jag vågar.
Har du sjungit inför publik? - Ja.
Är du hungrig? - Lite.
Är du blyg? - Sådär.


duktiga alexandra

Nu ska jag och Bella ut och springa. Så duktiga vi är, haha. Måste ju träna inför den saken som blir lite på betygen på idrotten sen i och med att jag inte har så jätte bra kondition, hihi.


med bella baby

Jag är med Bella baby nu och vi ska upp till ica och handla goda makaroner och sen titta one tree hill o typ snacka. Idag så hade vi pass och på det sista passet så var det en debat om partierna. Det var ganska kul och intressant. Men nu får ni några bilder som vi tog nyss.

Jag älskar den här tjejen otroligt mycket!




trötter

Nu drar jag mig, ska läsa våran svensk bok 'mika vs mika'. Ganksa dryg men det måste ju göras, bloggar mer imorron!
( Har föresten fixat nya hedaer, blev ganska nöjd eller inte så jätte men det får duga).

Saknar min underbara, snygga, roliga, tokiga bästa vän Elsa Hansson.


.

Förlåt för allt älskling.

olivia är en gumpnisse

Ligger här bredvid Olivia. Vi har nyss vaknat och ska ta något o äta. Olivia ska hem om en stund så hon bara lämnar mig här, buhu. Får väl ta o sätta på någon film eller sååå. Men nu vill Olivia ha mat så får blogga mer sen.

Två sötnosar utan smink.


02.47

Olivia ligger och sover men jag är fan inte trött, haha. Men får väl ta och lägga mig snart jag med för det e ju inte så kul att sitta här ensam. Har i alla haft en underbar dag med min bästa vän.

Vad skulle jag varit utan dig?
Du är allt som betyder.
Jag älskar dig.





ute med bästis

Kom nyss hem. Har varit ute med Olivia. Eller hon e ju här nu också men aja, ni fattar. Vi träffade Josefin och Bella o va med dom en stund, handla glass o så. Hahahaha, när vi skulle hem så fick vi ju såklart punka på cykel jävlen. Så vi fick gå hem, yippi. Så kommer det typ en gubbe bakom oss så Olivia sätter sig på cykeln och jag får springa efter fort som fan. Hahahaha, rädda blev vi. Men nu ska vi sätta på 'prom night' och mysa lite. Skriver kanske mer lite senare.

Mina bebisar, älskar er mest!


HAHAHAAHHAHAAHHA

HAHAHAHAHAHAHAHA, jag och Olivia hitta en bild sen NRJ och där mitt i allt står 3 killar från våran klass/paralelklass, AHAHAHAHAHAHAHAHAH!



11.53

Vaknade nyss och snackar med Olivia baby som snart kommer hit. Vet inte vad vi ska göra men något roligt kommer det bli i alla fall. Vi ska se barnhemmet och äta en massa mat! Haha.


min fredag


skolan

Sitter här i skolan och har franska. Riktgit drygt verkligen mitt hat ämne! Haha det fick bli ett litetlitet inlägg för vem vet när Tilda kommer..


åhh, så snygg!

Såg nyss Sebastian Krantz i idol. Fy fan vad han är duktig! Han har rösten, utseendet, attityden. Hoppas verkligen att han blir en av dom tio som går vidare för jag bara ääääälskar han.

Den snyggaste jag någonsin sätt!
Fast ah nu är han ju brunett, menmen.



wäääh, hatar rubriker

Nu ska jag ta o sätta mig vid tv;n och kolla på idol och plugga franska/engelska. Haha, roligt att veta i know.

'Kan du erkänna att Isabelle Werner är mänsklig?'
'Nej Isabelle Werner är inte mänsklig. Hon är en ängel. Min ängel.
Min älskade bästa vän, du är bäst!


till lund om en timme

Om en timme tar jag bussen till Lund för en 'träff' men ledarna i flaskposten. Har ju skrivit här innan vad det är för något o orkar inte göra det igen, hihi. I alla fall så betalade ju Lomma kommun 20.000 tusen tror jag att det var, för att jag skulle få gå där. Skit bra tycker båda jag, mina kompisar och min familj. Har ju också fått reda på i vilken grupp jag kommer gå i på konfermationen och det blev på onsdagsgruppen, super! Har redan kollat in några snygga klänningar som jag kan tänka mig ha sen när man ska 'fira' att man konfermerat sig. Nu måste jag sätta igång med lite läxor och sen ikväll så e det ju änligen idol igen.

Klänningarna som jag funderar på.


Alice Hagenbrant

Så sjukt fin röst! Verkligen den bästa jag hört i idol.

Hela låten istället för det lilla hon sjöng i idol.


sparasparaspara!

Jag måste verkligen spara pengar till en massa fint jag vill ha i höst/vinter. Jag är inte särskilt bra på det menmen. Kläderna/skorna/väskan är verkligen ett måste!
Alla kläder är från nelly.com

Fick en komentar om att jag hade sagt att jag skulle göra en video om hur jag sminkade mig och det har jag inte sagt, haha. Men vem vet det kanske kommer.





shiiiit

Nu när jag cyklade hem så var jag sjukt nära på att bli påkörd. Ifall jag hade cyklat ungefär 4 meter till så hade jag legat på akuten nu. Har alltid velat ha kryckor men bli påkörd? Nej tack.
Nu ska jag i alla fall se på one tree hill såklart.
Mina inlägg börjar bli fett tråkigt, hjälp mig med att komma på vad jag ska skriva om och göra bloggen roligare snälla!

Saknar min ida riktgit jävla mycket..


16.24

Kom hem från skolan för drygt en timme sen men nu ska jag dra igen, haha. Bloggar mer senare när jag kommit hem.


yeeeey håla

Första hålan i 8;an yeeey. Är i alla fall hemma hos Olivia baby. Vi ska käka lite glass och snacka typ. Sen blir det skolan igen, usch!


pluuuuuugg

Sitter här och gör mina partier. Har gjort två stycken det betyder att jag har fem stycken kvar och det ska vara färdig imorron! Aja får fortsätta men jag gör nog ett till inlägg ikväll efter idol.

Jag är inte världens bästa på att rita, haha!


nu drar vi töntar till skolan

Hörs när jag kommer hem!


äntligen fixat till bloggen

Så nu har jag fixat till bloggen. Tycker ändå att det blev ganska bra, så trött på den gammla började bli lite tjatit. Aja nu ska jag ta fram mitt block med partierna och sätta igång att rita som jag sa för hur länge som helst men nu ska jag ta i tu med det!
Här får ni en underbart söt bild som Jennie gjorde. Ja det ska föreställa den bilden jag har som header, haha.





15.57

Va nyss ute i trädgården med min lilla kanin, hihi han behövde få springa av sig lite tycker jag. Men nu är jag inne och ska snart sätta på tv;n och kolla one tree hill. Sen blir det väl att göra den här partipresentationen, fett drygt. Och juste idag fick vi skolfottot, asså usch! Jag ser verkligen ut som ett lejon så jag e inte säker på att jag kommer lägga upp bilden här på bloggen, hihi. Men på det ensamma fottot så gör dom ju så att man ser finnar, fräknar o allt sånt riktigt bra, det är dåligt tycker jag!





min dröm..

Vi alla har ju en dröm, och min dröm är att bli modell.
Nu är det säkert vissa av er som säger att det kommer du inte klara eller så, men vet ni? Jag tror på mig själv och ifall jag nu inte skulle klara det, ja då har jag i alla fall försökt.



underbar helg med världens bästa clara!

Har varit hemma i en timme nu ungefär. Har fixat lite med bilderna och så. I alla fall så sov jag hos Clara i lördes tills idag. Jag har haft det superduper kul! Jag vet inte vad jag ska skriva kanske lite om vad vi gjort? Hmm, vi har mest yrat runt på stan men vi hyrde film o handla en massa gott. Sen har vi ju sminkat oss som jag vet inte vad, haha men snyggt blev det i alla fall. Och tog en massa bilder.

Jag älskar dig världens bästa Clara Thorsen!



























hos clara bebis

Sitter här hemma hos Claras pappa och ja vi vaknade för någon timme sen och ska nu fixa oss sen ner till stan för en liten shoppingrunda för dom få pengar vi har kvar, hihi. Vi har i alla fall haft det fett roligt, eller i alla fall jag vet inte vad Clara tycker, hihi. Igår så tog vi en massa bilder vid sån graffiti vägg som kommer upp senare ikväll när jag kommit hem, aja nu har jag inte mer tid till detta.


13.11

Sitter här och gör absolut ingenting. Saknar faktiskt skolan, haha. Inte skolan men alla underbara vänner speciellt Isa, hon är bara så skön! Haha mistolka det gärna inte. Men det jag menar är att hon är bara så skön asså har rolig hunmor och sjukt kul att umgås med. Men nu måste jag typ göra något vettigt, måste ju packa o sånt för jag ska ju sova hos Clara inatt. Det kommer bli sjukt bäst! Fast kommer inte kunna blogga men bilder o sånt får ni ju i så fall imorron.

Isa och jag. Och lilla Elin där i bakrunden, hihi sötnos.


seg på att uppdatera

Ja jag är fett seg på att uppdatera, men i alla fall idag sluta vi ju fyra dryyyyyyyyyyyygt. Sen kom jag hem o kolla one tree hill och sen somnade jag faktiskt vid tv;n haha sov till halv åtta. Men sånt behöver man ibland. Mår inte så bra iheller men ska ta o duscha sen sätta på en film så jag mår bättre imorron för då ska jag sova hos min Clara baby. Och juste idag såg vi en film i skolan som verka bra 'smala sussie' spm verkar väldigt bra så jag hade tänkt titta på den. Nu har jag inget mer o skriva men ifall jag orkar så blir det nog ett inlägg till imorron. Och sen va det någon som komenterade om att jag skulle visa hur jag har mitt smink för jag har det tydligen inte som alla andra så det ska jag också ta och göra jag vet bara inte när.

Fett oseriös bild sen jag va hos Elsa


dagens hiss & diss


Dagens hiss blir goooodis. För godis får mig på bra humör och choklad är bara sååå bra när man har mens, det e verkligen ett måste det måste alla tjejer verkligen hålla med om!


Dissen går till FRANSKA. Det e verkligen det värsta jag vet. Vi får hur mycket läxa som helst i veckan, dissdissdiss!


alexandra älskar sina flätor

Jaaa, jag är kääääär i mina flätor. Och jag bryr mig inte om vad ni säger om dom, speciellt inte du. Och du vet precis vem du är! Aja slänger in några bilder som jag tog innan också.






skönt att sluta tidigt

Idag slutade vi vid två, riktigt skönt. Jag stack upp till ICA och handlade godis, hihi ska ju plugga så måste ha i mig en massa socker! Har inte något sepciellt mer att skriva just nu så jag bloggar ikväll istället.

Jag och min bästa vän Olivia.
Där ser ni ungefär hur håret blev med flätorna också.

21.31

Har inte bloggat idag, fråga inte varför men jag har väl inte orkat eller så. Nu har jag i alla fall kollat klart på paradise hotel, så nu var det slut peter o cecilia vann, inte för ni vet vem det är menmen, haha.
Nu ska anna fixa såna flätor på sidan på mig o sen ska jag sova.


RSS 2.0